понеделник, 25 януари 2016 г.

КЪДЕ СЪМ АЗ - КЪДЕ СА ТЕ......!

ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ И ЛЮБИМАТА НА МНОГО БЪЛГАРИ! А ОСТАНАХМЕ ЛИ ОЩЕ ТАКИВА ХОРА? НЕ ЗНАМ! ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ ГЪРЧЕЕХА, СЕГА ПАК ГИ ИМА, В МОМЕНТА СЕ ПОАМЕРИКАНЧВАТ – „УАУУ”……КЪДЕ СТЕ БРЕ ХОРА? НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?! вече и се турчеят управляващите ни идиотиГЛЕДАХТЕ ЛИ ДНЕС 25 ЯНУАРИ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪКАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО ВАНЯ КАСТРЕВА КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ В „ТАЗИ СУТРИН ПО БТВ?. ДА УЧАТ ДЕЦАТА НИ РОБИНЗОН КРУЗО, А ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ, "МИЛА МОЯ ГОРО" И ДЕСЕТКИ НАШИ БЪЛГАРСКИ ОСНОВНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ И СТИХОТВОРЕНИЯ И НА БОТЕВ И НА... ЩЕЛИ ДА СЕ ИЗУЧАВАТ ИЗВЪН КЛАСНО ПО ЖЕЛАНИЕ НА УЧИТЕЛЯ. П ТАКАВА НАГЛОСТ НЕ БЯХ ВЕЖДАЛ..... НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ- ЗАПАЗЕНАТА ОТ ПРИРОДАТА, ВСЕЛЕНСКИ РАЗУМ ИЛИ БОГ /НЕ ЗНАЯ/  ЗЕМЯ. НАРЕЧЕТЕ ГИ /ГО/ КАКВИТО ВИ СА РАЗБИРАНИЯТА И ВЯРА – АКО ИМАТЕ ТАКАВА ИЗОБЩО. АКО НЕ В ДРУГО ТО ТРЯБВА ДА ОБИЧАТЕ ХОРАТА, ДА ИМ СЪЧУВСТВАТЕ И ПОМАГАТЕ ДО КОЛКОТО МОЖЕТЕ! И ЗАПОМНЕТЕ!!!!!  АКО ДНЕС СТЕ ДОБРЕ, ТО УТРЕ МОЖЕ БИ ЩЕ СТЕ КЛОШАРИ. АКО ДНЕС СТЕ ЗДРАВИ, ТО МОЖЕ БИ СЛЕД ЧАС ДВА ИЛИ ДНИ, ЩЕ ВИ Е НЕЩО ЛЕКО ЗЛЕ. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ИЗТРЕЩЕЛИ БРЕ?! ОПОМНЕТЕ СЕ! БОГ Е КАЗАЛ! – „АЗ СЪМ ЛЮБОВ” И ПОВТОРИЛ – „ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА” / ЗА ПОЯСНЕНИЕ ОТ МЕН – „НЕ ВЯРВАЙТЕ В ЦЪРКВИТЕ! „БОГ Е В СЪРЦЕТО ВИ – НЕ ТАМ”!!!!  ТЕЗИ ЩЕ ВИ ЛЪЖАТ, КРАДАТ И УБИВАТ?! /ПРИМЕР – СРЕДНОВЕКОВИЕТО И ВАТИКАНА!!!/ ТОВА Е В ПЪЛНА СИЛА И СЕГА!!! ЗАПОМНЕТЕ! АКО ВЯРВАТЕ, ТО ГОСПОД НЯМА ЗАМЕСТНИК ТУК, НА ТАЗИ ЗЕМЯ!!! ЗАКЛЮЧЕНИЯТА ОСТАВЯМ НА ВАС, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СЕ УМОРИХ ДА ВИ ПИША ГЛУПОСТИ. ПРОДАЖЕН НАРОД, МАМА МУ СТАРА,.. ПРОДАЖЕН… КАКВИТО СА ПИЧОВЕТЕ, ТО ТАКИВА СА И ДАМИТЕ… ПРОСТО СВИРКИ ЗА 10 ЕВРО! КАК И КЪДЕ СТЕ БРЕ ДЕЦА МОИ?! ! ЩОМ СЕГА СТЕ ТАКА, ТО КАК ЩЕ Е УТРЕ, СЛЕД МЕСЕЦ, СЛЕД ГОДИНА – ДВЕ ??!! ~ ВСИЧКО НАЙ ДОБРО ОТ МЕН!!!!



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. Истински българи има, има родолюбци, има и такива, които още не се познават и не са изгрели, ще има още много с времето, вярвам го! Това, че сега положението излиза и се вижда извън контрол не значи нищо! Бог е в сърцето на всеки, който иска да го види, затова и няма външен заместник! Така, че умната!
    http://www.skat.bg/products.php?type=6&genre=2570

    ОтговорИзтриване
  2. http://www.svoizbor.com/2016/01/gayane-minassyan-free-education/
    Можем да върнем на децата радостта от ученето!
    Kонференция, която ще се проведе на 20 и 21 февруари в “София Рейнбоу Плаза” и “София Лайв Клуб”.

    "...Проблемът в България не са властите, а страхът и апатията, заученото безсилие, с които сме израснали благодарение на наследените ценности на тоталитарното общество. Време е да обърнем пирамидата и да възвърнем контрола над собствения си живот като личности и граждани на тази страна..."
    ..."За да избираш образование за себе си или детето си не е нужно да си педагог, както и за да избираш лечение за себе си или детето си не е нужно да си лекар. "...
    ..."Грижата за гарантиране правото на образование на децата, както и всички останали техни права, е прерогатив на техните родители, тъй като именно те носят първостепенна отговорност за тяхното развитие. В момента обаче решенията за образованието се взимат от държавата, а отговорността за последствията остава за децата и родителите – нещо напълно несъвместимо с каквато и да е представа за справедливост и нормално общество.
    Защо държавното образование във формата, в която съществува в момента е неефективно и затъва все повече и повече?"...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Каузата за свободно развитие на образованието в България е кауза за демократизация на страната и освобождаване на богатството и енергията на човешкия потенциал. Разнообразието от човешки таланти и достойнството на човешкия дух не могат да намерят поле за изява и развитие в командна образователна система, която е наследство от миналото. Демокрация, която не зачита принципа на родителската отговорност и свободата на самоопределението, мисълта, словото и сдружаването (съставни за избора на образование); демокрация, която се плаши от разнообразието и свободата на избора, не е реална, а само номинална. Нещо повече – без освобождаване на човешкия дух и таланти не е възможно България да придобие своя уникален облик и заеме своята достойна позиция на картата на проспериращите страни.
      В този ред на мисли, Министерството на образованието, отговорните институции, принципите, наложените правила в образователния и учебния процес, въобще изобщо затварянето в "кутията" и задържането на спонтанния човешки стремеж с естествена индивидуална нужда за знания, информираност и себереализация, нямат думата!!!...

      Изтриване