понеделник, 22 декември 2014 г.

ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ИЛИ НЕЩО ДРУГО... - ЧЕТВЪРТА ЧАСТ


Събитията от 11.09.2001 г. бяха груба провокация за започването на нова фаза по установяването на Новия Ред в света, контролиран от шепа хора. Глобалистите виждат икономиката като само една транснационална корпорация, една универсална кредитна система и една световна банка с техните пари. Катастрофалната опасност от натрапваната световна система е в това, че произтича от мистичните и загадъчни вавилонски стари идеи, които ползва и днес и неминуемо ще наложи духовна мощ, срещу която човечеството няма да намери достатъчно сили да се противопостави. Според тази световна система трябва повече от два милиарда хора да умрат- да се прочисти земното кълбо и да се подготви за царстването на техния "Месия".



1.Кой предизвика събитията от 11.09.2001г.? При всеки терористичен акт организацията, която го извършва винаги поема отговорността, като по този начин привлича вниманието на световната общественост върху проблемите, които тази организация иска да бъдат решени. Но Осама Бин Ладен отрича той и неговата организация да го е извършвала. А ако действително тя го е извършила, но не желае да поеме отговорността, защо след толкова много средства, хвърлени в нейното осъществяване,терористите са носели арабски паспорти, а не примерно еврейски, за да се прехвърли вината върху тях?


2.Защо беше обявена война срещу Осама Бин Ладен, а вместо това се смени управлението в Афганистан, която и днес продължава да е най-големия производител на наркотици, а самия Осама Бин Ладен вече не представлява интерес. Всъщност, от време на време е възможно да видим "признания" на Осама Бин Ладен за участието му в тази провокация за да се оправдаят военните действия в Афганистан, но никога няма да разберем кои са истинските организатори на атаките.


3.Какво са правили ЦРУ, ФБР и американските служби за отбрана и въздушен контрол, та допуснаха тези атентати? Вторият самолет се разби в Световния търговски център цели 30 минути след първия, а американските служби за отбрана бяха във въздуха 10 минути след първата атака, след което втория самолет измина необезпокояван цели 200 км. преди да се разбие в СТЦ. Защо на никой от тях не бе потърсена отговорност ?


4.Защо веднага след атентатите Израел беше държавата, която първа премина към пълна бойна готовност, макар атентатите да бяха срещу САЩ и все още никой не знаеше кой ги е извършил?


5.Защо бактериите от антракс са с американски адрес? Нали бактериологичните и химически оръжия са забранени?


6.Ислямският екстремизъм е само част от световният екстремизъм. Днес само в Латинска Америка съществуват повече от 200 терористични организации. Но атентатите от 11 септември не са обикновен терористичен акт, за какъвто ни се представя. Те надхвърлят възможностите на всички тези организации, взети заедно. Осама бин Ладен е може би най-големият терорист в момента, но тези атентати бяха осъществени и със съдействието на държавни органи на САЩ, свързани с отбраната и въздушният контрол.


7.Крайната цел на ислямския екстремизъм е унищожаване на Израел. Третият свещен град на исляма след Мека и Медина е Ерусалим. За Исляма нищо не е по-важно от възможността отново да контролира Ерусалим. И ако атентатите от 11 септември са тяхно дело,защо са насочени към САЩ? Та голяма част от семейството на терориста Осама Бин Ладен живееха в тази страна.


8.Ако действително Осама Бин Ладен и неговата организация са виновни за атентатите от 11 септември, защо се подготвяше общественото мнение за война и срещу други държави? Кой е оторизирал определени личности да определят кои държави подкрепят тероризма, за да водят война срещу тях?


9.Защо беше водена войната срещу Ирак под претекста, че разработва оръжия за масово унищожение без инспекторите да бяха открили и най-малки доказателства за това? Защо отново беше обявена отделна личност за заплаха на световния мир- този път Саддам Хюсеин, като целта отново бе същата- смяна управлението на втората в света държава производителка на петрол? Няма да бъдем изненадани, ако скоро не започне манипулиране на общественото мнение за необходимостта от война и срещу други държави, "застрашаващи" световния мир.


Няма нормален човек, който би одобрил терористични актове, при който загиват невинни хора, както и отделни политици,които действително разработват оръжия за масово унищожение и поставят света под заплаха. Но няма и нормален човек, който може да приеме спокойно факта, че всеки ден хиляди хора умират от глад, че близо 30 милиона от населението на Африка е заразено изкуствено с чумата на 20-ти век- СПИН и всеки ден там умират хиляди деца, като някои райони вече са напълно обезлюдени. Ние искаме да знаем отговорите на горните въпроси и не желаем нашата съдба и тази на децата ни да бъде в чужди ръце.


Атентатите от 11 септември са най-голямото предизвикателство пред новото хилядолетие. Всички ние гледахме изявленията по арабската телевизия на Осама бин Ладен и талибаните. Тези хора, за които човешкият живот няма никаква стойност, бяха уплашени. Но не от заплахите на Джордж Буш и американската бойна машина. А от силата,която ги ръководи.


Тази невидима сила, която всъщност е и истинският автор на атентатите.


Ще се опитам да разгледам събитията от 11 септември от друга гледна точка. Тези събития бяха подготвяни години. И ответните реакции- също. Те са брънка от един Световен заговор за Световно господство.


Знаем, че за мнозина това звучи невероятно и дори налудничево. То звучи като измислица от приказките. Но ако световната общественост не беше манипулирана така изкусно в продължение на години от информационни агенции, които бяха в ръцете на шепа господари, тя щеше да разбере, че тези действия бяха планирани и че последният етап за Световното господство е в пълен ход.


Още през 1990г. един български емигрант- Никола Маринов Николов написа книгата "Световната конспирация", издадена в много страни, включително и у нас. Ако обществото беше приело сериозно написаното от него, щеше да разбере кои са истинските виновници за всичките ни нещастия и днешните събития нямаше да се случат. Защото това, което се върши в момента под лозунга за война с тероризма е последният етап от налагания от Джордж Буш- баща "Нов световен ред", или както го нарича неговия син- Глобализация.


 Ще използвам много от материалите написани от Н.Николов, както и ще Ви насоча към страници на чужди автори, които се опитват да стигнат до истината, такава каквато е. А ето какво казва г-н Николов през 1993г. в предговора на "Тайните протоколи": "Главната цел на тази книга сте вие, читателите, вашето благополучие и бъдещето на децата ви. Аз знам, че сте целенасочено дезинформирани от едно общество, което си служи с лъжа и измама до такава степен, че ви е невъзможно да различите истината от неистината. Това,което разбирам аз, разбират и много други хора по света, но разликата между мен и тях е, че аз не се страхувам да поема отговорността да опиша това, което виждам. Има хора, които не желаят вие да знаете това, което искам да ви кажа. Те се опитваха много пъти да ме спрат да говоря за него. Годините, прекарани в лагери и затвори, побоищата и гаврите са единствените ми ордени за откровеност към вас. Зная много добре, че никой не е спечелил, казвайки на хората истината. Желанието ми е вие да бъдете информирани за света, в който живеете, и сами да направите своите изводи и заключения.


Не вярвам в теорията, че една поредица от събития без всякаква връзка помежду си трябва да определят бъдещото развитие на света и личната ни съдба. Съвсем ясно е, че тези, които притежават властта и богатствата, са се свързали заедно и провеждат един дългосрочен план, който да насочи бъдещето ни в желаната от тях посока. Аз се опитвам да защитя принципите, в които вярвам, а именно оцеляването на семейството ми и на човешкия род, без да бъде манипулиран и контролиран.

Следва продължение...
Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар