петък, 12 декември 2014 г.

НЕГАТИВИЗМЪТ ЗАЛОЖЕН ЕЖЕДНЕВНО В ДЖОБОВЕТЕ НА БЪЛГАРИНА!


Преди няколко седмици читател на БЕЗ ЦЕНЗУРА  разкри скандални подробности около символите на българските банкноти.
Банкнотите с които се разплащаме всеки ден и ползваме в ежедневието купувайки си всичко необходимо за битието се оказва че носят нещастие и отрицателна енергия според читател на БезЦензура.bg,  който първо пред репортер на информационната ни агенция разказа за интересните символи, които носят нещастие според него.

Ето и снимки:


1. На лицевата част на банкнотата от 20 лева сме отбелязали масонското ръкостискане с палец отгоре в чийто символ има забито копие.
2. Отново на лицевата част на банкнотата от 20 лева сме отбелязали три копия забити в ахилесовата пета на лъва, който е символът от ГЕРБ-ът на Република България.
3. На гърба на банкнотата от 20 лева имаме лъв и ОТНОВО копие забито в гърба му!
4. Отново на гърба около центъра на банкнотата от 20 лева ОТНОВО има копие! Този път е забито във входа на Парламента ни.  Храма където си пишат законите на държавата!
5. Още едно копие в надписа над Парламента и в надписа „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“
6.  Отново на гърба на банкнотата от 20 лева в долният десен ъгъл има колело на живота с шест копия и символиката отново е негативна!
Ето още една снимка:


1. Тук имаме жена с типично българска носия. Тя привидно е бременна защото дясната ръка придържа корема в долната му част, а лявата й ръка го гали отгоре. Зад гърба й обаче се появяват пипала на октопод, които се опитват да я сграбчат.
2. Следващото, на което обръщаме внимание е дясната фигура. Тя отново е бременна е без лице и изразява СМЪРТТА! Пред лицето й се появява СЪРП, който вероятно Ви е познат предмет от повечето филми на ужасите в момент на убийство.
3. Завършваме с символа долу! Той е характерен за ОПЕЛО и е символ на СМЪРТ! Този символ все едно опява смъртта в миналия символ.
Тук оставяме на БНБ и компетентните органи да дадат обяснение по случая!
Случайност или накърняване достойнството и символите на Република България?!?
Новото на гърба на банкнотата от 20 лева е, че в долният десен ъгъл има колело на живота с шест копия и символиката отново е негативна!


ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ “БЕЗ ЦЕНЗУРА”
БезЦензура.bg - Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ
източник: http://bezcenzura.bg/ekskluzivno-negativizma-zalojen-ejednevno-v-djobovete-na-bylgarina/

Няма коментари:

Публикуване на коментар