вторник, 2 декември 2014 г.

КОМПЮТЪРЕН ОСЦИЛОСКОП


ЩОМ ЧЕЗ , EVN  И ВАРНЕНСКИТЕ ТАРИКАТИ,…. КАК СЕ КАЗВАХА? -  ЕНЕРГО - ПРО.... ОТ ТИМ МУТРИТЕ, НИ ЛЪЖАТ, ТО Е ВРЕМЕ И НИЕ ДА ИМ ЕБЕМ МАМАТА /ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НЕЦЕНЗУРНАТА ДУМА НО ЗА ТЯХ ДРУГА НЯМА/.  ОБЕЩАХ НА ПРИЯТЕЛ И ПОЧВАМ! – НАРОЧНО ЩЕ ГО РАЗДЕЛЯ НА ТРИ СТАТИИ ЗА ДА ВИ СВЕТНЕ КАК ДА СЕКНЕ ЕЛЕКТРОМЕРА И ДА ЗАПОЧНЕ ДА МИСЛИ,  ДАЛИ НЕЩО РАБОТИ, ИЛИ НЕ! ЕТО ОТ ТУК СИ ИЗТЕГЛЕТЕ СОФТУЕРА:
 

Утре ще продължим….


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

10 коментара:

 1. Миналата година, когато бяха протестите се изписа доста за енерго дружествата. От тогава знам, че собствениците на Енерго-про са чехи. Може да са мутри собствениците, ама чешки мутри.

  ОтговорИзтриване
 2. ВЪЗМОЖНО Е... ТЕ СЕ БЪЗИКАТ С НАС.. ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ МОГАТ ДА ОТЧИТАТ ЕДИН КИЛО ВОТ КАТО ДВА, ТРИ ПЕТ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ КОМБИНАЦИЯТА КОЯТО Е НАТИСНАТ НА КОМПЮТЪРА. САМО ЕДИН Я ЗНАЕ. ПОЛУЧИХ СХЕМАТА ОТ ПРИЯТЕЛ ОТ ЗАПА, КЪДЕТО ПРАВЯТ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ.. ТЕ ИМАТ И ЖИЧНА И БЕЗЖИЧНА ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА. С НЕЯ ГИ МАНИПУЛИРАТ. ПИСАХ ДО ПЪРВА, ВТОРА, НОВА, ТВ7. ВСИЧКО ОТВАРЯХА И ИЗТРИВАХА. НАЙ - МНОГО ТРИЕШЕ АНТОН ХИКЕМЯН, ДЕТО СЕ ПРАВИ НА ПАТРИОТ СЕГА. ИМАМ СНИМКИ НА ВСИЧКИТЕ ИМ ГЛУПОСТИ, НО ВСИЧКО Е МАФИЯ... СТРАХ ДА НЕ СИ ЗАГУБЯТ РАБОТАТА. ТАКА МИ ОТГОВОРИХА ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ. ИМАМ ГО В БЛОГА ВЪВ ФБ, В СВЕЖО В БЛОГ ВГ, Е И… НИЩО…!

  ОтговорИзтриване
 3. Ще опитам утре и ще видим...... Ще ти дам резултата тук! Благодаря ти!

  ОтговорИзтриване
 4. Всичко е мафия в България не държавата има мафия ,а мафията си има държава.И всеки олигарх си има партия,има си медия ,има си банка .....

  ОтговорИзтриване
 5. Ето го на руски. http://www.radio-korolev.ru/index.php-newsid=1276.htm

  ОтговорИзтриване
 6. така и чакаме продължението КЪДЕ Е ТО?Или всичко е ала бала?!

  ОтговорИзтриване
 7. НИКОЛАЙ Къде и КОГА ще има продължението от тази статия?

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.