сряда, 10 декември 2014 г.

ПРОЕКТЪТ СИНИЯТ ЛЪЧ, ХАРРП И ОЩЕ НЕЩО

ЩЕ НАПРАВИМ МАЛКО ОТКЛОНЕНИЕ ОТ ПИСАНЕТО И ЩЕ ВИ ПУСНА МАЛКО ФИЛМИ С НЕЩА КОИТО СА ПРЕДСТАВЕНИ НАКРАТКО И В СБИТА ФОРМА ВИЗУАЛНО И С ТЕКСТ(ХААРП,  А  СЪЩО И ТУК!!!,  СИНИЯТ ЛЪЧ, ХОЛОГРАМНИТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ И ТАКА НАТАТЪК!).  А СЪС СТАТИИТЕ ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ....Николай Николов

2 коментара:

  1. Да, по тези въпроси отдавна се говори ,но за мен са важни 100 процентовите факти , които всеки може да види -chemtrails , камъните в Джорджия , фреските в летището на Денвър , новите извратени европейски " ценности" , отравянето с храните , лекарствата и ваксините и това ,че отвсякъде ме заливат с будизъм , окултизъм и извънземни.

    ОтговорИзтриване
  2. PS Всичко това е част от една програма за превръщане на хората в зомби или поне в безчувствени психопати . Много от "нормалните хора" не могат вече без аспартама, глутамата и зомби кутията телевизор, без Стамен Стаменов, Стойчо Керев , Тадаръкова , Дзавела ....Този , който може да организира и плати chemtrails , може да организира и плати и това. Защо атаката на new age е най силна в Русия ?

    ОтговорИзтриване