събота, 12 февруари 2011 г.

ДЕЦАТА ИНДИГО



Това са хората създадени за преминаването на нашия пропаднал вече свят в новото, по- висше ниво където има още едно измерение и да променят същността на човека. Жалко, че повечето не сме сред тях! С уважение: Николай Николов! Приятно гледане!




А това момиченце е на 3,5 годинки:




http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/01/blog-post_5487.html


Николай Николов

6 коментара:

  1. Аз мисля че на всички хора са им вродени тези способности, просто повечето от нас са забравили за тях поради влиянията на околния материален свят, в лицето на родители, училище и т.н.

    А истината е, че всички ние сме своего рода индигови деца, само трябва да си спомним кои сме всъщност...

    ОтговорИзтриване
  2. Да, добре казано и аз мисля, че у всеки човек са заложени безкрайни заложби, а майнд-контрольорите правят всичко възможно да бъдат заличени от човешкото съзнание и самосъзнание, за да станат всички изцяло подвластни и роботизирани роби.

    ОтговорИзтриване
  3. Ако хората поискат, могат да отворят съзнания и души към тези скрити свои дарби, но тогава ще трябва да бъдат просто по-добри, а Матрицата и сенките властващи в нея, трудно ще го приемат... но все пак, може и да опитаме.

    ОтговорИзтриване
  4. НАВЯРНО СИ ПРАВ! СИГУРНО СА ГЛУПОСТИ, ЗАЩОТО ПРЕКИ НАБЛЮДЕНИЯ НЯМАМ, НО РЕШЕХ ДА СПОДЕЛЯ! СЕГА СЕ ПОЯВИХА "КРИСТАЛНИТЕ" ДЕЦА. А ДЕЦАТА "ПЕПЕРУДИ" Е ДОСТА ТЕЖКО ГЕНЕТИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ. ДАНО СЕ ОТКРИЕ ЛЕКАРСТВО, НО ЕДВА ЛИ... ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ КОМПАНИИ НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА ЛЕКУВАТ, А САМО ДА ПОТИСКАТ СИМПТОМИТЕ! И ТОВА СА - "ХОРА"... СПОРЕД МЕН СА ИЗРОДИ!

    ОтговорИзтриване