събота, 26 февруари 2011 г.

На живият роб му е по-добре от на мъртвия роб


Късно е да чакаш като дойде и тогава да му се опълчиш. Като обявят Новият Световен Ред , никой и нищо няма да е в способност да му се опълчи.

Опълчи се още сега, като приватизират всички обществени ресурси и блага, като дават автомагистрала Тракия на концесия, като спреш закриването на АЕЦ Козлодуй, като спреш частни многонационални компании - собственост на точно тези хора, които си мислят, че парите и безмерното им богатството ги прави по-висши от всички останали хора, да купуват собствеността на хората, опълчи се когато продават БТК на частна компания, опълчи се когато продават ВиК на частна компания, опълчи се когато Националната Електрическа Компания е разпарчетосана на отделни дружества и всяко е продадено на чужда частна компания , опълчи се когато общественото здравеопазване и образование се превръща в частно, когато то вече не е здравеопазване а търговия, опълчи се когато пристанищата и големите заводи, на които се гради икономиката и следователно независимостта на страната ни, се разпродават и прехвърлят в частни ръце, опълчи се когато всички български банки биват поглъщани от големи многонационални компании, опълчи се срещу приемането ни в ЕС, опълчи се когато тук ще има т.н. Американски бази, които не са нищо друго от бази на Новата световна армия, за да свърши това, за което я създават, опълчи се когато правят новите документи за самоличност с чип вътре! Да продължавам ли?
Мога да ти дам безброй примери за това как се работи за Новия Световен Ред и как той се привежда стъпка по стъпка в действие. Но ти ОПЪЛЧВАШ ли се???
Съмнява ме. Защото ти сам каза, чакаш като дойде. Всички сте заслепени и не виждате къде отива света и, че Новият Световен Ред се случва пред очите Ви. Или може би си мислите, че ще попаднете в тези 500 000 000 които ще имат правото да живеят на Земята през Новия Световен Ред?! Може и да имаш късмет но май не си разбрал, че тези 500 000 000 ще бъдат нисшата класа, управляваните, робите. Или както сме казвали, когато сме били под турско робство - "На живият роб му е по-добре от на мъртвия роб".
Да спреш идването на Новия Световен Ред означава да спреш изчанчения капитализъм и да го унищожиш!

МИСЛИ ОТ ИНТЕРНЕТ........Следва, може би?!...
Николай Николов

17 коментара:

  1. ti komunist li si be nikolai..pomni ce komunizma e po los i ot nai losijat stroi...da givees v komunizam e po loso ot tova da si rob-zastoto komunizma te pravi unizen rob...a ti varvi da givees v severna koreja-tam ima komunizam,ne ni go probutvai tuk..

    ОтговорИзтриване
  2. Уважавам гледната Ви точка и публикациите, които почти редовно следя. Но кажете ми,след като Европейския съюз е факт, а за него се е писало като Европейски съединени щати, след като се върви към създаване на единно правителство в Европа със съответните институции и т.н. не е ли нелепо да се бориш против тези наложени вече стандарти?Нима в Библията не пише,че ще има смърт, нима Леля Ванга и Сердюкова не предсказват масово погиване на хора и страшни болести?Ние не можем нито да върнем случилите се вече неща назад, нито да се борим срещу колосалния капитал. Той настъпва стремоглавно и според мен най-важното е да запазим чистотата на божествените си души и да останем верни в сърцата си на Този, който е нашият Спасител.Новата раса ще дойде, т-е- Шестата раса е бъдещето. Но не всички ще бъдем в нейните редици!

    ОтговорИзтриване
  3. Това, което каза Анонимен е вярно. Но трябва ли да слушаме със скръстени ръце пророците? Както казва Божидар Караджов от Варна - обявяват го за новия пророк, от нас самите зависи единствено 20 % от това което се случва в живота ни. След като онези 80 %които не зависят от нас ще се изпълняват, а ние ще стоим със скръстени ръце, трябва ли да оставим на съдбата и тези 20 % в които са нашия избор?

    ОтговорИзтриване
  4. Николай,винаги се радвам на твоите послания!Но за себе си съм убеден че всичко,дори и идеята за Новият Световен Ред,е продукт от неотклонното действие на природните закони.
    Но не природата се подчинява на нас,а ние се подчиняваме на нея и то безусловно!За това съм убеден,че еволюцията на хората ще ги доведе до онова,което се нарича комунизъм.

    ОтговорИзтриване
  5. Препечатах мнението в интернет и поправих само паравописните грешки! НЯМАМ ПРАВО да променям мнението на човека с моето! Но до някъде съм съгласен, че до няколко години ще стане и по лошо от социализма, защото кумунизъм не е имало. Даже мисля, че и с този край на света през 2012 година ни подготват, за да може използвайки новите известни само на ограничен кръг от най-богатите фамилий /за които съм писъл доста/ технологий като ХАРРП, ваксини, пълни с живачни съединения, фалшиви, измислени ваксини които предизвикват подтискане на имунната система и го нарекоха СПИН, а вируса и до сега не е открит и първо го приложиха върху Фреди Меркюри, под предлог, че ще го лекуват от жълтеница, но още крият неговите изявления. Крие се и наличието на огромното и безплтно количество енергия, открито още от Н. Тесла което ни заобикаля, защото от къде им идват богатствата-от нефта и енергията. Тях не ги интересуваме ние, искат да намалат хората до 500 милиона, имат построени огромни подземни градаве! Имам филм за този под Кавказ които е за 300 000 човека и ще ви го пусна! Та така!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Капитализма изграден върху основите на парите които се създават ОТ НИЩОТО, но пък за сметка на това са се превърнали в катализатор чрез който човек подрежда ценностната си ситема, няма да доведе до нищо друго освен до Нов Световен Ред управляван от малцина, точно както е написал Николай Николов. Наричайте го комунизъм или както си искате, но това не е нищо повече от истината. Забелязах, че в горните коментари има цитати на библията от които просто ме втриса. Хората които незнаят как да изразят духовността си ползват религията като отдушник чрез който да си обяснят необяснимите за реалният свят неща. Пълни с догми и безмислени правила религиите се опитват да ни покажат как да бъдем добри, което е СМЕХОТВОРНО. Всеки човек сам в себе си усеща когато върши добрини без в някоя книга да му посочват точната рецепта за добродетелен живот. За съжаление именно за това малко хора ще раберат какво е написано в тази статия, прекално дълго време измислени правила и митични ценности са представяни като безспорна истина.
    Браво Ники за труда, успех за на пред!

    ОтговорИзтриване
  7. Браво на Ники и Вессиан!останалите си отворете хубаво очите и ушите...

    ОтговорИзтриване
  8. men pak me vtrisa ot palnite gluposti s koito pla6i6 horata! RED 6te ima, za6toto normalnite hora go iskat. i toi 6te bade po zelia sviat - zatova 6te e svetoven RED.
    - razbira se 4e 6te ima novi dokumenti s 4ip - taka se kontrolira prestapnost, narkotrafik, prostituzia, terorisam, pedofilia...kak mislite 6te se borite s tezi ne6ta. te ne sa detska igra.
    - samo bolni mozazi misliat 4e niakavi grupi kriat ot nas 4e ima energia, koiato se pravi ot voda. 4e ima lekarstvo protiv rak, no go kriat ot nas za da pe4eliat farmazefti4nite firmi. siaka6 te ne spe4eliha pove4e kato otkriha lek sre6tu diabeta, naprimer! palno e s takiva 6arlatani koite predlagat niakakvi lekarstva s obiasnenieto 4e farmazefti4nite firmi go kriat ot nas 6toto bilo mnogo evtino, pak lekuvalo vsi4ko. vsi4ki do edno - palni izmislizi i opasni za zdraveto. no se prodavat dobre. znae6 li za6to? za6toto hora kato teb promivat mozazi.dobre 4e ima strogi pravila i RED, koito ti ne haresva6! vsa6tnost zatova psevdonaukata koiato predlaga6 i populiarizira6 e opasna - ti predlaga6 anarhia, bolesti, otdavna iz4esnali(za6toto vaccinite bili opasni), nekontroliuema prestapnost, bednost i inflazia ...
    abe ne znam 6to sporia s 4ovek koito viarva 4e ima postroeni gradove pod zemiata za 300 000! 4e fredy bil parvia na koito prilojili AIDS, vhodove v antarktika, gradove na lunata i mars...
    lo6oto e 4e niakoia maika 6te ti poviarva i niama da vacsinira deteto si....
    lo6oto e 4e nikoi 4i4ko 6te ti poviarva i sled tova 6te otide da glasuva......

    ОтговорИзтриване
  9. Виж какво пич! Първо ако си българин то ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ. Ако не си чел и видял достатъчно то го направи! Като не знаеш нещо не го отричай! Утре ще ти пусна за градовете. Ако си добре в момента, то не защитавай тези от които ще бъдеш зле по- късно. Не промивам мозъци! Просто нашите вече са промити! Я ми кажи образованието, длъжноста и заплататата която вземаш и знай, че това е до време!

    ОтговорИзтриване
  10. Sorry, klaviaturata mi e angliiska I frenska. Ne pi6a mnogo po forumi, vsa6tnost tova e za 1-vi pat. Znam 4e drazni. no tova ne me pravi pio-malko balgarin. Po razajdenia – moje bi da - kato 4e li ne mislia kato pove4eto balgari. Ti kato pi6e6 s bg. azbuka , kak 6te obiasni6 prostia fakt 4e po na4in na mislene ima6 100% savpadenie s iranskia president Mahmoud Ahmadinejad I zialoto fanatizirano musulmansko voinstvo! te biha te provasglasili za geroi – otri4aiki 911 I holokosta I za vsi4ki teorii koito razviva6! Ti kaji koe e po-opasno.
    Obrazuvanie I profesia niamat goliamo zna4enie v slu4aia.

    ОтговорИзтриване
  11. Тук си прав. Не ми е и минало през ум да защитавам крайните мюсулмански разбирания. Това са мисли на някой друг човек взети от интернет, но за всичките обикновени хора са по-опасни самозабравилите се банкери начело с Родшилд и Рокфелир и техните идеи за една дърхава в света и за световното им господство.

    ОтговорИзтриване
  12. Напълно разбирам Ogi и въобще не бих си тровил нервите да се опитвам да му обясня елементарната гледна точка представена в статията. Разбирам, че както той така и оргомната маса хора подтискана от "истините" изливани от телевизията немогат да си представят как биха станали сутринта, при положение, че не са стимулирани да изкарат някой лев с който да си купят лекарства за да лекуват болетите които "здравословната" храна която им се предоставя им причинява. Да Ogi ти безспорно мислиш, като повечето българи, именно в това е проблема... Чувстваш, че някой трябва да те контролира, страх те е, че ако няма закони всички ще почнат да крадът и убиват, страха ти от това, че можеш да загубиш всичко постигнато със спестяванията ти, се превръща в жажда за РЕД. И от поредния поклонник на ред-а се превръщаш в капиталистически РОБ на безстойностни хартийки, които те даряват с миража на свободата.
    "Няма по-безнадеждно поробени от тези, които грешно вярват, че са свободни". - Йохан Волфганг фон Гьоте

    ОтговорИзтриване
  13. Vessian, ne samo me e strah ami sam siguren 4e bez red, makar I nalojen I ne savar6en, 4ove4estoto e zagubeno, da ne govorim za moite spestiavania. 4ove6kata istoria go dokazva – vsemi maite, bliskia I dale4nia istok, vikingi, afrikanski I arabski plemena –jivotinska jestokost I neprestanni voini. Eto naprimer v Somalia – tam zakoni niama, no ne vijdam da si jiveiat kato v raia, ami se izbivat pomejdu si. 6te kaje6 – afrika. Ami Turzia i Garzia – 6te se izbiat za niakavi skali v moreto. Ami Anglia i Franzia, Franzia i Gremania, Germania i Pol6a, Pol6a i Rusia – ne mogat da se gledat I 6te se izbiat edni drugi. Kam takav « red » li traibva da se stremim?
    Meju drugoto televiziata ne mi e parvi izto4nik na informazia, izbiagvam pove4eto hrani , prodavani v magazinite i ne pia nikakvi lekarstva. Ofizialnata nauka iasno kazva kakvi hrani i koga kakvi lekarstva triabva da se vsimat. Tova ne e taina otdavna.

    ОтговорИзтриване
  14. Четете и си правете изводите и коментарите! Никакви идеологии не искам да налагам, но погледнете народа колко страда и ако имате сили помислете! Това, чувство искам да ви вменя!

    ОтговорИзтриване
  15. Господа, много много ми харесва спора ви.
    Силно впечетление ми правят коментарите на ogi. БРАВО ogi, много добри постове, направо като ги чета все едно чета вестнник или гледам телевизия. Личи си, че сте много надарен човек, "нямам в пред вид мисълта ви"
    а способността ви да имитирате такава.
    Много утвъдено мнение имате, ясно се вижда, че е плод на дългогодишно и упорито програмиране.
    ogi, само в науката е истината, нали, ученковците знаят всичко. Само в в медицината е истината, билкарите и баячите са шарлатани. Точно така, благодарение на съвременната медицина сте налепили в България на всякъде с некролози на млади хора.

    Ники, Колко Страда Народа?
    Не страда достатъчно.
    Щом не се осъзнава, значи му е малко.
    Щом преследва изватени модели, щом се кланя на фалшиви идоли. Малко страда народа.
    Щом плюе по хората, които отделят от времето си за да му дадат даром знание - малко страда народа.
    Страданието с външни методи не може да се премахне. Страданието не зависи от финансовото състояние, материалното положение и социалното ниво в обществото.
    Страданието може да се намали, когато човека постигне разбиране, но разбирането не се постига с четене на книги - при повечето хора, то се постига именно чрез страдание.
    Тъжно, но факт.
    Истината не е плод на логиката и интелекта.

    ОтговорИзтриване
  16. Всяко стадо си има пастир, но има разлика дали този пастир е добър или лош към стадото! В случая – световния заговор за нов ред наложен над хората, които макар и хора, все пак си живи същества, ръководени от стадния принцип. Може би трябва да попитаме световните лидери защо смазаха народите с банковото робство, наричано кредитиране (това повече в развитите страни на Европа)? Защо себестойността на петрола расте – при положение, че той от сто години си се вади по един и същи начин от земята? Защо една шепа управници ни лъжат и принуждават да живеем едва мъждукащи на ръба на мизерия и нищета – но все така хората си гласуват на стаден принцип, с въздишката че – И тези ще ни крадат! След като го разбираме, кое ли ни подтиска да отхвърлим робското мислене? Може и да е вярно, че ни се влагат заповеди/повели с храна, с ваксини, с облъчване чрез реклами от телевизията, а може би просто човека предпочита да си е така управляван? Но да не забравя, че ако едно стадо реши, лесно може да помете няколко добре угоени пастира.

    ОтговорИзтриване