сряда, 14 декември 2011 г.

НОВАТА ВЛАСТ - СТАТИЯ КОЯТО СЪМ НАПИСАЛ НА 22.10.09

Така, като гледаме, май след половин година още много от работещите ще са на улицата! Защо смятам така?
Да погледнем железопътния транспорт. Хората редовно пътуват /до колкото могат/, а някой /хайде да познаем кой?!/, прибира парите и хората не са получавали заплати от - 5 – 6 месеца. Отново никой няма виновен. Как така? Пътниците плащат а пари няма!
Време е новото правителство да се стегне и да прекъсне краденето на пари. Как така ще работиш, а няма да ти плащат? Месец може но половин година? Но на крадците им е ясно, че тези хора със строго насочена квалификация, няма къде да отидат, и ги изнудват до край. Новото правителство, меко казано взе да ни приспива. Бойко - съвет: вземете си повече нормални хора в правителството, плащайте им по 1000 лв. на месец и им поставете конкретни задачи. Те ще ги свършат! Бъди сигурен. С пет или шест вносни мекерета /извинявам се министри/, които не са преживяли ужаса на нямането, работа не ще да свършиш. Не ти ли стана ясно бре пич?! Не виждаш ли какво ти предлагат!? Да опоскат страната до край! Я почни да ги гониш за всяка простотия /като фискалния резерв например/! Абе много тъпо иска да те прекара това пичлеме с педераски глас! Добре, че се усети во време! Добре, че не почна да ни се извиняваш! Сега трябва да то издухаш, докато не е направило някой друг сакътлък в повече?! Нима не схващаш идеите на тези западни мошеници? Те само искат и предлагат! Едно време Съветския Съюз налагаше, но и ни даваше! Пък тези само искат разни неща в тяхна полза. Това се отнася и за Европейския съюз. Пишат доклади, искат да ни пратят сичкото циган от Малта и не знам от къде още, и гетото България ще заиграе в ритъма на кючека и негърските танци! Сакън!... ще ти ебем мамата ако направиш нещо такова, което Гоцето предлага! Вземи се в ръце, тегли една майна на западните подлоги и лизачи и мисли за себе си и за народа си, щом си решил да се захванеш с това! Иначе просто се откажи на време. Да не станеш за смях и съответно политически труп, като Костов. От къде ги намери тези нещастници – просто не те разбирам! Вземи хора от България, живеещи тука, милеещи за нея, създай диктатура за една две години и всичко ще се оправи! Примери много!


С уважение: Николай Михов Николов Хайде чао!

1 коментар:

  1. От Киликанзер.
    Когато си свободен се опитай да се свържеш с мен.Най добре е към 22.00 твое време.Мисля че мога да помогна нещо с работа. За сега както си в България.

    ОтговорИзтриване