събота, 3 декември 2011 г.

НЕКА ДА ПРОДЪЛЖИМ! - ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е! - 5та ЧАСТ

ТОВА Е ГЪЗА НА БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ / ДЕПУТАТКА (ТОЕСТ КУРВА И ПАТКА), А ДА НЕ ГИ СПОМЕНАВЯМ ЕВРО - ДЕПУТАТИТЕ /ПАТКИТЕ, МИНИСТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ! ПРОСТО ВИЕ СИ ГИ ЗНАЕТЕ! АКО ТРЯБВА ТО ПО-КЪСНО ЩЕ ПУСКАМ ЕДНО ПО ЕДНО И ДРУГИ ИМЕНА. ЕДНО ОТ ТЯХ ГО СПРЯХ, НО НЯМА ДА ИЗБЕГНЕ ДА СЕ ВИДИ КАК Е БИЛА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!
Продължавам с фактите на Киликанзер, както и обещах! Моята намеса е много малка!    И така случаят с Георги Найденов доказва, че висшият партиен ешелон е готов да изконсумира всяка личност в името на своето оцеляване, дори и да е от собствените си структури! Естествено заповедта за премахването му идва от централата в Москва! Но по времето на работата на дружеството „ТЕКСИМ“ външнотърговските сделки достигат своят максимум, цената на руската рубла пада до 65 стотинки. Имало е за какво да се ядосват руските „другари“! Някои от външнотърговските канали създадени от Найденов са закрити! Но едно остава да действа за нуждите на външнотърговското разузнаване! Това е дружеството - „ИМЕСТРАКОМ“ създадено на 5 декември 1961 година в Вадуц Австрия. Самият Георги Найденов в поверителна докладна до ЦК на БКП ˝ на същата дата обяснява - той (Шилде - бел. авт.) подписа пред нотариуса декларация за прехвърляне на правата си над фирмата на бяло, т.е. без да се посочва на кого е прехвърлена. Подписа също така и генерално пълномощно на наш представител за ръководене на фирмата. В момента, ако някой провери търговския регистър и събере сведения за фирмата, ще установи, че г-н Шилде продължава да е собственик˝. Забележете начина по който са се създавали първите задгранични дружества. На по-късен етап и техническото ни разузнаване по същия начин е създавало дружества зад граница.
Но да продължим още малко с Георги Найденов. След ˝Имекстраком˝ Найденов получава разрешение от висшето партийно ръководство да основе нови задгранични фирми - ˝Сикомин˝, Лозана, Швейцария, с основен капитал 100 000 швейцарски франка (70 процента българско участие) и ˝Сасия˝ в Алжир с основен капитал 40 000 долара при 50 процента българско участие. Чрез тези дружества, се изпращат български специалисти в Алжир, купуват се тонове маслинии портокали. За нуждите на новопостроения металургичен комбинат Кремиковци се уреждат тонове руда. Кораби закупени от външнотърговските ни дружества започват да превозват рудата до България. Заемат се работни места от българи, които получават добро заплащане. Разрастват се и дружествата на „ТЕКСИМ“ зад граница. По аналогичен начин се създават -˝Деманд˝, ˝Интроф˝ и ˝Казимекс˝ в Австрия; ˝Трансродопи˝ и клон на ˝Имекстраком˝ в Швейцария; ˝Икомев˝ в Лихтенщайн, ˝Литесбанк˝ и ˝Транлитекстур˝ в Бейрут, Ливан; ˝Интернационале трейдинг Инвестмънт банк инкопорейтед˝ в Панама. За разлика обаче от по-късния етап на развитие на задграничните ни дружества за целите на разузнаването - тези са се отчитали с всеки цент на българската държава! С съдействието на нашия приятел gotzageraskov @ установихме , че TRANSRODOPI s.a е била фирма занимаваща се с транспорт.Тежки тирове и кораби. TRANSRODOPI s.a е била с седалище в Лозана - Щвейцария! Годината на създаване е 1963 година. И когато говорим за създаване на задгранични дружества намираме едно с регистрация Identification number FL-0001.110.027-8 - ETCO EUROPEAN TRADING ESTABLISHMENT Entry 12.10.1988 Company address 1 c/o TREUHANDGESELLSCHAFT STRUB AKTIENGESELLSCHAFT Abtswingertweg 1 9490 Vaduz. Което и на по-късен етап при фалшивото правораздаване се доказва и оневинява Георги Найденов. Но репресивния апарат на висшия ешелон така или иначе го вкарва в затвора! През 1971 година по настояване на Т.Живков му е издадена 20 годишна присъда, от които лежи 5. Съдийския състав е прокурор Иван Вачков и съдията от Върховния съд Ангел Велев. След така наречения преход присъдата му е отменена, а през 1992 г. основава частна банка ˝Тексимбанк˝. Почива през 1998 г в Австрия.
Каналите по-късно се използуват за контрабанда от ДС. В писанията си по-горе се мъча да докажа причините защо парламентарната демокрация в България не работи! Защо парламентът с нашите „народни представители“ е манипулиран от лобистки интереси, защо парламентът е пробиван от частни интереси на олигарси, и хора обвързани с бившата комунистическа номенклатура. Защо управлението на България не е това което искаме да бъде, и от така наречения „преход“ тъпчем все на едно място!!!
Имаше гласове, които искаха да разберат как бихме могли да излезем от тази ситуация. Просто е трябва да се пресече допира на интереси и пари с властта! И как може да стане това? Като се изключи моделът на непряка демокрация - какъвто ни е натрапен до сега - „парламентарна република“ и се премине към пряка демокрация - обществото да управлява директно политиката на страната ни чрез електронни референдуми.
Идеята която подсказах преди време е - изграждане на електронно правителство. Единна електронна система за събиране на данни нужни за обслужването интересите на обществото. Единна информационна система за събираемост на данъци, такси и други. Съдебна система на пълна самоиздръжка с единна информационна система за нуждите на обществото. Един президент изпълняващ представителните функции на държавата пред останалия свят. Покриване на националната ни валута с златен фонд в централизиран национален сейф!
Пълна забрана на банкиране кредитиране олихвяване и други банкови операции. Забрана на банкови гешефти. Външнотърговски обмен да се извършва от национални и регионални сейфове. Тогава хората имащи значителни капитали ще се мъчат да влагат парите си директно в сферите на националния ни индустриален парк. Идеята е такава - имаш финансови средства - можеш да ги държиш в сейфа разбира се, но приходи не ти се полагат. За да имаш по-вече или трябва да ги вложиш в производство услуги и др. Или да ги изнесеш зад граница. Да обаче електронния сейф няма да ти разреши да източиш пари, ако няма гаранции от другата страна, че си закупил нещо! Инвестиции в бъдеще могат да правят единствено частни организации, явили се на публични електронни търгове които да бъдат обществено достояние в реалното време на протичане на търговете. Няма мърдане! Технически всичко е възможно да се постигни в течение на времето, чрез специализирани (и много елементарни) софтуерни решения. България е малка страна! Разходите за изграждане едва ли ще са по-вече от сегашните за поддържане на жизнения висок стандарт на всичките 203 депутати-министри, заместници, партии и други. Обществото само ще взема решения каква политика избира-лява дясна или център. В смисъл изборът, ще предлага електроните решения за вида на политика на обществено гласуване! Според мен това е напълно изпълнимо в рамките на близките 10 години. (Бих добавил от мен–за една година! Това се изгражда безкрайно лесно, след като знаете че по GSM мрежата могат да следят всеки човек който си носи телефона. И го правят!) И още нещо да кажа, тъй като постъпленията в бюджета ще бъдат в реално време електронно огласявани спекулации няма да има! Фондовете за обществено осигуряване също!


С любезното съдействие на Киликанзер!


Николай Николов

2 коментара: