четвъртък, 8 декември 2011 г.

НЕПОДОЗИРАНИ БЪЛГАРСКИ ТАЛАНТИ

България е пълна с милиони талантливи и умни хора и 10 000 тъпанари, крадци, лъжци, мошеници и не знам как още да ги нарека, който ни съсипват нацията, здравето, храната, икономиката, живота изобщо и ни създават лоша слава в целия свят а ние спим и мълчим! Започваме протести и се отказваме! Защо?! Докога бре хора?! ЕТО ВИ ЕДНО МАЛКО, ДРЕБНИЧКО ДОКАЗАТЕЛСТВО!
ЖЕЛАЯ ВИ ПРИЯТНО ИЗЖИВЯВАНЕ С ТЕЗИ ТАЛАНТЛИВИ ХОРА


Николай Николов

12 коментара:

  1. Наистина са добри,но защо пеят на чужд език и какви са тия масонски звезди? Отново "създадено от нас!",ще отиде за чужди ползи.Освен таланта на младите хора,тук аз виждам и дебългаризацията,хвърлила сянка на всичко и всички в България.

    ОтговорИзтриване
  2. Нещо такова си помислих и аз, като горният коментар

    ОтговорИзтриване
  3. Честит празник на бившите и настоящи студенти!

    ОтговорИзтриване
  4. Когато получавам в пощенската си кутия нежелани писма от непознати, как е най-безопасно да се процедира с оглед предпазване от т. н. фишинг, вируси и кражба, използуване на лични данни? Ако сте компетентен по тези въпроси?

    ОтговорИзтриване
  5. От Киликанзер!До Ник каза...
    Изслушай песента още един път.Чрез талантливото си пеене иронизират английски парчета.Правят го много тънко,много професионално и умно.После и гъдулка вместо цигулка...

    ОтговорИзтриване
  6. Изгавриха се и с журито,защото точно на припева им забиха думите от българския фолкор -ръмни го зъмни го...Вдигнаха на крака публиката с своето небрежие.Трдуно се постига такъв синхрон на пеене и свирене в една група.Първо всеки един човек дори и талантлив музикант има различни предпочитания на правене на музика.Този вид иронична музика не се лансира добре в комерсиалните среди.Момчетата просто си направиха кефа с една тотална гавра над английската песен.

    ОтговорИзтриване
  7. От Киликанзер
    ...то и аз по някога коментирам без да съм вникнал в съдържанието.Не ми пука особенно ама ставам смешен в очите на хората.

    ОтговорИзтриване
  8. Най-много ми хареса последното, с което завърши песента: "у-у-у-у-у-уууууу!"

    ОтговорИзтриване
  9. Киликанзер,много ми се иска да е така,както казваш,но кой ще разбере от публиката иронията на английски? Към кого е адресирана? Ако е само към англоговорящите....?!

    ОтговорИзтриване
  10. Николай,...от колко време бродя из блогчето ти.... Странотни публикации имаш! Невероятни са! Браво! Много съм възхитена от твоя блог и...от сега нататък - винаги ще ти идвам на гости!
    Желая ти един незабравим , приятен Уикенд!

    ОтговорИзтриване
  11. Ник-не се обиждай но -ръмни го,зъмни го,закачи го в припева на наглийски ли са?Все едно да подкарам някоя песен на бийтълс и да вкарам в припева-излел е делю хайдутин.

    ОтговорИзтриване
  12. Јас сум Артур Борис жител / државјанин на Република Руски. Јас имам 52 години, претприемач / бизнисмен. Еднаш имав потешкотии во финансирањето на мојот проект / бизнис, ако не и за мој добар пријател кој ме запозна со г-дин Бенџамин Ли за да добијам заем во вредност од 250.000 УСД од неговата компанија. Кога контактирав со нив, беа потребни само пет работни дена за да го завршам мојот процес на заем и да се префрлам на мојата сметка. Дури и со лоша кредитна историја, тие сепак ја нудат својата услуга за вас. Тие исто така нудат сите видови на заем, како што се деловни заеми, домашни заеми, лични заеми, автомобилски заеми. Не знам како да им се заблагодарам за она што го направија за мене, но Бог ќе ги награди според славата на неговото богатство. Доколку ви треба итна финансиска помош, контактирајте со нив денес преку е-маил Lfdsloans@outlook.com Информации за WhatsApp ... + 1-989-394-3740

    ОтговорИзтриване