неделя, 4 декември 2011 г.

ДА РАБОТИМ ДО СМЪРТ!



Да работим до смърт! Това е новото мото на ГЕРБ, на които толкова (признавам си – и аз гласувах за тях) разчитахме, а се оказаха дупедавци, продажни копелета на европейския съюз, който по моите прости изчисления, и не само по тях, твърде скоро ще се разпадне! Хвала на ГОСПОД БОГ, който за кой ли път ни помага!!! Според тях единствения изход е да бачкаме,при това до преклонна възраст. (А коя е тя?!)
 Никой ли не разбра, че не е необходимо да се вдига пенсионната възраст, а просто да се възстановят унищожените заводи, предприятия и комбинати! Да се унищожи и забрави така наречената Приватизация”, която облагодетелства 5% от изродените псета, а нас ни подложи на унижение, подигравки, дискриминация и унищожение! Този план  е постигнат вече на 30% (Ран – Ъп) ! Докога ще търпим това????! Това са реформите които чакаме вече 22 години и нито едно правителство не го направи, но защо ли? - Защото са курви стари и обиграни, слуги и протежета! Е……бяха млади, но всяка курва си има лимит! Кои още не разбра, че лекарите ни убиват, не защото са некадърни, а защото ги превърнаха в търговци?!! Спомняте ли си медицината при оплювания социализъм???! -  Защото сега само 5 процента имат полза от това което го е имало преди?! Никой, ама никой ли от Вас не разбра??! А защо БДЖ не може да работи?! – Да защото трябва да се обогатяват изродите наричащи се „Патриоти”?! И още – всичко държавно трябва да се съсипе, не защото няма държава, а защото – „Няма такава държава”! А кой разбра, че лобирането в парламента вече премина тинята и опря на дъното на клоаката на разумността?! А как да си платим данъците, сметките, кредите и така нататък, след като те си имат винаги правителство, което послушно и галейки им ташаците,  послушно изпълнява  техните заповеди! Почнете от Юлияна Дончева – сладкарката и  c продълщете нататък….Всичко е едно и също?! А кой е собственика на ВТВ, вече не знам! И как ни представят нещата?!! Цензура, ама цензура до край! И не само там….  Не обвинявам много, от много кадърните наши журналисти но какво да правят горките?! – Да останат за винаги без работа като мен, като повечето от Вас!?! Не, НЕ и не!!!!! Не им желая такова нещо, защото те просто  нямат право на избор при сегашните изроди и псевдо медийни и политически "звезди"*******************.
И възможно ли е след 22 години да ни задават постоянно тъпия ама много тъп въпрос: „ Защо стачкувате бре хора?!”  Той отговора е прост, ама много прост и тъп – ако си бяха свършили работата до сега, (а те – не), през първите пет години, то никой властимеющ не щеше да има куража да се отнася така пренебрежително към нас – народа, а и към тях! Колкото и да не се харесва на някои то ново „Белене ще им трябва, и трябва безпрекословно да го има но не с изродските методи а с добри условиясвръх луксозни, за да не се разболеят случайно от измислена болест с най - модерна техника, но затворени  за да гледат както ние до сега света само по телевизора, но навън и в обществото Не! ЗА ОЛИГАРСИТЕ - СЪЩО! - Абсурд!! Не и Не! Отдавна съм казвал – от този живот никой не е излязъл жив! Е има и изключения, но това ще бъде при следващите поколения и не само – ето пример: Граф Сен Жермен, но не знаем от кое измерение и поколение идва! Дано си е жив и здрав! 
Много бях писал, много конкретни хора описах, но ги премахнах за сега защото ще наддадат вълчи, по скоро агнешки вой, защото са страхливи и крадливи гъзове!

Николай Николов

10 коментара:

  1. Преди няколко дни писах пост с абсолютно същото заглавие. Последният от коментарите ми е "Че то след това май ... не се работело вече"

    ОтговорИзтриване
  2. ИМА И ТАКАВА ЛОГИКА ПОРАДИ ЗАКРИВАНЕТО НА ХИЛЯДИ ПРЕДПРИЯТИЯ, СТОТИЦИ ЗАВОДИ И ДЕСЕТКИ КОМБИНАТИ.....

    ОтговорИзтриване
  3. http://ru.fishki.net/picsw/102011/21/post/demotivator/demotivator-002.jpg
    Ние това много добре го знаем, както се пее в една стара песен.

    ОтговорИзтриване
  4. stoineff, СХВАНАХ СМИСЪЛА но с един ден закъснение! Ами какво да направя като ми е толкова акъла! А статията ти не можах да я открия!

    ОтговорИзтриване
  5. Днес е празник.Свети Николай чудотворец.Е аз не очаквам Той да направи чудо у нас в БГ,но Ви честитя все пак празника и оставам с надеждите си.Добре сте го казали,но какво от това.Според мен Изход няма.Затова защото Изхода е в НАС а Ние сме ..Празнувай уважаеми господине.

    ОтговорИзтриване
  6. Ами да днес почетохме 20 дни от смъртта на сина ми който си отиде на 29г. при трудава злополука във една Провдивска или не знам по точно чия фирма "Юпитер метал" Но всичко е лъжа за 17 работни дни + 28дни платен отпуск ни изплатиха 573лв.и някакви стотинки при положение че той е работил по 10 или12 или 16часа там и най наглото е че е осигуряван на заплата от 190лв.Какво мислите по въпроса на къде отиваме?????!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Ето я:
    http://stoineff.blog.bg/politika/2011/12/01/da-rabotim-do-smyrt.859772
    :) Ако те дразни линка после го изтрий ..

    ОтговорИзтриване
  8. НЕ СТОЙНЕВ, ПРИЯТЕЛЮ. НИЩО НЕ МЕ ДРАЗНИ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРОЧЕЛИ ТОКОВО ПО ДОБРЕ! АЗ ТРИЯ КОГАТО НЯКОЙ ОБИЖДА МНОГО ДРУГИТЕ, А НЕ МЕН И ГО ОСТАВЯМ 24 ЧАСА ЗА ДА ИМА ВИДИМОСТ В СПОРА! А НА ТЕБ ТИ ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! ТИ СИ УМЕН ЧОВЕК И КАКВАТО И КРИТИКА ДА МИ ИЗПРАТИШ, ТО АЗ НЯМА ДА Я ИЗТРИЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  9. "Граф Сен Жермен, но не знаем от кое измерение и поколение идва! Дано си е жив и здрав! "

    Нещо много се предоверявате на разни писания.
    И за 2012та беше така и за куп други глупости.

    ОтговорИзтриване