петък, 2 декември 2011 г.

ЗА ФИНАНСОВИЯ ПАЗАР С ЛЮБОВ.....И МАЛКО СМЯХ!


И най-глупавото е, че аз си седя тук, гледам, смея се на хората какви глупости правят, а накрая аз и вие го отнасям заради тях!!! Няма и изгледи да се премахне този омагьосан кръг, понеже хората от които зависи премахването му, са зависими от него!!!




Николай Николов

8 коментара:

  1. Вчера някой беше постнал линка в коментар под друга твоя статия. ДА, уви, през смях казват истината за нещата...
    П.П. Не можах да го пусна линка във Facebook!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей Ники,
    Ще започна с това, че според мен, всичко е "игра",животът е игра.Характерното за играта"Живот" е, че не ти избираш дали да се включиш в нея, но имаш избор какво да е отношението ти към живота/играта.
    Едни хора играят, с единствената цел да спечелят,други- заради участието-те се чувстват принудени да играят, а третите- те просто се забавляват, ЗАБАВЛЯВАТ СЕ,ВЪПРЕКИ ВСИЧКО.
    И точно тези, забавляващите се осъзнават, че не са напълно за зависими от паразитите, които
    ги налазват.И още нещо много важно в играта-
    паразитите НЕ МОГАТ БЕЗ НАС, но ние можем без тях!
    Затова този клип е смешен и жалък едновременно.Трябва да си много широко скроен, за да се смееш на себе си.

    ОтговорИзтриване
  3. http://ru.fishki.net/picsw/112011/11/post/demotivator/demotivator-046.jpg
    Допълнение към горното.

    ОтговорИзтриване
  4. Да Краси! Него линк пуснах, но ми омръзна всеки ден да пиша, а и това си е точно на място казано и си е самата истина! Докато не се премахни федералния резерв и не се унищожат всички частни банки и не вземат държавите сами да си печатат парите и то само обезпечени със злато, а и докато ни се премахнат финансовите и други борси, хората ще стават все по-бедни за сметка на един процент измамници.

    ОтговорИзтриване
  5. Защо не можеш да пуснеш линка?! Само него или кода! Ако е кода то промени цифрите за размера! прекопирай го и - 400 на 358 или докато се нагоди на размера на полето!

    ОтговорИзтриване
  6. http://www.levashov.info/
    Сайтът на независимият кандидат за президент на Русия.
    Много интересно!!!
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%BE%D0%B2,_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
    Информация за Левашов от укипедия.

    ОтговорИзтриване
  7. Често си задавам въпроса, защо на някои хора им върви, а на някои не. Защо върху някой постоянно се сипе манна небесна от небето, а някой трябва да се прегърбва за всяка стотинка. Всъщност всичко е много просто. Ние сами си избираме как да живеем и по кой път да вървим. Искате да се убивате, не уважавайки и не обичайки себе си – това е ваше право, но винаги трябва да помните, че отношението на другите хора към вас е само отражение на вашето собствено отношение към себе си.

    ОтговорИзтриване
  8. http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image&productid=45281&imageid=21003&bordercolor=00299F&bordershadow=1&direction=b

    ОтговорИзтриване