неделя, 3 февруари 2013 г.

ВСЕКИ БЪЛГАРИН – С МИКРО ЧИП! - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ИЗМАМА!!!!!!!

;2010-04-18T171306Z_1555784139_GM1E64J03CE01_RTRMADP_3_BRAIN_4ab3a884a9

ПИСАХ, ПИСАХ, АМА КОЙ ДА ЧУЕ!!! ЕТО ВИ НОВИНАТА!

България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.


Валери Борисов, зам.-министър на транспорта/ ОТСТРАНЕН НА 1ви февруари/, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа съобщи по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Административен капацитет”, че започва работа по изграждане на система за електронно идентифициране на българските граждани.
Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това означавало  че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели Валери Борисов.


00003xdh


Светът днес” припомня, че на 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на Транспорта, ИТ и съобщенията, заяви по време на форума BizTech 2012, че “в момента се изгражда система за електронна идентификация на българския гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта”,  – добави тогава Борисов.

1167_02


“Светът днес” припомня, че това е само прелюдия към т.нар. микро-чип, наричан още “Дигитален Ангел”, който е с големина на оризово зърно. Предназначението му е да замени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Имплантацията на Дигиталния Ангел се извършвала върху дясната ръка или челото. Той заменял необходимостта от плащане на пари в брой /пълна зависимост и липса на свобода/, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Дигиталния Ангел на цялото население по света, което трябвало да се осъществи в най-кратки срокове.....
.
2006-03-30_-_hands


Дигиталният Ангел съдържа идентифицираща приносителя си информация и постоянно излъчва идентификационен код-номер за всеки човек, транслитериращ се от GPS-сателити. Идеята за имплантирането е да предотврати изгубването на който и да е човек, постоянна наличност на личните му документи, удостоверяващи самоличността, образованието, криминалното минало, здравното осигуряване, финансовия статус и пр..........

bigstock_Technology_Mind_With_Pull_Swit_16045913


Така се увеличавала сигурността на хората срещу отвличане, защото местонахождението на всеки човек се следи непрекъснато от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби също били изключени, защото при изваждане на импланта от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщение, че той е вън от тялото му.

bruce-dale-extreme-close-up-of-a-microchip-on-a-fingertip


Дигиталният Ангел осигурявал също откриването изгубени хора, свързвал пациентите с компютъра на личния му лекар, изпращал информация за здравословното състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.).
Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
- Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
- В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
- Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мега компютъра.
- При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
- Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.

ipill-01-h


Био-чипът е с размери 7 мм дължина и 0.075 мм широчина. Той се състои от транспондер (система за запазване и възпроизвеждане на информация за микрочипове) и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура. Прочитането на информацията се излъчва чрез лъчение, както при дистанционното.
Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широко мащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.

mdf28859


Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.
По непотвърдени данни MOTOROLА е фирмата, която ще произведе био-чиповете.
Ако чипът бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, човекът ще бъде заразен от лития и микро бактериите  а глобалната система ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти.
Анализирайки представената информация, можем да направим следните изводи: чип-имплантирането е сериозен процес, резултат от добре финансирани изследвания. Настоящите му възможности са много по-огромни, отколкото се декларират официално.
До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.
От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.
About these ads

34 коментара:

  1. Това, което сте написали не отговаря на истината, става дума за карта с чип, а не за чип в човека.
    Ето линк http://fakti.bg/bulgaria/41464-vseki-balgarin-s-chip-v-sredata-na-2013-g

    Започва работа по изграждане на система за електронното идентифициране на българския гражданин. Това съобщи Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Административен капацитет” /ОПАК/. Идентификацията ще е по желание на българина.

    На картата с чипа още бъдат генерирани трите имена и ЕГН. Картата се криптира и се получават някакво числа от 10 цифри, така че по обратен път недоброжелатели да не могат да извлекат какво стои зад този код.
    С чипа при достъп до компютър може да се получи по всяко време достъп до административна услуга по електронен път. Идентифицирате се пред съответната администрацията и това е достатъчно. Днес как става идентифицирането у нас – примерно искате някаква услуга от община или агенция и те ви казват дайте си личната карта, този процес се измества от картата с чипа, която се пъха в карточетеца.

    Добавянето в картата на електронен подпис ще е по желание.
    „Има идея да се добавя и здравната информация, която ще дава съответната карта, но тепърва с колегите от Министерство на здравеопазването трябва да уточняваме дали ще е задължително, както и каква част от здравната информация ще се качва на този електронен носител”, поясни заместник-министър Борисов.

    Проектът е предвиден засега да действа само в рамките на България, така нареченото трансбордер идентифициране е дебат, който тече в ЕС.
    „Миналата седмица бях на съвет на министрите и това не е решен проблем на европейско ниво. В момента какво се случва, има двустранни споразумения с признаване на електронната идентификация. Например между Естония и Португалия, седнали са и са се разбрали при какви условия да ползват електронната идентификация, но това е частичен подход. Генералният подход е на европейско ниво да бъде разрешен проблемът, което до края на годината ще стане факт, според колегите от Брюксел”, заяви Борисов.

    Ние в това отношение също сме малко изостанали. Примерът, който се дава е Естония.
    „Естония е хубав пример, но пък те са направили известен компромис със сигурността при идентификацията. Другият пример е Германия, която е в другата крайност – те робуват на върховата сигурност, усложняват се излишно, според нас, системи, и за това повече средства са необходими. Нашият проект ще е нещо междинно”, заяви Борисов .

    До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така, ще се започне. С чип на картата и после с чип в човека.
      Господ да ни е на помощ.

      Изтриване
    2. Вярно, така се започва.Втълпява се на хората, че това се прави за тяхно добро и бедният неук и непросветен човечец си казва,както една моя позната ми каза:"ооо това е прекрасно, така ще пресекат и мафията!".
      И в тоя ред ще си позволя да вмъкна няколко цитата от книгата на Ян Ван Хелсинг - "Не пипай тази книга"
      "Нека кажа направо какво мисля: Новият световен ред ще стане реалност. Но без паника! Той няма да продължи дълго (както ще стане и с еврото).
      Кои са особеностите на Новия световен ред?
      • безкасовите плащания,
      • пръстови отпечатъци и сканиране на ретината,
      • заместването на трафика на писма с електронна поща (е-mail и SМS),
      • абсолютен надзор с камери и по-късно с лазерни та¬туировки или имплантиран подкожен чип и
      • откриване на всеки отделен човек чрез сателити...

      За да бъде въведен Новият световен ред, са необходими две неща: компютри в комбинация с Интернет и сателити. А от какво има нужда апаратурата, за да работи?
      Правилно - от електричество!
      Какво ще стане, ако хакер успее да вкара вирус, който унищожи шпионското гнездо отвътре? Допуснете, че може да става дума за някой, който е програмирал и създал системата на илюминатите и познава слабите й места или съзнателно е оставил такива?

      Какво би станало в случай на урагани със скорост над 400 км/ч? Не би останал нито един електрически стълб! Ясновидците са описвали астероидни удари, които по-рано по естествен начин са помитали сателитите...
      Нека видим и езотеричната страна на „играта" на земния дуализъм.
      Срещнах се с децата-медиуми и се запознах с тези малки „ангели", които променят нашия свят дори само с присъствието си.
      Едно от тези деца дори успя да се докосне до първичната матрица, т.е. жизнената или „компютърната" програма, в която се намираме и живеем (първична матрица наричам това, което за християните е план на сътворението, за евреите - библейски код, а за мюсюлманите - инсалах или кисмет ).
      Именно тези деца ще ги унищожат - въпреки умишленото затъпяването чрез телевизията и загрубяването от порнографските и пълните с насилие филми... Вероятно много от тези малки и нежни мозъци могат да бъдат размекнати и задръстени, или да бъдат извадени от строя с Риталин2, но това е временно. На тях не им трябва много, за да променят енергетично мнозинството. Както знаете, тези, които го потискат и го насочват в своята желана посока, реално не са много. А какво ще стане с милионите, които участват в изграждането на Новия световен ред и на свой ред управляват? Те ще изчезнат по-бързо, отколкото на илюминатите им се иска... Сегашното човечество е стигнало до зенита на развитието си -до точката, която се смята за решаваща. Повечето хора са забравили, че някога са били свободни и са им отнели свободата. Ето защо възмогването на илюминатите е допуснато от висшите сили: те искат да насочат вниманието ни към това, че сме божествени същества, които поемат отговорността за действията, мислите и чувствата си. Илюминатите (както и самите ние) са част от една голяма игра и те ще подадат оставка, когато изпълнят задачата си за „възпитателния процес" на човечеството. Естествено не доброволно...
      Затова не трябва да се страхуваме или да се борим с тях и с техните цели. Както вече обясних, техният Нов световен ред е колос, стъпил на глинени крака. Ако променливият ток спре, никакъв компютър няма да работи, няма да има никакви сделки на Уолстрийт, никакви връзки със сателитите, никакъв надзор, никакви изправни ядрени бойни глави и т. н.
      С тази мисъл възнамерявам да оставя „негативната" тема да отзвучи и да се настроя за мечти. Сънувайте Вашите сънища, а не внедрените от илюминатите кошмари. Сънувайте Вашите собствени сънища и бъдете смели. Не се бойте да желаете нещо - и то ще се изпълни, защото Вие сте божествени същества и творци на собствената си съдба. Всички ние сме създатели на един нов свят и всичко започва от нашата мисъл!
      Тези, които се интерисуват препоръчвам:
      "ТАЙНИ ПРОЕКТИ ТАЙНИТЕ, КОИТО ВИНАГИ СТЕ ИСКАЛИ ДА ЗНАЕТЕ, НО СА БИЛИ СКРИВАНИ ОТ ВАС"-ЕМИЛИЯ МАНОЛОВА
      Книгите може да намерите и в електронен вариант.

      Изтриване
  2. Ужасно! Как да се спасим от това издевателство? Някакви идеи?

    ОтговорИзтриване
  3. Кому е нужно ТОВА!!! Ако е добре за народа защо не му се предостави възможност да избира,а не да се манипулира избора му с "бонуси" и орязване на другите му привилегии...това е чиста диктатура!!!Но пропагандата за безкасово плащане върви отдавна...така че...НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ СЛАГАТ ТИЯ ГОВНА(извинявам се за израза).

    ОтговорИзтриване
  4. един руски свещеник преди 150 години относително разбирасе беше казал за дукоментите които се отнасят за хората днеска печат на хартията утре нещо друго до кле не се стигне до чипизацията та такаде тосе знае от прди хиляди години макар за тия де са в сянка са изминали чесове наи вероятно
    ики,

    ОтговорИзтриване
  5. ЕЕЕ ПЪРВИЯ ДЕ Е ПИСАЛ НИКИ САМО ОТВЕРЖЕНО ПОДЪРЖА ИДЕЯТА ЗА ЧИПИЗАЦИЯТА ЗНАМ ЧЕ ОТДАВНА СИ ИМАШ КОМПАНИЯ НО СЕГА ПРОСТО СИ Е УЧЕВАДНО ХА ХА ХА НЕЩО СИ ИСПУСНАХА НЕРВИТЕ ХЕДЕИТЕ ТАКА ОТКРИТО ОЩЕ НЕ Е ДОШЪЛ МОМЕНТА ЩЕВИСЕ ДАДЕ ШАНС ЗА ИЗЯВА ТРИ ГОДИНИ И ПОЛВИНА ЩЕВИСА ДОСТАЧНИ ИСЧАДИЯ ДЯВОЛСКИ

    ОтговорИзтриване
  6. ЕТО ОТ КЪДЕ Е НОВИНАТА ИСТИНА ИЛИ НЕ? - НЕ ЗНАМ?! -
    http://worldtodaybg.com/2013/02/01/%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%81-%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE-%D1%87%D0%B8%D0%BF/

    ОтговорИзтриване
  7. ники тука кадетосам преди 7 месеца внедриха електона система за транспотра телефоните също се плащат билети всичко е по електронен път ама всичко
    ики

    ОтговорИзтриване
  8. НЕ БИВА ДА ДОПУСНЕМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ!!!И няма да го бъде по никакъв начин.Та ние сме свободни духове!Можем да полетим където пожелаем,нека не забравяме.Кой духовно зрящ човек доброволно би се подложил на такава УНИЗИТЕЛНА интервенция?Време е човеците на планетата Земя да осъзнаят и повярват в СОБСТВЕНАТА СИЛА,която притежават. Александър agaff1 п.п. ХАЙДЕ ДА СЕ СЪБУДИМ,А....

    ОтговорИзтриване
  9. То така се започва. Първо карта, после микро чип (за удобство на клиента). Сега само подготвят почвата. Освен това, тая администрация да не предоставя услуги безплатно. Хем си плащаш, хем те ти диктуват условията, егати цинизма.

    ОтговорИзтриване
  10. Пфф, глупости на търкалета! Кой нормален, повтарям-нормален човек, ще позволи да му монтират това?!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. КАТО СИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК И ТЕ ХВАНАТ ДВАМА ПОЛИЦАИ И ТЕ СПУКАТ ОТ БОЙ, ТИ КАК ЩЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИШ?! КАК ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИШ?! КАТО ТИ ВЗЕМАТ КЪЩАТА СЛЕД КАТО СА ТЕ ОСТАВИЛИ БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ, ТОЕСТ ЛИПСВАТ ТИ ПАРИ, ТО КАКЪВ СТАВАШ?! ЩЕ ТИ КАЖА - КЛОШАР! И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО?! ЗАЩОТО НЕ СМЕ ЕДИННИ, НЕ СМЕ ХОРА НОРМАЛНИ И МИСЛИМ САМО ЗА СЕБЕ СИ, А НЕКА ДРУГИТЕ ДА ГО ДУХАТ! НИМА НЕ Е ТАКА?! ЩЕ ТИ ДАМ ОБРАТНИЯ ПРИМЕР - "ЗАЩО ИСЛАНДИЯ НЕ Е ВЕЧЕ В НОВИНИТЕ"?! ВИЖ И ГЪРЦИТЕ... А ВИЖ И НАС...
      ВИЖ И ТУК: http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/10/blog-post_31.html

      Изтриване
    2. Ще ги скъсам от съд(полицаите)! Как по-точно ще ми вземат къщата и препитанието(като не дължа никому нищо, а и не съм тъп или малоумен)! Не стават така тия работи с повечето НОРМАЛНИ хора:) Иначе за втората част от написаното от теб, си напълно прав!

      Изтриване
  11. Библия – Октровение/глава13

    “…И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;

    за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

    Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.”

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЦРУ, гр. Анкъридж, ВВС на САЩ, интернет доставчика на ЦРУ, управление на ВВС на САЩ, най-голямата база на ВВС на САЩ.

      Това са част от таговете - отговори на Библия – Октровение/глава13

      Кои ли са тези хора!!!!!!!

      Изтриване
  12. А ЗНАЕШ ЛИ ТРИТЕ ОСНОВНИ ЧИСЛА, КОИТО СА ИЗОБРАЗЕНИ С ПО ДВЕ ПО-ДЪЛГИ ЛИНИИ ПРИ ЕДИН ОТ ВАРИАНТИТЕ ЗА МАРКИРАНЕ НА СТОКИТЕ. ГОРЕ СЪМ ГО ПОКАЗАЛ - 666

    ОтговорИзтриване
  13. Стига вече негативни мисли и чувства, че да не ни се случи! Тези, които сами си произвеждат и сами се осигуряват може да се откажат от такива "услуги". Затова обратно към селско-стопанското производство! Понякога и комуните са полезни, ако не са заробващи секти. Все пак, човек сам решава за себе си дали да бъде свободен човек, отговорен за себе си или да бъде роб! Хайде дайте нещо по-позитивно, радост за душата и любов!

    ОтговорИзтриване
  14. НИКОЙ ОТ ТЯХ..--- КОМИТЕТ 300, НО НЕ СА И ТЕ! Тези хора не са известни публични личности. Половината са евреи изповядващи талмуда! НЯКОИ ОТ ТЯХ СЕ ЗНАЯТ, ПОНЕ АЗ ГИ ЗНАМ НО МЕ Е СТРАХ ДА НАПИША ИМЕНА, ЗАЩОТО ЩЕ СЪСИПЯТ СЕМЕЙСТВОТО И РОДИТЕЛИТЕ МИ. НА МЕН НЕ МИ ПУКА ЗАЩОТО КАКТО СЪМ КАЗВАЛ И ПРЕДИ - НИКОЙ НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ТОЗИ ЖИВОТ ЖИВ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ГРАФ СЕН ЖЕРМЕН. ИМА ЗА НЕГО В БЛОГА МИ. ТЕ СА ХОРА КОИТО СА СГРАБЧИЛИ И СКРИЛИ ЗНАНИЕТО И ЖИВЕЯТ ФИЗИЧЕСКИ ВЕЧНО. ВАТИКАНА Е ТЯХНАТА КРЕПОСТ, А БОГАТСТВОТО ИМ Е В ШВЕЙЦАРИЯ И ЛЮКСЕМБУРГ. ТЕ СА ПРИЛИЧАТ НА НАС, НО НЕ СА ХОРА. ПО ОЧИТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ - ОЧИ НА ГУЩЕРИ И ТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НО ПРИ ЗАБАВЕН КАДАНС СЕ ВИЖДА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРИЯТЕЛИ!

    ОтговорИзтриване
  15. Това не трябва да бъде допуснато защото следва тотален контрол и манипулации но трудно ще стане 2013год. ,а спътниците може да ги удари нещо или просто слънчева радиация като Квебек.
    Г-н Николов виждам ,че имаш информация и знание ДОНЯКЪДЕ за много неща.

    Тук http://darikfinance.bg/novini/89121#comments в коментар №1 го сложих ,че е дълго.

    ОтговорИзтриване
  16. ВСЕКИ БЪЛГАРИН - С ФАЗОМЕР. 102% ИСТИНА!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само да спретна и аз едно блогче....

      Изтриване
    2. АМАН ОТ СЛАГАЧИ И ГЪЗОБЛИЗЦИ! ФАЗОМЕРА И АД МОГА ДА ТИ ГО НАВЛА И ТО МНОГО ЛЕСНО, АКО СИ ПЕДЕРАС, И БЛИЗАЧ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ МЪЖКИ ПУТКИ!

      Изтриване
  17. Май щели и манивели да ни слагат.. от утре...

    ОтговорИзтриване
  18. ВСЕКИ БЪЛГАРИН С ВГРАДЕН ВИБРАТОР В ЗАДНИКА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ 2013!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. МНОГО ИСКАШ! ЗА ТЕБ МАНИВЕЛА В ЗАДНИКА, ЗА ДА ПАЛИШ И ДУХАШ С КАРБУРАТОРА СИ БЪЗО... АМАН ОТ ПИДЕРАСИ!!! МАЙ ВЕЧЕ СТАНА МНОГО МОДЕРНО! ГОРКИТЕ ДАМИ......

      Изтриване
  19. voinata zapo4na otdavna i navliza v poslednata faza bog da pazi horata rob njama da umra ...........

    ОтговорИзтриване
  20. Това е отдавнашна мечта на т.нар. световно правителство- естествено в сянка. те не обичат дневната светлина рептилиите.и винаги си намират слуги (като наш Бойко и сие), които да им вършат мръсната работа за поробване и унищожаване на човечеството, щото не им трябвали повече от ...500 000 души.Та тези, които устоят на ГМО-храни, хемтрейлси, ваксини и лекарства, кризи и войни, глад и нарочно създадени болести, да бъдат вкарвани в кошарката с някое чипче и вече да слушкат. Ужасен сценарий и когато го разбрах в цялата му извратеност, не можех да дойда на себе си. А сега какво - разгласяване на мръсните им планове, информиране и образоване на хората и пълен отпор. защото те почват с невинни предложения - уж за наше добро - и в един момент ти надяват хомота. Знайте и се съпротивлявайт: не си ваксинирайте децата и себе си, не позволявайте ГМО, питайте какви са тези дири зад самолетите, които стоят с часове и пръскат отрови, не давайте децата си в училище на 4 г., не им пийте колата с аспартам и не яжте пълните им с хормони и боклуци храни....и т.н. и т.н., та чак до чипирането. Почва се с малкото и невинното и се свършва с тоталния контрол. бъдете будни!

    ОтговорИзтриване
  21. Здравейте.Така се започва. Цялата вина за гибелта на този свят идва от ЗАПАД-САЩ. Ако отрежиш главата на змията няма да хапе.Проблема е там че докато тази страна съществува света ще бъде винаги в опасност. Но както знаем всяко начало си има и КРАЙ.

    ОтговорИзтриване
  22. ВСИЧКИ ИМПЕРИИ ДО СЕГА СА СЕ РАЗПАДНАЛИ. И ТАЗИ ПСЕВДО-ИМПЕРИЯ ВЪРВИ ПО ТОЗИ ПЪТ И ТО СТРЕМИТЕЛНО! ОТДАВНА МНОГО ХОРА ГО РАЗБРАХА, - ТЯ СЕ КРЕПИ САМО НА ВОЙНИТЕ КОИТО САМА СЪЗДАВА И НО ИЗКУСТВЕНИТЕ "ТЕРОРИСТИЧНИ" НАПАДЕНИЯ, НА КОИТО НАШИЕТЕ МЕДИИ ОТДЕЛЯТ ПО ДВА МЕСЕЦА МИНИМУМ - ЗАМАЗВА СЕ ИЗМИРАНЕТО НА НАШИЯ НАРОД, НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В КИТАЙ, А СЕ ОТДЕЛЯ ОГРОМНО ВНИМАНИЕ НА ОРГАНИЗИРАНИТЕ В БОСТЪН ПСЕВДО - АТЕНТАТИ. АМИ И ТЕ САМИ СИ СЪБОРИХА ДВЕТЕ КУЛИ! ВИЖДА СЕ ИДЕАЛНО ОТ ЯПОНСКИЯ ФИЛМ, КАК ПАДАТ ТВЪРДО ВЕРТИКАЛНО, С ХИЛЯДИ ЗАЛОЖЕНИ И ПРОГРАМИРАНИ ВЗРИВОВЕ, НО ГАДОВЕТЕ ГО ИЗТРИХА! ИМАМ, ГИ ЗАПИСАНИ НА ХАРД ДИСК, ДАЖЕ И НА И НА ДРУГ СЪРВЪР, НО ПОЗНАЙТЕ КОЙ ГИ РЪКОВОДИ? - МОСАД И ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКИ! СВЕТЪТ ЩЕ СИ ОТЪРВЕ КОГАТО СЕ РАЗПАДНАТ САЩ, А С НЕГО И ИЗРАЕЛ! ТОВА ЩЕ СТАНЕ СКОРО. ДАЖЕ И В БИБЛИЯТА И ПРЕДСКАЗАНО. ДАНО НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ СЕ ОТЪРВАТ ОТ РОДШИЛД И КОМПАНИЯ – / ОГРОМНА, НО ТЕ СА БАНКИТЕ, МВФ, УНИЦЕФ, ООН, / И НАЙ ГАДНОТО- – НАТО, СЪЗДАДЕНО ЗАРАДИ СОЦ. ЛАГЕРА, НО ЗАЩО ГИ ИМА И СЕГА? – НЯКОЙ ДА ПОЗНАЕ?.... ЕЛЕМЕНТАРНО – СЪЗДАДЕНО Е ДА ПОТУШАВА ДРУГО МНЕНИЕ НА НАРОДИТЕ И ХОРАТА СЪС СИЛАТА НА ОРЪЖИЕТО. ЕТО ЗАШИ ГО ИМА? ЖИВЕЕМ В ОГРОМНА ЛЪЖА, КУЛТУРНО КАЗАНО – ИЗМАМА!

    ОтговорИзтриване