четвъртък, 14 февруари 2013 г.

ЦИТАТ: "ДЯНКОВ- АКО ЗАГОВОРИМ ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, ЩЕ СТИГНЕМ ДО ГУЛАГ"




ДянкOFF КУРВООО...ДянкOFF КУРВООО...ДянкOFF КУРВООО...ДянкOFF КУРВООО...ДянкOFF КУРВООО...ДянкOFF КУРВООО...ДянкOFF КУРВООО...ДянкOFF КУРВООО...ДянкOFF КУРВООО... КРЕЩЕШЕ ТЪЛПАТА!

ДА АМА – НЕ!  АМИ ТО ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛИКА, ОТДАВНА СТЕ ЗА ГУЛАГ! ( ЛЕКО ЩЕ СЕ ОТКЛОНЯ И ЩЕ ВИ НАПОМНЯ ЗА ЛОГОТО НА БЪЛГАРИЯ - СТРУВА МИЛИОН И ШЕСТСТОТИН ХИЛЯДИ ЛЕВА - ТОВА АКО НЕ Е КРАЖБА, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ! ТА АЗ И НЕ САМО АЗ ЩЯХ ДА ВИ ГО НАПРАВА ЗА ДВА ЧАСА БРЕ ПЕДЕРАСИ ТАКИВА!!!!!) !!! ЕЙ, МАЛЪК МИШОК ДЯНКОВИЧ, ИМАЙ ПРЕД ВИД, ЧЕ ПРИ НАС НЯМА ДА Е ГУЛАГ А БЕЛЕНЕ! ЧАК СЕГА ВЗЕХ ДА РАЗБИРАМ ЗАЩО БЕШЕ ТАЗИ БОРБА ПРОТИВ БЕЛЕНЕ! ЕТО ОТНОВО ЦИТАТ ОТ СЛУГАТА НА БАТ БОКО ТИКВАТА, ТОЕСТ -  ЛАВРЕНТИЙ ДЯНКОВ:
 "НИКОЙ В 21 ВЕК НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГОВОРИ ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ. ПРОВЕРКИ - ДА, СМЕТНА ПАЛАТА, АДФИ, ПРОКУРАТУРАТА. АКО СЕ ВИДИ, ЧЕ ИМА СИСТЕМНИ ПРОБЛЕМИ, ИМА НАЧИН ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ, ИМА НАЧИН ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ." - ЩО БРЕ? НИМА ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ НЕЩО И ЩЕ НИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ИЗЕДНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ, НАШИ И ЧУЖДИ!? 
ИМА ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА В ДУМИТЕ НА ДЯНКОВ.
ЕДНО Е ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА СОБСТВЕНОСТТА НА БЪЛГАРИ, КОИТО СА Я ПОЛУЧИЛИ ПО НАСЛЕДСТВО, ИЛИ СА Я СПЕЧЕЛИЛИ С ТРУД, А ДРУГО Е В ДНЕШНО ВРЕМЕ. ЕНЕРГО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА ДА ТРЯБВА ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЗАЩОТО СА ИЗГРАДЕНИ ОТ НАРОДА, ОТ НАШИТЕ БАЩИ И МАЙКИ И ОТ НАС, И ТРЯБВА ДА  НИ БЪДАТ ВЪРНАТИ. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ПРАВИМ ПОДАРЪЦИ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ КРАДЦИ?!
СЕГА МАФИОТИТЕ КУПУВАТ НА БЕЗЦЕНИЦА ПРЕДПРИЯТИЯ, ПОДАРЕНИ ИМ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА.
ИМЕННО ЗАГРАБЕНОТО ОТ  ФАЛШИВИТЕ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ АВЕРИ, ПО ВРЕМЕ НА ПРЕХОДА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА.
 (КАЗВАМ ФАЛШИВИТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ОБИКНОВЕНИ РАБОТНИЦИ ВЯРВАХА В ИДЕИТЕ И СИ ПЛАЩАХА ЧЛЕНСКИЯ ВНОС, НО ВЪРХУШКАТА ГИ ИЗЛЪГА , ЯХВАЙКИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ И СЕ ПРЕВЪРНАХА В КАПИТАЛИСТИ, ЗАЩОТО ТЕ И ТОГАВА  СА СИ БИЛИ ТАКИВА!  И ВСЕ ПАК ПРИ СОЦИАЛИЗМА ВСИЧКИ ХОРА СИ ЖИВЕЕХА МНОГО ПО-НОРМАЛНО ОТКОЛКОТО СЕГА!).
НО ГУЛАГ ЩЕ Е ТВЪРДЕ ДОБРЕ ЗА ДЯНКОВ, ТА ПО-ДОБРЕ ЛАГЕР В МАГАДАН, ДОКЪДЕТО СЕ ДОСТИГА САМО ПО ВЪЗДУХА, ИНАЧЕ НЯМА НАЧИН, А БЕГЪЛЦИ НЯМА, ЗАЩОТО СТАВАТ ПЛЯЧКА НА ХИЩНИЦИТЕ. ТАМ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ФИНАНСИСТ В ЛАВКАТА И ДАЖЕ ЩЕ БЪДЕ МНОГО "УВАЖАВАН" ОТ КРИМИНАЛНИТЕ, ВСЕ ПАК Е БРАД ПИТ С ОЧИЛАТА.......
‹(•¿•)› 
В БЕЛГИЯ НАСЛЕДНИЦИТЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК НАСЛЕДСТВО,  КОЙТО Е НАД ПОЛОВИНАТА СТОЙНОСТ НА ИМОТА, А В БЪЛГАРИЯ ДАДОХА НА РЕСТИТУТИТЕ ИМОТИТЕ НАПЪЛНО С ВСИЧКИ ПОДОБРЕНИЯ. И ТЯХ ПОД НОЖА! ВСИЧКИ, КОИТО СЕ НАГРАБИХА ПРЕЗ ПРЕХОДА, ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ ДАНЪК БОГАТСТВО! ПОЛОВИНАТА ОТ ВСИЧКО, КОЕТО ИМАТ!

ЕХ....., ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ 1990 ГОДИНА  ДО СЕГА И РОДАТА ИМ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, БАРАБАР С ВСИЧКИ ПРИВАТИЗАТОРИ, ПАК ЗАЕДНО С РОДАТА ИМ АКО МИ ГИ ДАДАТ, КАКВО БЕЛЕНЕ ЩЕ ИМ СПРЕТНА.......  МАМИЦАТА ИМ......

А относно дали може или не може да се национализират отрасли, четете по-долу :
----------------------------------------------------------
-25.08.2011 – Президентът на Венецуела Уго Чавес изпълни намерението си да национализира златодобива и преработката на злато.
-20.12.2010 – Президентът на Венецуела е обявил и конфискуването на земя в столицата Каракас за строителство на обществени сгради.
-05.10.2010 – Президентът на Венецуела смята да ускори национализацията на големи земни масиви в страната.
-04.04.2008 – Президентът на Венецуела Уго Чавес обяви незабавна национализация на циментената промишленост в страната
-10.01.2007 – Президентът на Венецуела Уго Чавес ще национализира електрическата и телекомуникационната компания. 
-14.10.2009 – С указ на венецуелския президент Уго Чавес беше експроприиран хотелският комплекс "Хилтън" (Hilton) на остров Маргарита.
-22.12.2008 – Чавес национализира търговски център

Венецуелският лидер Уго Чавес възнамерява да национализира частните имения, разположени по крайбрежието на популярния карибски курорт Лос Рокес. Президентът смята, че обектите са построени незаконно.
Президентът на Венесуела Уго Чавес подписа вчера заповед за експроприация на най-голямата частна металургична компания в страната - "Сидерургика дел Турбио".
Венецуела ще започне национализация на някои от компаниите за доставки на петрол, след като парламентът на страната прие закон, който увеличава държавния контрол върху всички дейности, свързани с петролната индустрия, съобщават световните агенции.
Левият венецуелски президент Уго Чавес заяви, че ще национализира Bank of Venezuela, една от най-големите в страната.

МАЙ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО КОГАТО ЧАСТ ОТ НАРОДА ИСКАЩА ДА СИ ОПАЗИ СВОЕТО ОТ ЧУЖДИТЕ ИЗЕДНИЦИ  ВЕЧЕ СЕ ТРЕТИРА КАТО ПРЕДАТЕЛИ, А ИСТИНСКИТЕ КРАДЦИ И ПРЕДАДЕЛИ, КАТО ГЕРОИ!!!
И  ДА ВИ КАЖА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ТОВА ДА ПРОТЕСТИРАМЕ И СЕ НАДЯВАМ ТОВА ДА ПРЕРАСНЕ В РЕВОЛЮЦИЯ!! КАКТО КАЗВАШЕ ДЖОРДЖ ГАНЧЕВ -  "ЕДИН СТАДИОН ХОРА СА МОШЕНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ И АКО ГИ НАБУТАМЕ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА, ТО БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА ЩЕЗАЖИВЕЯТ ДОБРЕ”! ЗНАМ, ЧЕ СКОРО ПАК ГО ПИСАХ, НО И ДРУГО ЩЕ ВИ ПОВТОРЯ. Меглена Кунева  БЕШЕ ВОДЕЩАТА ЗА СПИРАНЕ НА ТРЕТИ И ЧЕТВЪРТИ БЛОК НА АЕЦ. ИМА И ОЩЕ ЕДНА ГРУПИЧКА ОКОЛО НЕЯ. ТАКОВА НЕЩО ОМРАЗНИЯТ НИ ВЕЧЕ ЕВР(Е)ОПЕЙСКИ СЪЮЗ НЯМАШЕ КЪМ НАС – НАПРОТИВ. КАК ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ КАТО НЕЯ НЕ ГИ Е СРАМ И ЗАЩО ГО НАПРАВИХА?! БИЛА Е ЧЛЕН НА ВСИЧКИ ПАРТИИ БЕЗ ГЕРБ, НО НИКОГА НЕ Е КЪСНО. АЗ СТАНАХ ЧЛЕН НА  „ДВИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ”  ЗА ДА ВИДЯ КУХНЯТА ОТ ВЪТРЕ.  И КАТО ВИДЯХ КАК НА БЕГОМ, ЗА 30 СЕКУНДИ МЕ НАКАРАХА ДА СЕ ПОДПИША НА МОЛБАТА СИ НЕ ОБРЪЩАЙКИ МИ НИКАКВО ВНИМАНИЕ, (ПРОСТО НА БЕГОМ И НА УЛИЦАТА ОТ „ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПАРТИЯТА”) И ТО САМО И САМО ДА СИ ИМАТ НЕОБХОДИМАТА БРОЙКА ЧЛЕНОВЕ, ТО ВСИЧКО МИ СЕ ИЗЯСНИ. В СТРАНИЦАТА НА МЕГЛЕНА, ИМА САМО МАЗНИ ХВАЛБИ И КОГАТО ОКОЛО ДЕСЕТ ПЪТИ И НАПИСАХ РЕАЛНИ МНЕНИЯ ТО НИКОГА ТЯ ИЛИ ДРУГИТЕ ОКОЛО НЕЯ НЕ НАПРАВИХА КОМЕНТАР И НАКРАЯ И НАПИСАХ ТОВА КОЕТО ВИ КАЗАХ СЕГА. СЪЩО ТАКА И НАМЕКНАХ, ЧЕ АКО ИЗНЕВЕРИ НА ПРИНЦИПИТЕ С КОИТО НИ ЛЪЖЕШЕ В НАЧАЛОТО ТО САМО ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ ЩЕ Я СМЪКНА ОТ ТАМ НА КЪДЕТО Е ТРЪГНАЛА. НАПИСАХ И, ЧЕ СЪС СТАРИ КУРВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА! ПОВЕЧЕТО ОТ ЕЛИТА СА БИВШИ НЕРЕАЛИЗИРАНИ ЧЛЕНОВЕ НА ЦАРСКАТА ПАРТИЯ, С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!
ТАКА, НЕ СПИРАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ ХОРА!! ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯ ВИ ШАНС, ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА И ДА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ В РОБИ И КЛОШАРИ!!!!

А сега малка изповед от мен, за което предварително ви се извинявам!



След доста години наблюдения и изследвания и то на сериозно място, а не в къщи стигнахме до извода, че убийците, крадците, лъжците, жадните за власт  (неподплатени с познание и образование),  добрите хора, обичащите, сексуалните изроди, хората на които като им се отвори възможност избиват милиони са генетично  обременени. Важен се оказа гена, но след като може сега с генно инженерство да се промени, то за какво говорим?! Смисъла къде е?! Не са виновни те – а тези които да го кажа грубо са ги програмирали. Аз знам 10 изрода от тази каста, другите няма как да ги знам и се чудя защо не са ме пратили някъде там….?! Може би ме използват по някакъв начин, защото за два месеца научих същността на операционните системи и много други неща. Кой съм аз?! Този въпрос съм си го задавал много пъти пред огледалото когато съм сам. Защо получих достъп до неща, които бавно пускам, но ако ви ги напиша веднага, то вие ще ме помислите за луд! Това ми се е случвало когато съм решил, не знам защо да споделя и да кажа на „приятели” някой неща. Мисля, пресмятам пиша си на листчета въпросите и си отговарям след време и не мога да хвана нишката на простотията…. Чудя се защо ми дадоха толкова познание и знание??! Не се хваля, просто ви се изповядвам.
! Все пак, ако не ме унищожат, смятам, че имам потенциал да стигна до истината. Не реално да знам толкова неща, които даже и не съм прочел. Мислете ме за луд, защото това е по-добре от конспиратор! Защо аз Господи! Всичко добро Ви желая! Да сте живи и здрави и да заживеете в един по добър свят! Това го знам но знам, че без вашата борба и желание, няма как да стане!!! Борете се бре хора! Не оцелявайте… как да ви го кажа най-елементарно? Да! - Съдбата на вас и на всички хора е във вашите умове, сърца и ръце. Иначе  - за сега друго няма да ви кажа! Има все още време! Отново – живи и здрави да сте!




НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

14 коментара:

  1. Спокойно Ники, и аз не си пия хапчетата, а и доста хора също (просто здравната каса не поема разходите) :-). НЕ СЕ СТРАХУВАЙ! С нас или без нас, Земята ще продължи да се върти. Време е вече хората да започнат да се освобождават от изкуствено внушените им страхове, свързани с оцеляването, с бъдещето, несигурността, самотата, остаряването и най-вече страха от това да бъдат себе си. Целият ни живот се върти около СТРАХ. И в крайна сметка е по-добре да излезем от играта като ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, а не като изроди. Дай Боже един по-добър свят за цялото човечество!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм спокоен може би! ХАПЧЕТА ОТДАВНА НЕ СЪМ ПИЛ, ОСВЕН ВИТАМИН - С! МЪЧА СЕ ДА УДЪРЖА ХОРАТА ЗА ДА НЕ СПРАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ И ДА СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ДРУГ ИЗХОД НЯМА! ЯВНО, КАКТО НА МЕН, ТО И НА ТЯХ ИМ Е ПРИКИПЯЛО, НО АКО СЕ ОТКАЖАТ СЕГА ТО ЩЕ СЕ НАМЕСИ ПОЛИЦИЯ, ЖАНДАРМЕРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ИЗРОДИТЕ ОТ НАТО И МОСАД - ТОЕСТ - "МИРОТВОРЦИ", НА КОИТО ДЪРЖАВАТА ИМ ПЛАЩА - ТОЕСТ НИЕ!!! И ЗА КАКВО?! - ЗА ДА НЕ ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ ИЗРОДИТЕ НАШИ И ЧУЖДИ. ВИЖДАМ ИЗХОДА В ПОЛОЖИТЕЛНА НАСОКА, НО АКО СЕ ОТКАЖЕМ ТО ЩЕ ИМА ЕДНО ГОЛЯМО - робство, докато се разпадне Евр(е)опейския СЪЮЗ, а това не е толкова далече...... процеса ВЕЧЕ започна. Жалко, че всички останали "политици", ТОЕСТ ДЕБЕЛИ ГЪЗОВЕ И ГУШИ, ДА НЕ КАЖА ПЕДЕРАСИ са по-зли и недохранени от Бойко Тиквата!!! А ТЕ НАХРАНВАНЕ НЯМАТ! ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА! ТРУПАТ ПАРИ И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ СЛЕД ТЯХ ГИ ПРОФУКВАТ ПО КУРВИ, ХАЗАРТ, НАРКОТИЦИ И КАКВОТО ПОРСТО ТИ ДОЙДЕ НА УМА!

    ОтговорИзтриване
  3. Ники, по-горният коментар го написах във връзка с втората част от материала ти. Извинявай, ако съм те засегнала, но много често във форумите и в различни коментари се сипят плоски коментари от рода "не си си пил хапчетата" ( сиреч ти хлопа дъската). Винаги съм се очудвала на отношението към различно мислещите хора, казвам мислещите, защото мисловният процес не се отдава на всеки. Смятам че всеки е свободен да споделя информация, мисли и становища по дадена тема, без да бъде обвиняван в лудост. Това че интерпретираме реалността по различен начин не ни прави психично болни. Разликата в интерпретацията произтича от факта че всеки от нас е на различно ниво на осъзнатост, опит, знания и преживявания, а не на базата луд, по-луд, най-луд. И щом в предният ми коментар свързан с експеримента България си съгласен с мен на 110%, трябва да играеме хорото до край.

    ОтговорИзтриване
  4. Уго Чавес щял да .....Защо луими звучи като "аз им дадох ..." на ББ ? Не разбрах Венецуела (и БГ) царство ли е, република ли е, има ли правителство и парламент или само един дерибей дето решава всичко сам на 3 коняка след като се е натъпкал със свинска мас намазана на препечена филия ?

    Е, Ники, чета те, в повечето случаи с интерес и удоволствие, ама този пример с бате Уго .....

    5ко

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Венецуела е президентска република, а България е парламентарна. И при двете има парламент и правителство, но начина на избор е различен както и мандатите. При президентската република президента е начело на правителството. За това всички закони и укази се издават от името на президента. Примера по-горе е даден във връзка с национализация на важни икономически пера, които са били експлоатирани от т.н инвеститори. При национализация тези обекти или звена от икономиката, стават държавна собственост (на народа). Всички приходи от тях влизат в държавната хазна, по-точно печалбата от тях.

      Изтриване
  5. Супер, но не видях отговора на моя въпрос :) Това всеки го знае и е писано на много места.
    А за национализацията нека да видим какво се е получило след тази от 1947 г. Моят дядо, например, е пострадал от нея и до края на живота си, умирайки си с 36 лева земеделска пенсия, страстно псуваше комунистите, всеки ден, по много пъти на ден. Баща ми, дори и аз (малко) сме пострадали от това че сме били от неговия род. Обикновен човек с основно образование, карайки с конска каруца материали за кооперацията от 6 човека , в която е съсобственик. Кооперацията е създадена след указ на БГ правителството за поощряване на предприемачеството ... или не го помня точно.
    Та не разбрах и друго, след национализацията Народен Съд ще има ли ?

    5ко

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. НЕЩО МАЙ ЧЕТЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ! ЯСНО САМ НАПИСАЛ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА, ТОЕСТ ДА БЪДЕ СОБСТВЕНОСТ НА НАРОДА, А НЕ ДА ТРЪГНАТ ДА НИ ВЗЕМАТ АПАРТАМЕНТИТЕ, КАКВОТО СЕГА БАВНО И СЛАВНО СЕ СЛУЧВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ВЕЛИКИТЕ" БАНКИ! Я СИ НАПРАВИ СПРАВКА КОЛКО СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩА И ТО ИЗПЛАТЕНИ ИМА В ЗАПАДАЩА еврОПА И ВЪВ "велиКИТе" САЩ? И ЧУДНО, ЗАЩО МОЯ ДЯДО НЕ Е ПОСТРАДАЛ ОТ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА И НИКОЙ ДРУГ ОТ СЕЛОТО! А ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ВСИЧКИ ПЛАЧЕХА И НЕ ИСКАХА ДА СЕ РАЗРУШАВА, ТОЕСТ ПРИВАТИЗИРА ТКЗС-то?! ИЗВЪРШВАХА ГО ТРИЧЛЕНКИ ОТ СДС. ЛИЧНО СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ! РАЗПРОДАДОХА ИМ ЖИВОТНИТЕ И ТЕХНИКАТА. ЕДИН НАПЪЛНО ИЗПРАВЕН ТРАКТОРИТЕ СТРУВАХА ПО 40 ЛЕВА!! И РЕЗУЛТАТА - РАЗБИТО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, 3 МИЛИОНА БЕЗРАБОТНИ И ФАЛШИВИ ХРАНИ - /СИРЕНЕ БЕЗ МЛЯКО, ГМО ПИЛЕТА НАДУТИ С ВОДА, ГМО ЦАРЕВИЦА/ 40 000 000 ТОНА ВНЕСЕНА ОТ САЩ ( ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ), ГМО ДОМАТИ, КРАСТАВИЦИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО! ПОЗНАВА СЕ ПО ТОВА, ЧЕ ИЛИ НЯМАТ СЕМЕ, ИЛИ АКО ГИ ПОСЕЕШ НЕ ПОНИКВА! Е НЯКОИ ХОРА СИ ЗАПАЗВАХА СЕМЕНА ОТ ДОМАТИ И ТАКА НАТАТЪК И СЕГА ЯДЪТ НОРМАЛНИ. ТАКА Е ПОНЕ ПРИ МЕН. САЛАМИ И КЕБАПЧЕТА БЕЗ МЕСО,МЕСО ОТ МАГАРЕТА И КОНЕ ПРОДАВАЙКИ ГО КАТО ГОВЕЖДО /ЗАПАДНА КУЛТУРА?! ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?!
      И ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ ТОВА КОЕТО Е В ТАЗИ СТАТИЯ СА ДИРЕКТНО ВЗЕТИ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ НА ВЕСТИ.БГ. ЕТО ВИ И ЛИНКА:
      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5524211

      МЕЖДУ ДРУГОТО И АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ НА КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ОТ КЪДЕ Е ВЗЕЛ ПЪРВИЯТ МИЛИОН ДА МУ СЕ ИЗЗЕМЕ ОТКРАДНАТО ИМУЩЕСТВО И ДА СЕ ВЪРНЕ В СТАРИЯТ СИ АПАРТАМЕНТ ИЛИ КЪЩА! ХОРАТА ГИ ЗНАЯТ КОИ СА, ВИЕ СЪЩО, АЗ СЪЩО, И ТО ВЪВ ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО.

      Изтриване
  6. Трябва да се научим да им дирим сметка!!!
    1.Ако шивача ви скрои тясно палто, какво правите?
    2.Ако парламента ви е бардак-ами влезте и чукайте беее,ама по главите с чук!
    3.Ако ви лъжат - ами не им се връзвайте бееее!Но не им и подражавайте,че да се лъжете помежду си!

    Ама май ви харесва да не ги можете тия три неща,а ви харесва да ви онождат отвсякъде!
    Бъдете живи и здрави и не се уповавайте на Господ и на господчета защото такива-ами НЕМАааааа.Сами сте БДЛГарийй.Друг ли ще ви вади въглените?Ами няма такъв,няма и да се роди.Самииии .....!!!
    И кви са тия простотий да им протестираме за да ни НАМАЛЯТ сметките за ток-НАДИРВАНЕ им трябва ,ама голи и боси да си тръгнат от България.

    И търсете ЧИСТА храна че от тия ЕВТИНИ "примоции" съвсем си загубихте акъла.
    Сменихте сиренето и киселото мляко от баба си с "йогурт"!
    А какво е йогурт?
    http://bglog.net/Zdrave/13686

    ОтговорИзтриване
  7. ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ. НАПЪЛНО ПОДДЪРЖАМ ТВОЕТО МНЕНИЕ. ВЕЧЕ ВНИМАВАМ ДА НЕ ГО НАПИША ДИРЕКТНО, ЗАЩОТО ВЕДНАГА СЕ ВТУРВА ТЪЛПАТА ОТ ХЕЙТЪРИ, ПЛАТЕНИ "РАЗБИРАЧИ", СЕГАШНИ БОГАТАШИ НО ВСЕ ОЩЕ ПОМНИМ КАК СТАНАХА БОГАТИ И ЗАЩО. А СЪЩО И "ПОСТРАДАЛИ" ОТ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ВЕЧЕ ОТ 66 ГОДИНИ! ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОИ ОТИДОХА В БЕЛЕНЕ - НАРОДНИТЕ КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ И ИЗЕДНИЦИ. ИМАМ ЛИЧЕН ТАКЪВ ПРИМЕР ПО ЖЕНСКА ЛИНИЯ И ПОВЯРВАЙ МИ ЗА ТАМ Е БИЛ! НО СА ГО ВЪРНАЛИ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА, ЧЕ И ПЕНСИЯ СА МУ ДАЛИ. БОГ ДА ТО ПРОСТИ!
    ПРИМЕР ЗА ТАКИВА ХОРА МОЖЕШ ДА ВИДИШ В НАЧАЛОТО НА КОМЕНТАРИТЕ И МОЯТ ОТГОВОР ТАМ. РЕШИХ ДА НЕ КАЗВАМ НЯКОЙ НЕЩА ЗА ПОЧИНАЛИ ВЕЧЕ ХОРА КОИТО СЕГА ЩЯХА ДА СА 126 ГОДИНИ НО ВСЕ ПАК СА ДОЖИВЕЛИ ДО 80!

    ОтговорИзтриване
  8. Господ здраве да ти дава. И дано да ти помогне да си пребориш тези огромни вътрешни терзания, завист и омраза. Дано бог да ти помогне някой ден да видиш малко по-ясно правия път.

    Хората били плачели като се разтурвало ТКЗС-то. Вярно е. Но я провери пък как са плачели хората, колко са бити и пребити, когато са се създавали ТКЗС-тата като са им изземвали имуществото и земята. И ти си направи справка кое се е стопанисвало по-добре - техните частни имоти или после в ТКЗС-то, където всеки крадеше на поразия и виновни нямаше, само колективна отговорност или някой наказан с "преминаване на друга работа", по-сладка и по-мързелива.
    Все си мислех, че върлите комунисти са в третата възраст, ама имало и във втората. Такива дето са се облажавали със службички и имотчета при татово време и сега се съдират да реват за това време, защото сега трябва да работят здраво и наистина да си изкарват препитанието. Със знания, труд и упорство, а не връзки и комсомолски препоръки.
    Аман от промити мозъци и коне с капаци.

    5ко

    П.П. Сега преброй до 10, дишай дълбоко и се опитай да осмислиш това което ти написах. Не да се юрнеш да псуваш като каруцар 8-ми разряд. Псувните ги запази за себе си, както и омразата си.

    ОтговорИзтриване
  9. Винаги съм обичал хората и съм закърмен с думите на Христос! Няма да ги пиша, защото който се интересува и вярва то той си ги знае. Това е коментар на последните две изречения, другото не съм го прочел, но ще го видя и може би няма да коментирам! Жив и здрав бъди!!!

    ОтговорИзтриване
  10. ТОЛКОВА СИ ДАЛЕЧ ОТ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ ПРИЯТЕЛЮ, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ! СЕГА ВСИЧКИ ЦЪФТЯТ И ВЪРЗВАТ - СТАВА ВЪПРОС ЗА 10 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА-ИЗРОДИ, ЯВНО ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ! НИКОГА НЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛ В БКП, НО ТИ -КЪДЕ СИ БИЛ?! ЩЕ ТИ КАЖА - МЪРЗЕЛИВ ИЗРОД, КОЙТО СЕ АДАПТИРА КАТО ВИРУС КЪМ ВСЯКАКВА СРЕДА. ОБЩУВАМ С МНОГО ХОРА РЕАЛНО И КАКВОТО И ДА ПИШЕШ СИ ТАКЪВ - ПАРАЗИТ СМУЧЕЩ ИЛИ ЖЕЛАЕЩ ДА СМУЧИ ОТ ХОРАТА, С ЕДНА ДУМА - ПАРАЗИТ И ИЗРОД! ТАКЪВ СИ... НИКОЙ НЕ ТЕ ПОЗНАВА, НО АЗ МОГА ДА ТИ КАЖА ОТ КЪДЕ ПИШЕШ, НА КОЯ УЛИЦА ЖИВЕЕШ И КАК СЕ КАЗВАШ!! ЗАПОМНИ ТОВА! ТОГАВА ЩЕ СЕ ПОЧУСТВАШ МНОГО, АМА МНОГО ГАДНО! ЗАПОЗНАЙ СЕ С НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ТОГАВА ОБИЖДАЙ НЕ САМО МЕН А И НАРОДА НАШ?! СЪГЛАСЕН ЛИ СИ ТЪПАНАР! С ЧИСТО СЪЗНАНИЕ ГО КАЗВАМ, ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ГО НАПИСАХ ГО ВИДЯХ И ЗНАМ! И ПО-ПОЛЕКА, ЗА ДА НЕ ТЕ ПРЕМЕСТЯ С ЕДНО ПОЗВЪНЯВАНЕ В ЕДИН ПО-ДОБЪР СВЯТ! ТОЙ СЕ КАЗВА МЕТЪР НА МЕТЪР НА ДВА - ТОЕСТ - ЧЕТВЪРТО ИЗМЕРЕНИЕ И КАТО НЕ ЗНАЕШ МНОГО НЕЩА, ТО ВНИМАВАЙ! ТОВА Е КРАЙНА МЯРКА, НО ЩЕ ТИ ДОЙДЕ КАТО ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ! МНОГО ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ ОТ МЕН! МАКАР, ЧЕ СИ ПЛАТЕН ИЗРОД, ВСЕ ПАК СИ ЧОВЕК!

    ОтговорИзтриване
  11. :) Явно пак са те изтървали санитарите от Раднево. Ще им се обадя по телефона да те приберат и ти дадат 2-3 кофи валериан или друго подобно. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. А явно ти действаш много здраво в тази посока срещу себе си.

    5ко

    ОтговорИзтриване
  12. а.. колега, помня те! в една стая бяхме... ОБРАЗОВАН ЧОВЕК СИ И ТРЯБВА ДА СИ УЧИЛ ПО ХИМИЯ И БИОЛОГИЯ, ЧЕ С ВАЛЕРИАНА НЕ СТАВА! ТЕЗИ ЛЕКАРСТВА СЕ НАРИЧАТ НЕВЛОЛЕПТИЦИ / НАПРИМЕР ТИОРЕДАЗИН/. А ПРИ ДРУГИТЕ ПО-ЛЕКИ СИМПТОМИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ АНТИДЕПРЕСАНТИ /НАПРИМЕР СЕРОКСАТ, ПРИ ДЕПРЕСИИ/, СЕДАТИВНИ - НАПРИМЕР ОТ РОДА НА БЕНЗОДИАЗЕПИНИТЕ/ ВАЛИУМ, КСАНАКС,РИВОТРИЛ, РУДОТЕЛ И ТАКА НАТАТЪК! Е ИМА И БРОМНИ СЪЕДИНЕНИЯ......АКО ИЗОБЩО СИ БИЛ В КАЗАРМАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ПОСЛЕДНИТЕ. ОГРОМНИ И ВЕЛИКИ ТВОИ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ. БРАВО! И ОЩЕ НЕЩО ПРОФЕСИОНАЛЕН СЛАГАЧ! - ПО МАЛКО АЛКОХОЛ, И НЕ СМЪРКАЙ ОТ БЕЛИЯ ПРАХ! КАЗАХ ТЕ ,ЧЕТЕ ЗНАМ КОЙ СИ. ЖИВ И ЗДРАВ! НАТИСНИ ГОРЕ НА БЛОГА МИ "КОЙ СЪМ АЗ" И ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ ЕДНА ДЕСЕТА ОТ ТОВА КОЕТО МОГА ДА ВИДЯ ЗА ТЕБ! УСПЕХ? ОТКЪДЕ ТОЛКОВА ОМАЗА В ТОЗИ НАШ НАРОД - ТЕ ЗНАМ!

    ОтговорИзтриване