сряда, 27 февруари 2013 г.

Архив: $ БЪЛГАРИЯ – ИЗРАЕЛСКА КОЛОНИЯ? $


Нека си припомним някои неща!

Според преданието, когато финикийците пристигнали на Иберийския полуостров, те поискали от местния цар да им даде земя само колкото една волска кожа. Позволили им. Тогава те нарязали кожата на най-тънки нишки и награбили огромна територия. Иберийците останали със зяпнала уста.


Със зяпнала уста ще останат и бойковските пишман-икономисти ако си мислят, че трябва да продават земя на Израел, за да получат съвременни познания за обработване и поливане на земя и за допълване на мизерния бюджет на България.


Земя, господа бойковски и сегашни псевдо умници, не се продава! Тя е единственото, което остава за всеки народ, за добри и за лоши времена. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов  беше заявил, че е "възможно част от държавните земи да бъдат продадени, а други да бъдат дадени под аренда" на Израел. Думите "е възможно" изглежда означават, че някаква сделка вече е скрепена с подписи. Ей Найденов, кой ти заповяда  това?!!!!
Нека да проверят това сегашните слагачи (обявилите се за "Ръководители на народното недоволство").  Скоро ще Ви стане ясно от къде идват и на къде отиват и колко са им кухи тиквите и кой ги е "наел"!!!!  Защо аз не съм на тяхно място въпреки, че съм изявявал позицията си от четири години насам??! Говори ли ви нещо това?!! Ще ви кажа  - Пари, Путки, Политика и Лумпени (ПППЛ -  името на новата организация, извинявайте партия!)  Аз ги определям като такива тези  "ръководители" от протеста! Единствено подкрепям Волен Сидеров, защото той не си промени възгледите през всичките години. Даде шанс и на Бойко Борисов /Отношенията му с Капка са семейни проблеми а това на всеки може да се случи! Това, че ми е съгражданин, не му е привилегия за мен!/ Освен това го направиха на луд, както на времето Джордж Ганчев, който от срещите които съм имал с него е доста умен и широко скроен човек! Да, ама мутрите щяха да ги натикат в затвора и ето защо така стана!
Само по себе си сътрудничество с Израел в тая област няма нищо необичайно, ако не ставаше дума толкова нагло за продаване. Пред очите ни се разиграва една от най-жестоките трагедии на света за последните 6-7 десетилетия - тази на конфликта между Палестина и Израел. Палестина се бори за земята си; Израел се бори да си отвоюва право на своя земя. Всъщност, не става дума изобщо за земя, а за възможно най-неплодородното и най-пренаселеното късче територия в целия свят, известно още и като най-скъпата поземлена собственост в света. И двете страни не са в състояние да изхранват населението си без чужда помощ!,
Да не говорим за пълната липса на природни ресурси за каквато и да е индустрия.

Палестинците са тези, които са живели на тази земя, за която днес претендира Израел, докато евреите са миткали по земята за цели две хиляди години, така както са правели преди това техните братовчеди финикийците. Палестинците защитават земята си с помощта на настръхналия от омраза арабски свят, независимо от това дали са мюсюлмани или не.


Израел защитава правото си на съществуване благодарение на здраво закотвената в САЩ еврейска общност, готова не само да плаща за изкуственото съществуване на тази нова страна, но и да ангажира огромните ресурси на Америка. Думите "изкуствено съществуване" не са споменати тук случайно - съществуването на такава държава като Израел стана също и поради антисемитизма на Европа и антисемитизма на Америка, които, както знаем, не намериха нито едно парче свободна земя за евреите на тези два континента, нито имаха каквото и да е желание да ги интегрират, тоест никой не ги искаше.


Все още ошашавените от комунистическата върхушка българи изглеждат неспособни да разберат какво точно може да стане пред очите им: Бащината им земя да стане собственост на чужда държава!!! Тоя път обаче това може да стане не с волска кожа, а със слабото чувство за национални стойности на една дезинформирана нация и на една временна власт, чиито управленчески диоптри не и дават да вижда по-далече от носа си.

Н. Ф.

Николай Николов

22 коментара:

  1. не се разбира какво е това което сте написали-има някакви митове , легенди, няма един факт. Има само едно вярно твърдение , че земя не се продава. има и необосновани обидни класификации по отношение на протестиращите/НАРОД/които отказват да посочат на системата лица за лидери за да не може тя да се спаси от отдавна отлаганата заслужена смърт. Системата на недъгавите безсъвестни и корумпиран/щ-и национални предателчета изпълнители на геноцид.Съд ги чака и затвор през конфискация а дейността им престъпна - актовете нищожни :)мани юдейте -ние си имаме Левски !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Подкрепям ,и да прав си-тия последните трябва да ги изгоним!
      Нищо че Апостола е искал с тях да живеем мирно.
      С мюсюлманите можем да живеем мирно,но с племето ЕХИДНИ -НЕ!
      Интересно,защо през 80-те години изгониха работливите българи-мохамедани
      ,а не мързеливите цигани?
      А ясно е,циганите са "Петата колона",Паисий го е казал ясно :"Ханан бил Хамов син, неговото племе се наричало ханани. То било най-проклетото между всички племена на земята. От него произхожали седем народа, тук били и циганите."
      Тези дни ми се налага да посещавам Окръжна Болница,и каква мислите е картинката:
      Бременни айшета бол,българки йок.Българи болни"вар",цигани йок.
      Ами добре сме ги интегрирали ако питате - за нас пътеки няма ,а за тях има,нищо че не са редовни данъчни и тн. платци на Родината ни.
      Не отричам че има и много свестни цигани ама мен това не ме грее защото другите са повече.
      И откъде знаят какво да не ядат че се плодят без "ин витро" толкоз много бе!!!

      Изтриване
    2. Ама те винаги са се плодели, и преди и сега. Такава им е породата. Време е и ние да почваме, кво чакаме. Моя позната преди няколко месеца роди 5-тото си дете БЪЛГАРЧЕ. И не са милионери, съвсем нормално българско семейство. На нас ни вкараха разни западни модели (филми) камо ли не да работиме до 40 г. а после да гледаме деца. Материална сигурност... глупости на търкалета, особенно в БГ.

      Изтриване
    3. Да са и живи и здрави.Поздрави.

      Изтриване
    4. "Ама те винаги са се плодели....%"ВЯРНО И ТОЧНО КАЗАНО И НА МЯСТО! БЛАГОДАРЯ НА ТАКИВА ОСЪЗНАТИ И УМНИ ХОРА КАТО ТЕБ!

      Изтриване
  2. Показвам лъжците яхващите протестите, а всичко друго си е голата истина!Провери около Пловдив земята в чии ръце е!! А ти кой си смелчага?! Я си напиши името и координатите, както правя и аз!!!! Да не си един от тях!!! И чети внимателно, не между редовете! Аз протестирам всеки ден, а ти познаваш ли тези пичлемета?! Защото аз да! Ако не кажат кой от къде е и за какво се бори ще, го пусна аз! Не искам както всички до сега да ни използват. Щом си отворен като врата на цигански кенеф, то я ми напиши в коментарите, кой от тях как се казва какъв е, къде членува и от къде произлиза, и за какво се бори, освен, ако не си....

    ОтговорИзтриване
  3. НЯМА "необосновани обидни класификации по отношение на протестиращите"! А А ТЕЗИ КОИТО КАТО ОНЯ ТЪПУНГЕР КОШЛУКОВ СА СИ НАУЧИЛИ УРОКА!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. това че си си написал някакво име и скайпа не означава че тезите са ти верни л не знам кого познаваш но и ситуацията не познаваш. ИДЕЯТА няма нужда от оглавители - има нужда от изпълнители.Няма лидери и няма нужда да има за да се изпълнят заветите на Апостола - управление за народа от народа-пряка демокрация , лично представителство -няма нужда никои да ни представлява защото се представляваме лично-няма грешка - електронно правителство и няма лидери -а досегашните в затвора - за лошо представителство кражби измами и геноцид .
    Моето име е ЛЕГИОН !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ДА РАЗБИРАМ ТЕ! НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ! САМО АКО НАТИСНЕШ ГОРЕ В БЛОГА МИ "КОЙ СИ ТИ" ЩЕ СЕ ВИДИШ ТОЧНОСТ ДО НЯКОЛКО КИЛОМЕТРА, А АЗ ПОНЕЖЕ СЪМ РАБОТИЛ С МНОГО ПО-СЪВЪРШЕНА ПРОГРАМА ТЕ ВИЖДАМ КЪДЕ СИ С ТОЧНОСТ ДО 10 МЕТРА. Е.. И ПО - ПОДРОБНО, АКО СЕ СЪМНЯВАШ - ТЕЛЕФОНЪТ МИ Е 0887 656 101. ПРОВЕРИ АКО ИСКАШ!

      Изтриване
  5. http://www.dnes.bg/index/2013/02/27/rubini-syvetva-da-teglim-dylg-za-da-stimulirame-ikonomikata.181292

    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BB_%D0%A0%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8

    Нагли са ...

    ОтговорИзтриване
  6. Целта им е да докарат хората, които имат земя или имоти до ситуация, да продават рано или късно. В момента еврофондовете отпускат средства за земеделие, но кранчето ще спре и тогава ще им натирят данък върху земята. Рентичките (ако са отдали под аренда земята) едвам ще стигат за данъка (който всъщност са плащали техните дядовци преди 9.1944). А дали обработваш или не си е твой проблем, данъците си вървят. Що се отнася за държавната земя, мисля че нямат право да продават. Може да са я отдали под аренда и съвместно с братята да въртят гешефти (че те ги умеят много добре тия работи) с евопейски кинти, които сигурно нас ще ни натирят да връщаме. Така че, ще докарат нещата до там че да продаваме. А имот и земя винаги може да се купи чрез поставено лице. За брата Волен, мисля че грешиш, но в някой неща човек трябва да се убеди сам. Що се отнася до протестите: РАЗБЕРЕТЕ ПЕТОЛЪЧКИТЕ ИМАТ УСТАВНО МИСЛЕНЕ. Трябва лидер, за да могат да комуникират нормално. Такава е системата партия-лидер-устав (глупост), иначе се объркват и се изпокриват. Като няма нужния архетип, системата ще ви го достави.

    ОтговорИзтриване
  7. ПРАВ СИ! ТУК НЕ СПОРЯ. ЯВНО СЕ РАЗБРАХМЕ. ПОСЛЕДНАТА МИ ИДЕЯ БЕШЕ ДА ПОДКРЕПЯМ ВОЛЕН, НО АКО БЕШЕ НА МЯСТОТО НА БОЙКО БОРИСОВ?! КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ? ПРОСТО МИ Е ИНТЕРЕСНО, ДАЛИ ЩЕ СЕ УПЛАШИ ИЛИ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ. ВСИЧКИ ДРУГИ - СИНИ, ЧЕРВЕНИ, ЖЪЛТИ И ЗЕЛЕНИ И ЯНИ ЯНЕВ СА МИ ЯСНИ / ДЯДО МИ БЕШЕ КМЕТ НА БУРГАС - ПЪРВИЯТ! ТОЙ ПОЧИНА - БОГ ДА ГО ПРОСТИ! ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ВОЛЕН Е ТАКЪВ, НО НЯМАМЕ ТАЗИ ВЛАСТ КОЯТО ДА НИ РАЗРЕШИ ДА СИ ИЗЛЪЧИМ ДРУГИ ХОРА - ТАКЪВ Е ЗАКОНА ЗА СЕГА, И СЕ БОРЯТ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЗА ТОЗИ ЗАКОН. ЗАТОВА ИЗКАЗАХ ТАЗИ ИДЕЯ, А И НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ИМ СТАНА ЯСНО, ЧЕ АКО РЕШИ НАРОДА, ТО ЛИДЕРИТЕ ЗА СЕДМИЦА ПАДАТ! ИЗВИНЯВАЙ АКО СЪМ ТЕ ОБИДИЛ! АЗ РЯДКО РЕАГИРАМ ТАКА, НО СЛЕД КАТО РАБОТИХ ПОЛОВИН ГОДИНА И НЕ МИ ПЛАТИХА ВСИЧКО, И КАТО МЕ ПРАТИХА САМ НА ГРАНИЦАТА В ЕДНА КАРАВАНА БЕЗ ТОК, БЕЗ ОРЪЖИЕ ЗА ДА ГЛЕДАМ ПОЛУДИВИ ПРАСЕТА И КОНЕ, МИ ДОЙДЕ МНОГО. ВСИЧКИ ПРЕДИ ТОВА СА ОТКАЗАЛИ, А АЗ ИЗТЪРПЯХ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА И СПАХ ПРИ МИНУС 15 ГРАДУСА! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ - ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЖИВЕЕ. А МИНАВАХА И ХОРА ОТ АРАБСКИЯ СВЯТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА. АБЕ ЗАЩО ЛИ СЕ ОБЯСНЯВАМ?! НЕ МЕ БЕШЕ СТРАХ, НО ПРИЗНАВАМ - НОВА Е ВЕЧЕ НЕНОРМАЛНО! ВСИЧКО ДОБРО ТИ ЖЕЛАЯ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Спокойно, аз не ги взимам нещата толкова лично. Всеки има право на мнение- демокрация кво да правиш :-). А и групата на анонимните се увеличава. В нашата ситуация, трябва повечко мъдрост и не толкова емоция. Важното е да се фокусираме върху нашите национални проблеми. А другите да се оправат. Ционисти, сатанисти, комсомолци, демократи... свят широк, хора разни. Всеки има право на избор. Важното е на нас да не ни се натрисат и да ни налагат техните идеи, идеали, модели, мултикултури, и всякакви простотии. Защото резултатите са налице... Някой ще каже че сме тесногръди, МНОГО ВАЖНО... да точно така, и от това Земята няма да спре да се върти.

      Изтриване
  8. Хайде малко езотерика http://www.symbols.com/encyclopedia/14/1414.html

    Няма случайни неща.Последните две статии са с час 14:14

    ОтговорИзтриване
  9. http://www.vbox7.com/play:5639cbe06e
    айде и от мен един поздрав... то не е смешно, ама кво да се прави

    ОтговорИзтриване
  10. Воини на Тангра- текста в скобите е на моя отговорност.Съкратено

    Публикувано на: 22.10.2012, 09:49
    Във връзка с посещението на преродената пастирка в Израел,(то кой от "падналото" разбирай и морално, правителство на БОЙко не сложи "кипа" и не го "клатиха на" СВлачищната СТЕНА в иСраель,икой не бе поканен да палне свещ на шиба..я им многосвещник) представяме ви пълното стихотворение на великия Вазов.
    Жидов гроб*
    Издайство, измяна позорна
    пропусна врага в крепостта
    и Царевец як след упорна
    отбрана потъна в кръвта.
    Бранители храбри паднaха
    под турския мстителен нож,
    палатите царски пламнаха,
    огряха зловещата нощ.
    На утрешний ден пред пашата
    евреин се мръсен яви,
    цалуна му рабски полата
    и с вид горделив заяви:
    –Преславний войводо, сполучих
    услуга да сторя на вас:
    аз портата таз нощ отключих
    и Царевец в твойта е власт.
    Паша милостиви: награда!
    – А, ти ли бе хитрия жид?
    Велика награда се пада
    на подвига твой бележит.
    Без теб тез гявури корави
    не бих ги тъй лесно сломил,
    пред техните зидове здрави
    свят много йощ бих потрошил.
    За туй якоглавство земята
    с телата им мръсни покрих;
    сега и на Юда отплата
    достойна да дам аз реших.
    И викна на двама войника:
    – Убийте туй куче сега! –
    Изви се ханджар над мръсника,
    отфръкна глава от снага.
    II
    Нощес из леса вълцитята
    насам ще се спуснат накуп,
    ще ръфат гладнишки главата,
    ще късат вонещия труп.
    Внезапно скокнa той, заходи –
    безглавия жид нечестив, –
    защуря се плахо, заброди
    по ярове, урви кат жив,
    та гроб да си дири – душа му
    найде го веч в черния ад!
    Остана самотна глава му
    за гавра на псета и гад.
    На смъртния ужас печата
    замръзнал в изпулений взор,
    изплезен язик из устата
    заровил се в смрадния тор.
    Внезапно и тя като жива
    замига, затресе се в страх,
    търкулна се, нейде отива,
    издигайки облак от прах.
    Тя трупа си дири. За него
    фърли се при Янтра в до
    Избягаха гадове смрадни,
    остана издайникът сам,
    затрупан от камъне хладни,
    със храчки, проклятья и срам.
    Столетья течаха в окови,
    столетья на сълзи и страх –
    столетия камъне нови
    валяха въз Юдиний прах.
    Днес грее светата свобода,
    свободен е прежния роб,
    но камъне йоще народа
    изпраща въз Жидовий гроб.
    1 февруари 1906
    * На запад от Търново стърчи рид: Картал-баир (Орлов връх), въз който има трап, називаем днес Жидов гроб. Според преданието там е отишъл и легнал трупа на евреина, който предал Царевец на турците. През вековете на робството търновци са отивали при тоя трап и са фърляли камъне в него, проклинайки евреина издайник

    (Египет,Англия,Франция, а Испания след като са си изпатили ги гонят, Баязид 2 ги "поканва".
    Ботев,Раковски,Вазов и мн. др. са ни оставили "маркер"от какво и кой да се пазим ,но май ние не можем да четем!!!?
    Хайде сега спете спокойно!!!Утре друг ще ви плаща съня-вашите деца и внуци (дай "боже"да се сдобиете с такива)!

    ОтговорИзтриване
  11. А това ми е убягнало:


    "Най-язвителен обаче беше към външния ни министър Николай Младенов. В студиото на "Нова телевизия" той призова водещия да покани външния министър Николай Младенов и да го накара да се закълне в Талмуда по същия начин, по който преди това Бойко Борисов се е заклел в Библията. "Викаш го, даваш му да се закълне в Талмуда, защото бил евреин, и го питаш колко пъти ще вика сирийската опозиция и след това брой колко още атентати ще има в Сарафово", призова Кеворкян "Аз просто не го харесвам. Не харесвам външен министър, който играе еврейски танци на сватбата си".

    ОтговорИзтриване
  12. Става все по-интересно.
    Не знам това до колко е вярно.Но не може да се отрече колко влиятелни фигури бяха свалени със скандали-Строс-Кан,бившият шеф на ЦРУ ...
    http://itccs.org/

    ОтговорИзтриване
  13. ЧАЛГАТА Е ЕВРЕЙСКА МУЗИКА, ДОКАЗАТЕЛСТВОТО - http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3353&st=15

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами,като се замисля,Милко КавалджиеФ не ми мяза много на българин,пее на български ама ритмите му нещо все на чуждоземно клонят.
      А и как така все още еврейката не го е съдила,че и другите "фолк" светила за авторска музика!!!
      А пък който слуша ЧАЛГА за мен е дегенерирал тотално,пълно зомби-не се нуждае и от чипиране :))).

      Изтриване