вторник, 12 февруари 2013 г.

ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПАПА - ПРОРОЧЕСТВОТО ОТ БИБЛИЯТА






Този папа искам да научи но аз мисля, че и той го знае, че МОЖЕ БИ е последният или предпоследният папа на тази земя в този наш свят. Който е жив ще разбере как ще е ! Ето ви и линк към моя статия, за по-подробно обяснение. Ето ви и директно тази статия ако прескочите линка.  Написана  е на  30 ноември 2010 година, вторник: ( Никой друг папа не е пътешествал по света толкова колкото Папа Йоан Павел Втори. За цялото време на своето управление той е посетил 117 страни. Той е бил известен като „най любимия и почитан, народен папа”. На 2 Април 2005 година той почина на 84 годишна възраст. Това беше най - голямото и най - нашироко предаване по медиите погребение за цялата история на папството. 

Беше ли това края на Папа Йоан Павел Втори ? Не съвсем… 
Последната книга на библията – Откровение – предсказва за последните събития от историята на нашия свят… 
„Блажен е четящият и слушащият словото на пророчеството и съблюдаващия написаното в него: ВЕЧЕ ВРЕМЕТО НАБЛИЖАВА.” - Откровение 1:3
„ откровение на Исус Христос, което Бог му е дал, за да покаже на Своите раби, какво предстои да се случи скоро. И Той е изпратил това чрез един Ангела Своя раб своя Йоан.” - Откровение 1:1.
ВАЖНО! Обърнете внимание, нататък пророчеството започва да се разкрива…
Една забележка за пророческите символи:
- Жена = Църква
- Блудница = порочна църква
– Вода = Хора, Народи
„И дойде един от седемте Ангели…и, говорейки с мен, ми каза: ела, аз ще ти покажа съда над великата БЛУДНИЦА, седяща на ВОДАТА над всички…” и поведе моя дух в пустинята: и аз видях ЖЕНА, седяща на ЗВЯР, с име Богохулно, със седем глави и десет рога.” - Откровение 17:1-3.
Ето в превод тази част: Порочната Църква, която влияе на много хора и има богохулствени имена. – Що за Църква е това? 
Част 1:
„И жената /Църквата/ беше облечена с наметало в пурпурно и червено,
украсено със злато, скъпоценни камъни и перли.” - Откровение 17:4.
Пункт2:
„ Аз видях, че жената беше напоена с кръвта на светци и кръвта на поклонници на Исус”. - Откровение 17:6.
Милиони хора през вековете са станали жертва на Папската инквизиция.
Какво е било обвинението против тях? – Ерес: четене на Библията.
Пункт 3:
„Има ум, притежаващ мъдрост. Седемте глави са седем планини, на които седи жена.” - Откровение 17:9.
Това е Рим който е разположен на седем хълма!
Хайде да помислим: Коя църква отговаря на тези описания? - Римско-католическата църква? „ Цветът на епископите е пурпурен, а на кардиналите червен , нагръдният кръст трябва да е направен от злато, и украсен със скъпоценни камъни…” Милиони хора са били измъчени и убити от Папската инквизиция. Рим е забележителен и с това, че е построен на седем хълма. Отговорът е: Римско – Католическата Църква. Това означава, че зверовете от Откровение 17 са от Римско – католическата църква.
„ и седем царя, от който пет са паднали, един его има, а другият още не е дошъл, и когато дойде, няма да бъде за дълго.” - Откровение 17:10. Въпрос: Кога Римско – католическата църква е започнала да има царе? Отговор: Когато те са получили царство. Латеранкото споразумение: то е подписано през 1929 година между държавата Италия и Светия Престол. Този документ признава Ватикана за суверена и независима държава. През 11 Февруари 1929 година Римският Папа Пиус Десети става първият господар наВатикана. Във видението на Йоан било показано времето на управление на Йоан Павел Втори / ” един го има „ /, като пророчески знак, който показва най важния и значителен папа. 
„И ЗВЯРА, който беше и който вече го няма, но гоИМА ВЕЧЕ ОСМИЯ, ОТ ЧИСЛОТО НА СЕДЕМТЕ, и той щезагине. Как вие мислите, кой от царете ще бъде избран за ОТЕЦ на лъжите /сатана/ за превъплъщение? Ключа към истината: „Аз видях, че една от неговите глави беше смъртно ранена…”
„…Но тази смъртоносна рана оздравя. И се удивяваше цялата земя, гледайки звяра.” – Откровение 13:3.
Светът обичаше Йоан Павел Втори. Кой освен него най - добре подхожда за превъплъщение за да излъже целия свят.)

   Най - сатанинският папа и този който обиколи най-много държави беше предишният, който съсипа живота на Сергей Антонов и репутацията на България и промени живота в нея! Затова повечето хора днес живеем като скотове. Според библията последният папа е Бенедикт XVI - /сегашния/, вижте за справка посоченият от мене линк. По принцип, на тези които вярват, Исус Христос казва: "Бог е любов и Бог е в сърцето Ви! Тоест, омразните църкви, кръстоносните походи и особено католическата и по точно Ватиканът са създадени да живее определена каста от хора прекалено добре и в свръх лукс, и по важното: Да задържат максимално човешкият прогрес, както в  духовно, то така и в научно развитие, криейки знанията от преди хиляди години за ползването на безплатната енергия, която не се противопоставя на природните закони но се държи в тайна, за  да може тесен, продажен кръг от хора да са господари над всички останали, като за тях ние сме сме животни (гои). Милиони прогресивно мислещи люде са избити от „Светата инквизиция“, а ние знаем само стотици от най-изявените. Унищожени са „Тамплиерите“ и от тях е откраднато  познанието и е дадено в ръцете на няколко десетки човека в света, с цел да потискат човешкото развитие и да ги смятаме за богоизбрани!  Да ама - не!: Илюминанти, комитет 300 и т. н.  Целта на Ватикана е да смаже духовното и научното  развитие на хората от планетата Земя, и то почети всички тайни които ще са в полза на живота на всеки човек, който ако е запознат, ще има безкрайно свободно време да се развива, както духовно така и физически. Малцина хора са се добрали до това и техният живот продължава вече 900 години (Това е нормалната продължителност на нашия живот.  Достигнали са го за сега само йогите): Справка - блогът ми!  /например граф Сен Жармен/. Ватикана притежава 40 километра лавици от книги, огромна библиотека, която в по-голямата си част е от Александрийската /“изгорена уж“/ библиотека. Няма ли хора, с възможности, смелост /бих казал – революционери, защото май само това пробива в последните две столетия/ , и хора с възможности и желание да проникнат там, и на нашата Земя да настъпи мир и благоденствие?! Нашето съществуване не се изразява само с раждането, мъките и смъртта ни! Това е един вълнообразен процес, като синусоидата на променливия ток, (открит от Никола Тесла)! /Защо ли от него…/?!  И още нещо: „Всичко е относително“, както е казал Алберт Айнщайн! А аз като по-тъп и ограничен ще Ви добавя: Първо това  е малко съмнително....  и за справка почетете в за хигс Бозона! „Всяка относителност, зависи от времето, броя пространствени измерения и Вселената в която се намираме в момента!


С уважение: Николай Николов

17 коментара:

  1. Нещо не ми се вярва този или следващият го да са последните. Както не ми се вярваще и да настъпи краят на света през 2000г. или на 21.12.2012г. Най много в Холувуд да спретнат една торба филмчета и да направят някой и друг милион. V.I.P.

    ОтговорИзтриване
  2. ЗА ВСЕКИ КРАЯТ НА СВЕТА Е КОГАТО ПУКНЕ (С ИЗВИНЕНИЕ УМРЕ), ЗАЩОТО ВСЕКИ ЧОВЕК СИ Е ЕДНА ВЕСЕЛЕНА И ТО ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ВСЕЛЕНСКОТО ЕНЕРГИЙНО ПОЛЕ СЕ ПРОЕКТИРА В ЕПИФИЗАТА НА ВСЕКИ ОТ НАС, ТОЕСТ - ТРЕТОТО ОКО. ИМА ГО В БЛОГА МИ НО ПО-НАДОЛУ!
    ЗА ПАПАТА-И АЗ НЕ ВЯРВАМ! ПРОСТО ТАКА ПИШЕ В БИБЛИЯТА. АЗ НЕ СЪМ СИГУРЕН В ТОВА КОЕТО Е НАПИСАНО В БИБЛИЯТА /МНОГО Е ПРЕПИСВАНА/ И НЕ СЕ ОБЯВЯВАМ ЗА ПРОРОК А ПРОСТО ЧЕТА, ТЪЛКУВАМ И СПОДЕЛЯМ. НЕ СЪМ ВЯРВАЩ И НА НИКОЙ НЕ НАЛАГАМ МОИТЕ ТЪЛКУВАНИЯ! А МЕЖДУ ДРУГОТО ПО - ВЕРЕН Е СТАРИЯ ЗАВЕТ, НЕ ЗА ДРУГО А ЗАЩОТО Е ПО - МАЛКО МАНИПУЛИРАН! ВСИЧКО ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ, НОРМАЛЕН ЖИВОТ, ЛЮБОВ И МНОГО ЩАСТИЕ!

    ОтговорИзтриване
  3. Има вероятност да са последните папи и без да има край на света...а само край на лъжите. Да си представим вариант, че много скрити истини излязат на повърхността /дали чрез наука, извънземни, археология или нещо друго/...и най-вече истините за Сътворението и религиите.Тогава за Ватикан ще настъпят наистина последните времена.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. "Без да има край на света...а само край на лъжите". ТОВА Е АБСОЛЮТНО ТОЧНО КАЗАНО И ВЯРНО! ЧЕ КОИ СА ТЕ - ИЗРОДИ КОИТО НИ ИЗБИВАТ И КРИЯТ ПОЗНАНИЯТА----. ЗА ВАТИКАНА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ИЛИ ГОДИНИ ВЕЧЕ ИЗТИЧАТ! ПИСАЛ СЪМ ГО МНОГО ПЪТИ В БЛОГА. ВРЕМЕ Е ТАЙНИТЕ, КОИТО НИ СЪКРАЩАВАТ ЖИВОТА ОТ 900 ГОДИНИ НА 90 ДА СЕ РАЗКРИЯТ! И ЗА ТЕЗИ КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ СА УМРЕЛИ /ВАТИКАНА/ ТО НЕ ВЯРВАЙТЕ!!!! ТЕ ПРОСТО КРИЯТ ПОЗНАНИЯТА ЗА СВОИТЕ ВЕЧЕ ПЕДЕРАСКИ ЦЕЛИ, ЗА КОЕТО ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ!

      Изтриване
    2. Това което го пишеш е вярно и го знае всеки един семинарист, но времето още не беше дошло. За повече информация се обърни към господин Иван Николов, бивш преподавател в Софийската Духовна семинария, който е редактор на издателство "Витезда".

      Изтриване
    3. ТОВА, КОЕТО ЗНАЯТ Е ДОБРЕ, НО ЗАЩО НЕ СА ГО КАЗАЛИ??! АЗ НЕ СЪМ ДУХОВНО ЛИЦЕ И ПИША НА РАЗНИ ТЕМИ! НЕ САМ НАБОЖЕН И СЪМ ПРОТИВ ПРЕДАТЕЛСКАТА И КОМЕРСИАЛНА ЦЪРКВА! ТОВА СЪМ ГО ВИЖДАЛ ЛИЧНО И ВИЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ ДАЖЕ ПО ПО НОВИНИТЕ! БОРБА, БОРБА ЗА ВЛАСТ! ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИ ФАЛШИВИ ДУХОВНИЦИ И НАЙ - ВЕЧЕ ПРОДАЖНАТА СЕМИНАРИЯ! БОГ Е КАЗАЛ "АЗ СЪМ В СЪРЦЕТО ТИ И АЗ СЪМ ЛЮБОВ" И "ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА", КАКВИТО СТЕ ВИЕ. НА НАС НЕ НИ СА НУЖНИ СЕМИНАРИИ И ФАЛШИВИ ДУХОВНИ ЛИЦА! АМИН!

      Изтриване
  4. Дано да е това, защото на всички им писва вече и това не може да продължава вечно. Не и в тези времена на почти пълен достъп до информация за почти всеки от нас (или поне на търсещите). V.I.P.

    ОтговорИзтриване
  5. Gospod beshe kazal nqkade,che dori onezi da mluknat,sigurno za uchenite se otnasq,to kamanite shte progovorqt.Vsichki vijdame,che tova veche se sluchva.

    ОтговорИзтриване
  6. Каква е историята но Джон Кенеди, който си се опита да "Изгони търговците от храма", тоест да създаде истински финансов резерв на САЩ, изгонвайки Родщшлд и компания и скритите и неизвестни нам изроди, които и до ден днешен управляват света, и какво се случи??!! Застреля то бодигардът в колата му - тоест шофьора. На забавен каданс и от оцелелите видия се вижда ясно това. Кой обвиниха?! Някакъв нещастен човечец когото убиха. Докато има изповядващи Талмуда , МОСАД и скрити изроди, главно в САЩ и в тяхната Мека -Англия и от части Германия, то така ще бъде!!!

    ОтговорИзтриване
  7. такааа..,преди няколко години четох и прочетох една книжка,в която под текста се цитираше пророчеството на един йезуит от 12-13 век,който е предсказал имената на всички папи до последния,мисля 113 или 114 по ред,не съм поглеждал уикипедията,та последния ще се казва Петър и повече няма да има.дали това е вярно,...?но досега е познал всичките!!!

    ОтговорИзтриване
  8. АМИ НЕ ВСИЧКИ КНИГИ Е УСПЯЛА ДА ОТМЪКНЕ ВАТИКАНА, В ПОДЗЕМИЯТА В БЪЛГАРИЯ СА ЗАПАЗЕНИ ЦЕЛИ БИБЛИОТЕКИ, С ЦЕНАТА НА МНОГО КРЪВ И МЪЛЧАНИЕ, АМА НЯКОЙ ТЪРСИ ЛИ ГИ? САМО ИМАНЯРИ ДЕТО ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА КНИГИТЕ, А И СА ДОСТА ПРОСТИ ПОВЕЧЕТО. НО ВЕЧЕ УСПЯХА ДА УНИЩОЖАТ ПЕЩЕРА С ОГРОМНА СТАТУЯ НА АНГЕЛ И ДРУГИ НЕЩА БЛИЗО ДО ТРЯВНА. ДОКАТО УМНИТЕ СЕ НАУМУВАТ ЛУДИТЕ СЕ НАЛУДУВАТ. НАПРАВО ВИЛНЕЯТ.

    ОтговорИзтриване
  9. муспи - Дяволът яхве присъства осезателно между нас, хората, чрез бесовете си евреите. Ако не се противопоставим, а това значи да ги убием, ние се нареждаме като помощтници бесове с надежда един ден да станем и истински. Как това Велико избиване ще стане, дали с война или с непротивене, - факт е че те воюват с нас а ние се нагаждаме между тях, и това предателство си го смятаме за непротивене. Но непротивене което не води до кръста е лакейство! В нашите скромни възможности приемането на тази война е отговор от нашето принизено състояние, и е със стойност на отшелничеството на светците.

    ОтговорИзтриване
  10. Е кво? Последен ли е?
    Какво се оказа откъм 2016 година? :)

    ОтговорИзтриване
  11. Не беше ли Бенедикт последен?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. "Според библията последният папа е Бенедикт XVI - /сегашния/, вижте за справка посоченият от мене линк."

      А сега де?
      Някой греши или лъже?

      Изтриване