понеделник, 11 февруари 2013 г.

ВРЕМЕ Е ЕНЕРГО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ТО СЪС ЗАКОН

Напоследък все повече страни започнаха да се измъкват от масонската мрежа, въпреки отчаяните опити на масоните да ги задържат. Извън влиянието на ложите са държави като най-силната световна икономика - Китай, идейните лидери на Южна Америка - Венесуела (силна с петрола си) и Куба (каквото и да ни приказват тук за Кастро, в южноамериканската общност той е уважаван), отскоро и Боливия (там националистите дойдоха на власт, подкрепени от Венесуела и Куба), бялата страна в Азия - Иран (Персия) и др. Те взаимодействат по между си и минаха в икономическо настъпление срещу бастиона на масонството и ционизма САЩ, Англия и техния лагер. Войната вече е икономическа и циониско-масонските кръгове все повече губят шансове да я спечелят.
А КАКВО СТАВА ПРИ НАС?! СЕГА ТЕ ТУК СА В НАЙ - ГОЛЯМАТА СИ СИЛА И МЕТОДИ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ НАРОДА НИ. И НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ТЪПУНГЕРИ ИМ ПОМАГАТ! СРАМ, НО Е ТАКА! И БАЯ ПАРИ ПОЛУЧАВА! ЩЕ СПОМЕНА САМО ЕДНА - МЕГЛЕНА КУНЕВА. НЕ, ЧЕ ДРУГИТЕ И ОТСТЪПВАТ  -НЕ! НАПРОТИВ!
НЕКА ДА ДОБАВЯ ПОСТОЯННОТО НИ КРАДЕНЕ, УБИВАНЕ, ЧРЕЗ ЗАКРИВАНЕ НА БОЛНИЦИ, ЛИПСА НА ОСНОВНИ ЛЕКАРСТВА (СВЕЖДАНЕТО ИМ ДО ЕДИН РЕКЛАМЕН МИНИМУМ), непосилно високи цени на лекарствата и практически невъзможни за плащане на невероятно скъпи интервенции.  КАТО КАЗАХ КРАДЕНЕ ТО Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО,  АКО ИЗОБЩО Е ТАКОВА (А ПОМНЕТЕ, ЧЕ ТО Е СЛУГА НА НАРОДА,  А НЕ СА ЦАРЕ ИЛИ КРАЛЕ И НИЕ НЕ СМЕ МОНАРХИЯ ИЛИ ПО-ТОЧНО КРАЛСТВО ИЛИ ЦАРСТВО)  ДА ИЗГОНИ ОТ СТРАНАТА НИ ЕНЕРГО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА В ПРЕКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.  С УЛТИМАТУМ ДА НАПУСНАТ СТРАНАТА НИ В СРОК ДО ЕДНА СЕДМИЦА! (АЛБАНИЯ И ИСЛАНДИЯ ГО НАПРАВИХА ВЕЧЕ)?.  ДА СЕ ИЗВАДЯТ НА БЯЛ СВЯТ И В МЕДИИТЕ ДОГОВОРИТЕ С ТЯХ (КОНСУЛТИРАНИ ОТ ПАриба БАНК), ЗА ДА  ВИДИТЕ  КАКВИ СА КЛАУЗИТЕ,  КОИТО ИМ ГАРАНТИРАТ ЕДНА ОГРОМНА, ПОСТОЯННА ПЕЧАЛБА С УТОЧНЕНИ СУМИ) НЕЗАВИСИМО ОТ ЕНЕРГО ПОТРЕБЛЕНИЕТО! ЕТО ЗАЩО  СЕ ИЗМИСЛЯТ ЕНЕРГО - ПРЕНОСНИ ТАКСИ (СЯКАШ НОСЯТ ТОКА В ЧУВАЛИ И НА ГРЪБ) ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПОЛЗВАТ ИЗГРАДЕНИТЕ МРЕЖИ ОЩЕ ОТ СОЦИАЛИЗМА), ЕНЕРГО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ТАКСИ, СЯКАШ ГО РАЗФАСОВАТ, А ТОВА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ТРАНСФОРМАТОРИ, КОИТО  СА 90% ОТ СОЦИАЛИЗМА! А, АКО ТЕ СА СМЕНИЛИ НЕЩО ТО СА НЯКОЛКО ТРАНСФОРМАТОРА, ЗАЩОТО СА СЕ ПОВРЕДИЛИ. Е....., СМЕНИХА ПОВЕЧЕТО ЕЛЕКТРОМЕРИ,  С КОИТО МОГАТ ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ СОФТУЕРНО ОТ РАЗСТОЯНИЕ, А СЪЩО  ОТЧИТАТ И СВЕТОДИОДА НА ТЕЛЕВИЗОРА ВИ, КОГАТО Е НА СТЕНБАЙ,  НО УМНОЖАВАЙКИ РАЗХОДА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПЪТИ (ПАК СОФТУЕРНО). ЗА СВЕДЕНИЕ ЩЕ ВИ КАЖА, ЧЕ ЕДИН СВЕТОДИОД ОТ ТОЗИ РАНГ ИЗРАЗХОДВА ЗА ЕДНА ГОДИНА 5 СТОТИНКИ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ТО ПРИ СЕГАШНИТЕ ЦЕНИ И СВЕТЕЙКИ НОНСТОП.  А РАЗХОД ТОК СЕ НАВИВА И БЕЗ КОНСУМАЦИЯ! НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ! ДАЖЕ НЕ ЗНАМ КАК НО И ПО БТВ ГО СПОМЕНАХА! 
НАРОДА ВЕЧЕ СЕ УСЕТИ И ЕТО ЗАЩО В НЕДЕЛЯ ИМАШЕ ПРОТЕСТИ В 20 ГРАДА НА СТРАНАТА И В ОЩЕ ДОСТА ПО-МАЛКИ СЕЛИЩА, КОИТО ТЕЛЕВИЗИЯТА И СТАТИСТИКАТА НЕ ПОСМЯ ДА ОБЯВИ. ЗАЩО ЛИ БРЕ ?! ТОВА НЕДВУСМИСЛЕНО ПОКАЗВА КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ТОВА ДА ПРОДЪЛЖАВА!!!! СЪЩО В СРОК ДО ЕДИН МЕСЕЦ МОГАТ ДА СЕ ПУСНАТ ТРЕТИ И ЧЕТВЪРТИ БЛОК НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ КОИТО СА СЪС ЧЕТИРИ ЗАЩИТИ, НАПЪЛНО РАБОТОСПОСОБНИ И АКО ИСКАТ ДА ИМ ДОБАВЯТ ПЕТА, КОЕТО НЯМА АНАЛОГ В СВЕТА. И НЕ СМЕ НА БРЕГА НА ОКЕАНА,  А СМЕ НА РЕКА. КАКВА СТРАНА СМЕ, ЧЕ НЯКОЙ ДА НИ ДИКТУВА ДАЛИ ДА РАБОТЯТ ИЛИ НЕ!! ИСТИНАТА Е ЧЕ, ТЕ НЕ РАБОТЯТ ЗАЩОТО ЗАСЯГАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ, А ДРУГИТЕ СТРАНИ ИМАТ ПО ПОВЕЧЕ ОТ 5 АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ И РАБОТЯТ ПРИ ТОВА!! И АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА УРАНА ОТ РУСИЯ ТО НЕКА ВЗЕМАТ ТОЗИ КОЙТО ИМ ХАРЕСВА. НО ВЗЕМАЙКИ ГО ОТ РУСИЯ, ТО ГО СКЛАДИРАМЕ ПАК ТАМ! И ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ИСКАМ ДА ВИ КАЖА  АКО НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ СПРЯН РЕАКТОР Е ПО - ОПАСЕН ОТ РАБОТЕЩ. ТОВА СЪМ ГО ОБЯСНИЛ В БЛОГА СИ. И ОЩЕ НЕЩО: - ОТЪРВАХМЕ СЪДБАТА НА ЮГОСЛАВИЯ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ НАЛИЧИЕТО НА АТОМНА ЦЕНТРАЛА,  А НЕ ПО НЕЧИИ ИЗМИСЛЕНИ ЗАСЛУГИ! ЗАПОМНЕТЕ И ТОВА! СЕГА ЩЕШЕ ДА ИМА ОТНОВО МАЛКА БЪЛГАРИЯ И ТУРСКА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ НО С ДРУГО ИМЕ, МОЖЕ БИ ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ! МЕЖДУ ДРУГОТО БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ОТ НАЙ - БОГАТИТЕ СТРАНИ НА УРАН.  ИМА ГО НАВСЯКЪДЕ! НАПРИМЕР ЯМБОЛ ЛЕЖИ ВЪРХУ ОГРОМНО ЗАЛЕЖИЩЕ НА УРАН, КОЙТО СЕ ДОБИВАШЕ ЧРЕЗ ТРЪБИ ВКАРАНИ В ЗЕМЯТА, РАЗТВАРЯЙКИ ГО И ИЗПОМПВАЙКИ ГО. ЯМБОЛИИ ЗНАЯТ ТОВА!! ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ДРУГИТЕ МЕСТА, ЧЕ МОШЕНИЦИТЕ ЧУЖДИ ВЕЧЕ КУПИХА НЯКОИ ОТ ТЯХ! ВИЖ, ЧЕ СА КУПИЛИ И ЦЯЛАТА НИ СТРАНА.

А да е известно на някого, че енергопреносните дружества масово подменят медните електрически проводници с алуминиеви, а медните предават за претопяване и разликата от цената на едните и другите си я слагат в джоба и при поставен въпрос, защо се прави това (Известно е, че алуминият има доста по -голямо съпротивление от медта, което води до по-големи загуби при преноса на електроенергията, които ние плащаме!). Представители на тези мили субекти ни отговарят: "... далекопроводите са наши, и ще правим с тях, каквото си искаме...". Медните проводници са изработени от медни съдове предавани доброволно от нашите баби , дядовци за изграждане електрификацията на България!

СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ КАКВИ СА НИ ТЕЗИ ДЕТО НИ УПРАВЛЯВАТ И КАК ПАК НЯМА НИЩО ЗА НАРОДА ДА НАПРАВЯТ!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

12 коментара:

  1. Г-н Николов - казавам се Атанас и трябва да информираме гражданите как се ограби България т.е. как ги грабят.
    Тук http://darikfinance.bg/novini/89491#comments в коментар №1 ,3 и 6 съм ги написал основните неща.

    Някой си прави ЕКСПЕРИМЕНТИ с БЪЛГАРИЯ но стана геноцид - http://watchtowerman.blog.bg/politika/2012/03/12/genocidyt-nad-bylgarite-oficialno-ratificirano-delo-na-bylga.918957

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Подкрепям!!!И пак призовавам :Тази взривоопасна информация да се пренася и на позиви,защото много сънародници нямат време,възможности и познания да ровят в блогове като този на Ники!
      На мои близки и познати им трябваха години да осъзнаят че не съм бил празнодумен досадник едва когато видяха факти и документи но представени им от други източници.
      Някои даже ми се извиниха че дълго време за тях съм бил в графа "луд"!
      Така че информирайте, а не е лошо и да се развива "лечението" САМОПОМОЩ!
      Или пък дайте идея която да обедини целия народ(без да се делим на турци или българи защото врагът ни е общ) и да изгоним ротшилдовите слуги от България.
      А на Бил Гейтс нито стотинка,защото той после ви я връща като доза живак и какво ли не във поредната саксина на детето ви.
      А в тоя ред на мисли искам да запитам майките които ваксинират невръстните си щерки-Абе вие ЛУДИ ли сте?!!!
      Много съм насъбрал затова спирам,Ники май май ще взема да пропиша! :)))
      Бурлак

      Изтриване
    2. АЗ ТИ КАЗАХ, ЧЕ СИ СПОСОБЕН НА ТОВА И ДА ТРЕНИРАШ НА МОЯ БЛОГ! ЗНАМ, ЧЕ СИ УМЕН. ГОВОРИЛИ СМЕ ПО СКАЙП НЯКОЛКО ПЪТИ! ИМАШ ПРАВИЛНИ РАЗБИРАНИЯ И СИ ПАТРИОТ. ТОЕСТ ОБИЧАШ РОДИНАТА НИ. ОСВЕН ТОВА ИМАШ ПРОФЕСИЯ ЗА КОЯТО СЕ ИСКА ДАРБА. ПИШИ ПРИЯТЕЛЮ, НАПРАВИ СИ БЛОГ, А АКО ИСКАШ НАПИШИ МИ НЕЩО, НЕКА ДА Е НА ПОЩАТА МИ И АЗ ЩЕ ГО ПУБЛИКУВАМ ОТ ТВОЕ ИМЕ! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ЗАЩОТО КОЙТО ГО Е СТРАХ, ТО ТОЙ НЕ Е МЪЖ НА МЯСТО, ПРЕДАВА СЕ И АКО НЕ СТАНЕ ПЕДЕРАС, ОТИВА ДО КОФИТЕ С БОКЛУК! ВСИЧКО ДОБРО ТИ ЖЕЛАЯ! xegel@abv.bg

      Изтриване
  2. 1. Кой сключи договор за изкупуване на двойна цена за 20 години на тока от "Марица-Изток" 1 и 3? Правителството на Иван Костов
    2. Кой сключи договори с 90% от ВЕИ на "проритетни цени"?
    Правителството на тройната коалиция.
    3. Кой продаде електроразпределителната мрежа на "монополистите" ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН (Енерго Про)?
    Правителството на Гражданката на България Кунева-Пръмова.
    Когато фактите говорят и боговете мълчат.

    ОтговорИзтриване
  3. Добрев на свой ред се захвана с „разшифроването" на някои сметки, постъпили в Би Ти Ви от недоволни граждани. Една от тях показваща реално потребление от 162 лева и крайна цена от 410 всъщност не учуди икономическия министър.

    "Тези 162 лв. са чистата стойност на тока за енергопроизводителите - АЕЦ "Козлодуй", например. Но от Козлодуй, примерно, този ток трябва да стигне до Бургас - това става чрез преносната мрежа и се заплаща отделно. След като стигне до Бургас, електроенергията трябва да мине през разпределителната мрежа вътре в града - грубо казано през кабелите, това също е отделна такса. Отделно има цена за поддържане на генерации като студен резерв, например ВЕЦ-овете стоят в постоянна готовност. Плащаме и за амортизацията на мрежата и т.н.", обясни Добрев.

    ОтговорИзтриване
  4. Не плащайте тока ! Крадете го! И хич да не ви пука защото не крадете от държавата а крадете от крадците!

    ОтговорИзтриване

  5. Има мнооооого по-важни неща от парите.
    Те са временни днес имаш утре нямаш.

    Доста по-важно е това в гръдния кош дето тупти да е чисто и да обича,
    а това дето е в главата да е бистро и да разпознава истина от неистина!

    Милионер, за каъв чеп ми е да имам толкоз пари.
    Човек е щастлив тогава, когато е щастлив от това, което има.
    Всяко едно нереално желание води до страдание.
    Няма нужда от мегаломания.

    АКО ВЗЕМЕМ ДА СИ ПРЕНАЦИОНАЛИЗИРАМЕ
    ЗЛАТОТО И МЕДТА ЩЕ СТАНЕМ ДОСТА ПО-НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА!

    АКО ПОИЗГОНИМ МАЛКО ВАМПИРИ ТИП ТЕРМОКОМПЛЕКТ, ЧЕЗ, МЕЗ, ЕВН И Т.Н.
    ЩЕ ИМАМЕ ДОСТА ПО-МАЛКО ЯДОВЕ.

    ЖИВОТА НА НАРОДА ЩЕ Е ПО-ЛЕК И ХОРАТА ЩЕ СЕ ПО-ЩАСТЛИВИ.

    НО НЕ ХАМРИКАНЦИТЕ, АДСКИТЕ ИЗЧАДИЯ НИ ИСКАТ НА ТЪМНО!
    РАЗГРАДИХА ДВОРА МНОГО.....

    ТОВА Е ТО ПСИХОЛОГИЧЕСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ.
    НАСАЖДАТ ТИ НЕРЕАЛНИ НЕЩА, НЕПОСТИЖИМИ ПО-НОРМАЛЕН НАЧИН,
    МИНАВА ВРЕМЕ ТО НЕ СТАВА И ЗАПОЧВА ДЕПРЕСИЯТА ЛЕКА ПО-ЛЕКА ЩРАКА.

    ОтговорИзтриване
  6. Преноса на ел. енергия е по-скъп от добива!? Какво е това? Вместо да вдигат жандармерия и полиция, управляващите трябва да изгонят кръвопийците ЕРП-та! Няма да има втори мандат за противния ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  7. А дали няма да падне правителството покрай тия блъсканици? Който обещае национализация без препродаване, а постъпи по същия начин и с разбойниците от топлофикацията - печели изборите!

    ОтговорИзтриване
  8. „ Протести са решението, за да се отвори "скрина" с доказателства кой, кога, защо...Тези протести идват като манна небесна за Борисов. Някой случайно да е забелязал, че скандиращите не го споменават? поне аз не знам някой да е искал от него да подава оставка. точно обратното- има категорични намеци, че ако не се размърда и не им секне кранчето, втори мандат няма да види...“
    Много интелигентно мнение ! Аз тъкмо се чудих каквао ще направят наследниците на червената мафия за пред изборите ! Очаквайте още много пиар акции и пушилка от Б.Борисов и сие!
    По сценария на мафията ГЕРБ ще има втори мандат , защото БСП с тези си действия не иска да спечели изборите , тъй като си е на власт чрез ГЕРБ. Двете партии ще продължават да си „подхвърлят топката“ , дотогава докато може да манипулират „стадото“.
    Гласувайте за АТАКА да им объркате сметките на мафиотите и да им покажете , че повече няма да допускате да се подиграват с вас (с нас),докато не покажат принципи и държавническо поведение!
    МАЛЦИНА СА ТЕЗИ , КОИТО НАИСТИНА РАЗБИРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА ДНЕС !
    В тази надпревара за омаскаряване и вадени на компромати ,се цели друго според мен Да се заглушава гласът на истината и хората да повярват в нова спасителна кауза в лицето на поредния клонинг на червената политмафия!
    Това, което от години прави Волен Сидеров и ППАТАКА днес трябва отново да се омаловажи, тъй като идват избори 2013 . Така беше и на избори 2009 , когато всички се надпреварваха да пропагандират в стил“АТАКА“, а и същевремено манипулираха така , че АТАКА и Волен Сидеров да изглеждат нищожни и смешни !
    „В началото на промяната, Патриотът е човек, който се среща рядко, смел, мразен и презиран. Когато обаче неговата кауза успее, колебливите се присъединяват към него. Защото тогава, не струва нищо за да бъдеш патриот.“ Марк Твен

    ОтговорИзтриване
  9. Аз напълно подкрепям мнението на Бурлак. Нещо теориите на конспирацията започнаха да се доказват. Време е експеримента България да приключи! А що се отнася до БиБи, Шурик, Волен и бай Аймет... те пърдят в едно гърне. На едно място са врагове, на друго другари, а на трето са братя. Становище по проблема с ЧЕЗ, НЕК... и другите пиявици ще вземат, ама първо трябва да се допитат до великият архитект на вселената. Това са морално деградирали хорица, които наричат народа тълпа (явно са забравили за произхода си). Държавата ни се управлява от бивши агенти и доносници на ДС. Хора разрушили стотици професионални и лични животи. И вие искате от същите човешко отношение и разбиране. Та те нарушават Конституцията на РБ и правото ни протест. Варненци писали във Фейсбук относно протеста, са приквиквани по Районните управления да дават обяснения, и да им се карат. Какво става бе хора в тази държава? Това полицейска диктатура ли е или какво? Обяснете ми, моля ви, явно съм проста.

    ОтговорИзтриване
  10. ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ. АЗ СПОДЕЛЯМ НА 110% ТВОИТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ! КОГА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ЕКСПЕРИМЕНТА?! ЗНАЙ, ЧЕ ТОВА ЗАВИСИ САМО ОТ НАС - НАРОДА! АКО СПРЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ, ТО ТОЙ( ЕКСПЕРИМЕНТА) ЩЕ НИ СЕ СТОВАРИ С ОГРОМНА СИЛА!!! НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!! МОЖЕ БИ, ВТОРИ ШАНС МОЖЕ И ДА НЯМАМЕ.. ПОНЕ ПОУЧЕТЕ СЕ ОТ ГЪРЦИТЕ, КОИТО ЛИЧНО АЗ НЕ ОБИЧАМ, НО СЕ ОКАЗАХА ПО - АДЕКВАТНИ ОТ НАС. ТРЯБВАТ НИ НОВИ ХОРА! ЩЕ ИЗПЕРКАМ И КАТО ХИТЛЕР И ЩЕ ГИ РАЗМАЖА. ТОВА НЕ Е ПРАВИЛЕН ПРИМЕР, НО КАТО ЗНАМ КОЛКО ХОРА МЕ ПОЗНАВАТ И АКО РЕША, ТО МОЖЕ БИ ЩЕ ГО НАПРАВЯ. НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ НИКОЙ! НЕ МЕ Е СТРАХ ДА ПУКНА, НО ЩЕ ГИ НАБУТАМ В ЗАТВОРА ИЛИ ЩЕ ИМ ПОРЪЧАМ ДА ГИ УБИЯТ, ИЛИ ЛИЧНО АЗ ЩЕ ГО НАПРАВЯ, ЗАЩОТО ДРУГ ИЗХОД МАЙ НЯМА ОТ ТЕЗИ ИЗРОДИ!. АКО ИМАМ ПОДКРЕПА, ПЪК И ДА Я НЯМАМ, ТО ЩЕ СЕ НАПРАВЯ НА ЛЕВСКИ /ГЛУПАВО Е ЗНАМ/, НО ЩЕ ГИ СЪСИПЯ ДОКАТО НЕ МЕ УБИЯТ! ТЕ СА ПРАСЕТА НА ХРАНИЛКА И ТРЯБВА ДА ТИ ИЗЯДЕМ, НЕ ЗА ДРУГО, А ЗАЩОТО НАС НИ ЯДАТ!

    ОтговорИзтриване