неделя, 24 февруари 2013 г.

ПОДМЕНИХА ПРОТЕСТИТЕ И ВОТА


   
 О................!!!!!!  КАКВА ПРОСТОТИЯ  И БЕЗВРЕМИЕ…..! И АЗ ЛИ ПРОСТАКА, ТЪПАНАР И НЕ ЗНАМ КАКЪВ ВЕЧЕ СЕ ОПИТАХА ДА МЕ НАРЕКАТ ПО ИНТЕРНЕТ, ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА – ВОТЪТ, ЖЕЛАНИЯТА ВАШИ И МОИ, ИСКАТ  И УСПЯХА ПАК, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ДА ГИ ПОДМЕНЯТ  ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИ ТРЯБВАШЕ ДА ОТИДАТ В СТАРА ЗАГОРА… АЗ ИМАМ АВТОМОБИЛ, НО ПРИ 300 ЛЕВА ЗАПЛАТА КАК ДА ОТИДА И ДА СЕ ВЪРНА?! ТОВА ДА ВИ  ГОВОРИ НЕЩО?! ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ВИ ГО КАЗВАМ!!! АМИ ТЕЗИ ОТ БЛАГОЕВГРАД ИЛИ ДУПНИЦА И ВИДИН, ИЛИ СИЛИСТРА???!!! КАК ЩЕ СТАНЕ ПРИЯТЕЛИ  МОИ?! ДНЕС ИЗЛЯЗОХ НА МИТИНГА В БУРГАС, И КАТО ГИ ПОПИТАХ -  КОИ СТЕ ВИЕ ПРИЯТЕЛИ МОИ,  ЧЕ ОГЛАВИХТЕ ПРОТЕСТА", ТО ВЕДНАГА ПОЛИЦАИТЕ МЕ ХВАНАХА, ПРИЗНАВАМ КУЛТУРНО НО ЩЕ ВИ КАЖА, ЧЕ ИМА СПЕЦИАЛНИ УЧИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ В КОИТО СЕ ОБУЧАВАТ „РЪКОВОДИТЕЛИ НА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА”!  ЩЕ ВИ ДАМ  И ЛИНК, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. НЕ Е ОТ БЪЛГАРИЯ, НО И ТЯХ ЩЕ ГИ ОТКРИЯ:   http://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2013/02/shockingly-real-conspiracy-to-rule-the-world-matrix-training-revealed-political-charity-using-behavioral-modification-2445756.html

Е………КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ВИ КАЖА??!!  ИЗРОДИТЕ ВИНАГИ СА ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД, ЗАЩОТО НИЕ ИЗТЪПЯХМЕ! ПИТАЙТЕ ГИ ТЕЗИ НОВИ „ВОДАЧИ”,  КОИ СА, ОТ КЪДЕ ИДВА, КЪДЕ СА РОДЕНИ, КАКВО СА УЧИЛИ И ЗА КЪДЕ СА СЕ ЗАПЪТИЛИ”!!!
ЗАЩО БОЙКО СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА?! – ЩЕ ВИ КАЖА:  ЗАЩОТО САЩ ПОИСКАХА ТОВА! И СЕГА КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОСТОТИЯТА СПРЯМО НАРОДА?! – НИКОИ!!!!
 ЩЕ ВЗЕМАТ ДА НАБЕДЯТ ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО ДЕФАКТО НЯМА ТАЗИ ВЛАСТ СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА!
 СПИРАМ ДО ТУК! ВИЕ СЕ ОГЛЕДАЙТЕ, ПОМИСЛЕТЕ, ПИШЕТЕ И МИСЛЕТЕ! АЗ ИМАМ НЯКОИ ОТГОВОРИ, НО НЕ ИСКАМ ДА ВИ ГИ НАЛАГАМ! ПРОСТО ТРЯБВА САМИ ДА ГИ РАЗБЕРЕТЕ!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

9 коментара:

  1. Ама имат отдавна. Модел АОНСУ (бъдещи диктатори) според нивото на изтрещяване. После ще започнат и на по-ниски нива, дечица с промити мозъчета модел ДКМС. Нищо ново под слънцето, просто сменят имената и КУЛТОВЕТЕ. Вождовете са едни и същи и методите им също (макар че, сега има доста нови техники на убеждаване и манипулация на съзнанието). Не е важно каква професия имат, важна е другата школа. Ама нещо забиват, ораторството не им се отдава (не ги прекъсвайте че се объркват). Изобщо не задавай въпроси. България не е демократична република. Това е някаква нова демокрация, балкански тип. Едните клатят за САЩ, другите клатят за Русия (кой за кво е учил). Българският народ изобщо не влиза в сметките им. http://www.segabg.com/article.php?id=580741

    ОтговорИзтриване
  2. Дежа вю...за съжаление.
    .............
    А какво мислиш за филма "Гамизов срещу Плевналиев ?" - Има ли положителен герой и кой е той?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ммм да... вечната борба: добро и зло, черно и бяло, положителен и отрицателен. ПЪЛНА ИЛЮЗИЯ. Не знам за Ники, но според мен рано или късно ще "изгрее малка червена звезда". Живеем в такова време, че маските не могат да се задържат за дълго. Школичките УВИ няма да им погнат за тяхно съжаление, и наше облекчение. :))
      everdreen

      Изтриване
    2. И аз това се питам, но зависи от нас. НАРОДА има конкретни искания. Отговорите, които се дават не ни удовлетворяват, защо? Основният е НЕ може (не можем или не искаме) а сега де. Основното искане е намаляване цената на тока СЕГА и всъщност от там тръгнахме. Как ще стане това, не би следвало нас да ни вълнува толкова. Тези хорица получават заплати за тая работа, получават допълнителни хонорари, като консултанти и за чадърите, които правят на тоя и оня. Виждаме, че се мъчат да изместят фокуса към правене на партийки, лидери на протеста и тинтири-минтири. Проблемите в протестните декларации или декларация (това не го разбрах) са много и няма как да бъдат разрешени от раз ( все пак не са всички всестранно развити като Доган ефенди). Но разрешаването на проблема с ЧЕЗ, ПЕЗ... и сие трябва да стане сега, защото сметките на хората продължават да се трупат и се обричат на глад и мизерия. Не се разфокусирайте! АЕЦ ли ще пускат (спрените блокове), ще гонят ЧЕЗ и сие си е техен проблем. Народа иска решения и резултати СЕГА. Не на 1-ви март, ама Бочо не уточни коя година. Изобщо не ме интересува как ще работят и по колко часа на ден. Ако трябва и по 24 часа ще работят. Време е и те да поработят, няма само робите да работят я.
      everdreen

      Изтриване
  3. Това са виковете на празните хладилници и джобове.Отчаяни хора с изгубен живот,разбити мечти, за какво мечтаем,и надежди.От много време в главата ми кънти едно изречение-НИЕ НЯМАМЕ ХОРИЗОНТ,безвремие,безпътица....
    Питам се как ли би крещяла ГЛАДНАТА ДУША, А МНОГО ГЛАДНИ душИ...
    силвия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напълно съм съгласен със Силвия.
      СМЕТКАТА трябва да се плати от ПРЕСТЪПНИЦИТЕ,а не от НАРОДА!
      От това трябва да се почне,лесно е защото знаем кои са ПРОДАЖНИЦИТЕ!
      МВР трябва да служи на НАРОДА,и да наложи арест на всички досегашни "ИЮДИ"!!!
      ПРОМИВАЩИТЕ мозъци медий също трябва да се разтурят.Да се организираме "тет а тет" или пък има телефони!"Фейса" и МРЕЖАТА не са много надеждни, защото са в техни ръце и лесно могат да ви манипулират!
      Да се сформират "ядки" във всяко населено място от добре познати и доказано честни ЛИЧНОСТИ и от тях вече да се излъчат новите Лидери.
      Не ми казвайте ,че сте си загубили способноста да познаете истинките ЧОВЕЦИ, те не винаги са "златоусти" и кресливи оратори!
      Ако сега не съумеем да се организираме правилно може би няма да имаме друг шанс.

      А родителите и близките на родните ни "афганчета" да ги запитат те от българския народ ли са и кой им плаща "доларчетата" ,та да мачкат чужди майки,бащи и деца!?
      Мисията им там според мен е голям СРАМ за Българското войнство!!!
      Ако се имат за "ГЕРОИ" да се върнат в Родината и да защитят децата си ,майките,бащите и жените си, в противен случай - ДА МЕ ЦУНАТ ПО ХЕМОРОИДИТЕ!

      Всъщност ще ви отговоря: -Парите се превеждат от частна организация на ООН ,а тя от своя страна ги прехвърля на "сините каски"!

      Абе я по-добре си гледайте филма :"http://www.imdb.com/title/tt0896872/"-И друг път съм го препоръчвал,по действителен случай,не се споменава за трафик на момичета от България,но бъдете сигурни че е имало.

      Изтриване
    2. И ако съм обидил някого,то е защото си го е заслужил!
      С почит и разбиране: Бурлак

      Изтриване
    3. Относно организацията спонсорираща "Увиротворителните мисии",или е тази или подобна на нея ,а най-вероятно зад нея стои Ротшилд и СИЕ.

      За Националната фондация за демокрация (NED)

      http://zahariada.blog.bg/politika/2012/03/15/nepravitelstvenite-organizacii-kato-misioneri-na-imperii.921247?reply=3687679

      Изтриване