събота, 23 февруари 2013 г.

® МАТРИЦАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ ®


Хората са поставени в условия да бъдат принудени да кредитират съществуващата система – Матрицата, със своето право на глас, спестовни единици, работоспособност и природен потенциал – ум, красота и сила. Колко поети, художници, писатели, актриси, проститутки, певици и топ модели, бизнесмени, военни, полицаи, дизайнери, политици и културтрегери…. всъщност обслужват матрицата, работят за нея. А иначе, те смятат, че творят!!!Че изграждат новото общество, новата епоха, т. нар. Ню Ейдж.


Механизми и трикове и измами на матрцата на живота ни:


-Сегашната форма на демокрация, това е най-високата (най-ефективна) форма на манипулация над обществото.
Манипулацията се извършва чрез избирателната система, парите и медиите, съответно в трите сектора: политика, икономика – финанси и социален живот - култура. (“За върховенството” от Айзенрайх)
“Когато например тълпата зареве за аристокрация, ще доминира социалната сфера, когато същите тези гласове започнат да плачат за олигархия, ще доминира икономическата, а когато вече преситени се разплачат за принц, ще се появи и политическия лидер. Тези промени са изградени повече върху измамата, отколкото върху реалността, защото ако на една държава, ако трябва да говорим истината, един ден й се наложи да приеме капаните на демокрацията, а на следващия – капаните на тиранията, от нея повече държава не става. ”(Откъс от глава 6 на “За върховенството”).


Хората са принудени да предоставят своето право на глас, своите парични средства и своята работоспособност на този, който държи лостовете на управление в Царството на Силата.


Народът в действителност неизбежно кредитира, чрез предварително зададените му условия на придвижване в строго ограничения коловоз на физическото оцеляване, Системата на имащите властта, тоест самата Матрица. Народът е принуден да кредитира Матрицата. Народът предоставя своето право на глас на определени избраници, които в действителност се оказват избраници на властта, основен инструмент на Матрицата. .


Народът, отделният гражданин предоставяйки своето право на глас и своята спестена парична (спестовна) единица на имащите власт и банков капитал, всъщност кредитира тяхната линия и политика, тяхната програма и стратегия, тяхната фирма или банка, съответно бизнес начинание или проект.


Лостовете за убеждаване – това са тотална дезинформация, прикрита лъжа, умело изковани митове, подкупи и корупция, всичко това основано върху система на мощно подхранван егоизъм. (Забележка: В основата на своята физическа и разумна конструкция, всеки един индивид притежава своята ахилесова пета и когато тази негова слаба точка се стимулира и използва, умело прицелвайки се в трите основни био-програми, заложени в човека, той е уязвим в нея. От тази гледна точка няма ни един индивид на физическия план,, който да е неуязвим и неподдаващ се на въздействието на лостовете на манипулацията.)


Демокрация, манипулация, стимулиране на егоизма и коя да е от трите основни биопрограми, заложени в човека.


Висшата форма на манипулация, това е използването на първоначалните заложени в човека биопрограми: – програмите за самосъхранение, себеобезпечаване и продължение на рода, проявяващи се в нуждата от подслон, храна, вода, облекло, емоционално и сексуално общуване, социални контакти, топлота на взаимоотношенията.

Николай Николов

17 коментара:

  1. е това е истината а още поголямата следва да прочетете зад този бунт се крие нещо много зловещо което иска да обсеби нашия народ български един от организаторите вече се разприказва за новите цели и всъщност кои стои зад това и искат да вземат власта уш народа го е искал става дума за американските масоно илюминати и техния световен ред аз си ги наричам рожби ехидни та тези същите сега се упитват да въвлекът нищо не подозиращите хора в техния капан ,тази имформация истече от един от урганизаторите в феизбук .ики,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. умни мисли в кавички от човек с третокласно образование

      Изтриване
    2. АКО ВИЗИРАШ МЕН ОТНОСНО ОБРАЗОВАНИЕТО, ТО АЗ СЪМ С ТРИ ВИСШИ И ТО РЕАЛНИ - НЕ КАТО СЕГА, КУПЕНИ. ВСЕ ПАК ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА РЕАЛНАТА ОЦЕНКАТА. НО НЕ ОБРАЗОВАНИЕТО ТУК Е ОПРЕДЕЛЯЩО, А ОСЪЗНАВАНЕТО, ИЛИ ПО - ЕЛЕМЕНТАРНО КАЗАНО: ПОДСЪЗНАНИЕТО. И ТОВА НЕ СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛ АЗ, А ДОСТА ПО - УМЕН ОТ МЕН И ТЕБ ЧОВЕК, ЖИВЯЛ ПРЕДИ НЯКОЛКО ВЕКА. ПОСОЧИЛ СЪМ МУ ИМЕТО! ДАНО НЕ СИ ОТ ТЕЗИ - ПЛАТЕНИТЕ.... , КОИТО СА СЛУГИ НА СЕГАШНИТЕ ИЗРОДИ, КОИТО СЪСИПАХА ЖИВОТА, НА ВЕЧЕ ТРИ ПОКОЛЕНИЯ! ВСИЧКО ДОБРО ТИ ЖЕЛАЯ!

      Изтриване
    3. Много ясно,че е от платените мишока жалък..!

      Изтриване
    4. Този организатор,щом го знае,защо го върши?

      Изтриване
  2. БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА РЕАЛНИЯ ПОГЛЕД ВЪРХУ НЕЩАТА! ЗАТОВА ПУСНАХ ОТНОВО ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ, НАДЯВАЙКИ СЕ, ЧЕ КОЙТО Я ПРОЧЕТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ! ПИСАЛ СЪМ И ПРЕДИ ТОВА - "ВНИМАВАЙТЕ", НО НЕ ВЯРВАМ В НЕ МАНИПУЛИРАНОТО СЪЗНАНИЕ НА ХОРАТА. ЗАТОВА И ПУСНАХ ИДЕЯТА, "ЗАЩО ИСЛАНДИЯ НЕ Е В НОВИНИТЕ" И ТЕ ВЕДНАГА Я ПРИРАВНИХА С ПЛОВДИВ И С ТОВА КОЛКО СА УМНИ ТЕ И МАЛКО НА БРОЙ, А КОЛКО СМЕ ТЪПИ НИЕ И СМЕ МНОГО НА БРОЙ! НЕРЕАЛНО.... ОТНОВО МАНИПУЛАЦИЯ! СЪЗНАТЕЛНА ИЛИ НЕ - АЗ НЕ ЗНАМ! ПУСНАХ И ПРИМЕРА ЗА СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА ШВЕЦИЯ, КОЯТО Е МАЙ НА НАЙ-ВИСОКОТО НИВО НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА! ПУСНАХ ИДЕЯТА ЗА СОЦИАЛИЗЪМ (НЕ ЗА КОМУНИЗЪМ)! ПРОСТО ТОВА Е ПО -РЕАЛНО, ОТКОЛКОТО ДЕМОкрация! ТАКОВА НЕЩО ЗА СЕГА НЯМА! ПРОВЕРЕТЕ ПО ИМЕТО НА СТРАНИТЕ В СВЕТА!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ники и в Швеция нещата не са много добре. Шведите си скубят косите, ама май е късно. Аз бях в тази държава преди една година за 2 седмици (хем по работа, хем така да видя и понауча нещо) имах доста свободно време да обикалям и да се срещам с различни хора предимно шведи. Под формата на социална политика се извършва гнусна и нехуманна манипулация на хората. Много шведи емигрират в САЩ, Англия и по разни екзотични места. После шведите били затворен народ. А кога един народ се затваря в себе си? От какво иска да се предпази, и какво да запази? Може би някой българин, който живее в Швеция да има по ясен поглед върху нещата. Лично аз бях приютена от английско семейство живеещо в Стокхолм и не съм имала контакт с българи. С една дума нещата никъде не са добре. Не съм сигурна изобщо, кой от моделите работи, защото колкото идеята в чист вариянт да е добра, винаги ще се намерят шепа ИЗРОДИ, които ще я омаскарят, така че да работи за тях.

      Изтриване
    2. МИСЛЯ, ЧЕ СИ ПРАВА... И АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ И ДА ПРАВИМ..

      Изтриване
  3. Ами нищо за момента. Чакаме да си изиграят картите. Мисля че исканията на народа в момента са точно формулирани. Позицията която заемат братята и отговорите, които дават са не само незадоволителни, но и непрофесионално скълапени. Те вече започнаха да въртят опашките като колхозни лисици. Що се отнася за по-горният коментар, моля ви пуснете ми линка, че нямам фейс. Да се запозная и аз с новите искания. Ако нещата действително стоят така ( а то е ясно) май ще бъдем свидетели на една зидаро-мазаческа битка.

    ОтговорИзтриване
  4. ДНЕС - 23.02.2013. - ПО ОБЕД, ВАРНА-ГРАД Е СТРАННО АРОМАТИЗИРАН. ДОКАТО ПИТЕЙНАТА ВОДА ПОВЕЧЕ Я БИВА. НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ ДА Е ОТ ДЕВНЕНСКАТА ДОЛИНА. ОТ ПО-ВИСОКО ЩЕ ДА Е.

    ОтговорИзтриване
  5. Относно Швеция, информацията, която имам от българка, омъжена там се припокрива с написаното по-горе. В резултат на социалната политика хората деградират. "Нямат стимул да учат и работят, а само се наливат с бира." -това са нейни думи. А за това, че си е отворил сам капака на колата, баща й едва не бил арестуван. Спасило го само това, че е чужденец...Не е случайно, че наскоро обявиха свободно и безплатно образование за български студенти - трябва им свежо попълнение.
    Но мисля, че при нас е по-страшно в момента, явно програмирането ни е на ниво.Почти не срещам в мрежата мислещи хора, или са изпаднали в еуфория, или издигат поредния култ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, за съжаление се наблюдава при млади хора. Търсят бягство от реалността. Лошото е че изпадат в крайности, преследвайки дадена идеология или култ-личност. Не съм против Ботев и Левски, но Турското робство отдавна свърши (но явно за някой не е). Имаме и Бузлуджански конгреси, там идолите са други, Димитър Благоев, Георги Димитров и тумба другари ( рапорт даден - рапорт приет). Наблюдава се и почитане на езически богове, което е свързано с голяма доза ритуализъм (но това дали се знае е под ?). Някой е заинтересован от преместването на фокуса навън, а не на вътре към собствената личност. Чиста форма на сляпа вяра. Надъхват се с цитати на тоя и оня. Но живота не може да бъде ограничен в рамките на 1-2 цитата. С една дума масова психопащина и то на световно ниво. Няма лошо, рано или късно се излиза от илюзията. Проблема е че се изподират на база чужди идеи и мисли, а не на свои.

      Изтриване
  6. http://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2013/02/shockingly-real-conspiracy-to-rule-the-world-matrix-training-revealed-political-charity-using-behavioral-modification-2445756.html

    ОтговорИзтриване
  7. Преди два дни сънувах сън, който ме потресе. Земята в момента се облъчва с честоти- ниско вибрационни, който влияят на поведение на хората, като създават у тях емоции / страх за оцеляване/, които се превръщат в чувства /гняв, злоба, агресия/ и оттам в действия. Т. Нар. ИИлюминати са само представителите на тази контролна система- тя е от доста по-високо ниво. Земята в момента не принадлежи на жителите си... опитвах се да обясня че имам свободна воля, на което никой не ми обърна внимание и изглеждах като опитна мишка, заедно със всички земляни. Прочетох статията и коментарите, пътувам доста по света и мога да потвърдя, че е повсеместно случващото се и не зависи от територия. Това, което за себе си открих като начин да запазя себе си, /но в никакъв случай не мога да помогна на друг, за жалост/ е дамедитирам и директно да си поддържам високо съзнанието, опитвайки се да се абстрахирам от всичко, което виждам. Знам че никак не е приятно това, което пиша... но поне да информирам. Не е въпросът да се създадат страхове, а да се намери решение- засега съм открила само това- да съм в медитация.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да вярно ти е усещането и съня. Яко ни хранят, особенно откакто са започнали и протестите. Много е важно да балансираме нещата. Фокусиране в настоящето и енергиен баланс! Медитации, утвърждения, кой с каквото се занимава.

      Изтриване
  8. Да, така е на всякъде където съм била и аз доста пътувам и го забелязвам. Голям проблем е за човек, който го забелязва и разбира, просто няма къде и как да се скрие. Може би затоа хората се поддават на манипулации и си мислят че са свободни.

    ОтговорИзтриване