понеделник, 11 март 2013 г.

ЕДИН ДРУГ СВЯТ Е ВЪЗМОЖЕН !


ЗДРАВЕЙТЕ! КАК СТЕ? НАДЯВАМ СЕ ДОБРЕ ДОКОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО, ЗАРАДИ ОЛИГАРСИТЕ, КРАДЦИТЕ, МОШЕНИЦИТЕ И ИЗРОДИТЕ КОИТО НИ  ОГРАБИХА,  ЛЪГАХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ТОВА СИ ДЕЛО С ПЪЛНА СИЛА ДО СЕТНИЯ СИ ЧАС КОЙТО ЗАВИСИ САМО ОТ НАС - НАРОДА НОРМАЛЕН!  ЗАЩО?!  ЗАЩОТО ПОЗВОЛИХМЕ ПЛАТЕНИТЕ ИЗРОДИ, ТОЕСТ СЛУГИ ДА РАЗМИЯТ ЖЕЛАНИЯТА  И  ИСКАНИЯТА, И СПРАВЕДЛИВИЯ БУНТ НА НАРОДА!!!!  МАЛКО ЗАКЪСНЯХМЕ, НО ПО-ДОБРЕ КЪСНО, ОТКОЛКОТО НИКОГА!
ЩЕ ВИ ПОКАЖА ЕДИН  Филм за самоорганизираните инициативи в Испания, Почит към Каталония II (2011 г.) Изправени пред диктатурата на частните банки и неолибералните пазари, местните общности поемат нещата в свои ръце, организират креативна съпротива от долу нагоре и една друга икономика, която не се основава на пари и печалба. Те преосмислят своите нужди, намаляват консумацията, справят се заедно с изхранването и своята енергия, локализират производството, взаимодействат без посредници и създават един друг свят, тук и сега.



БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОМОЩТА НА МАЯ ТОДОРОВА

 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

1 коментар:

  1. Браво на испанците,тази идея с бартера и на мен ми се струва най-удачна в момента за България.Тревожен е факта,че нашите сортове домати(и не само домати) са на изчезване,от тях се пазят образци в националата банка за семена и от ентусиасти!
    Но ако се вълнувате повече за новия "айфон",лаптоп или "плазма" надявайки се тези вещи да ви направят "бели човеци"и ПРОМОЦИИТЕ в "кАУФланд"и подобните им други "ВЕРИГИ"(колко точно определение)с които здраво са ни "прангосали",то тогава вие сте едни прости консуматори като дедовото прасе в кочината.Защото и то се мисли за важно докато му сипват в копанката американска гМо чаревичка и "блага" помия (като тази с която заливат и нас от телевизиите)докато не дойде Коледа.Само дето за нас Коледа е всеки ден и всеки ден ни "ръчкат с ножа",досущ като бичетата в испанска корида(капка по капка).А относно коридата-силно се съмнявам да е испанска,защото много напомня на сатанинските ритуали на "онова племе".Пък ако си мислите че тези огромни търговски вериги за "боклучава"храна не са на същото племе отново се лъжете.
    Мдааа ,банка ДСК-а дами и господа.
    Ако сте "хванали"нишката на обърканите ми разсъждения,не ме плюйте,а по-добре "събирайте камъни".Защото след 23 години разпиляване е време за събиране и градеж.

    ОтговорИзтриване