вторник, 19 март 2013 г.

Здравей те пичове и ДАМИ! ПРЕДЛАГАМ ДИСКУСИЯ!


Здравей те пичове и ДАМИ! Как сте? надявам се добре или не съвсем. Какво става с Вас? Как си представяте своето бъдеще и бъдещето на България?! Какво искате ново да  се случи, да научите, да знаете или да коментираме? Какво Ви интересува? – Науката, социалните въпроси или състоянието на нашата страна?! Краят на света или началото на едно по-  добро бъдеще?! Глобалната криза и последиците от нея или евентуалната война която вече изглежда неизбежна! Може би да, може би не! Чакам вашите въпроси и коментари, за да можем заедно да стигнем до някакъв реален извод!
А КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С БЪЛГАРИЯ?! МАЙ МНОГО ВОЖД СЕ НАВЪДИ БЕ, А ПЪК ИНДИАНЕЦ СЕ НЕ ВИДИ?! ЗАЩО ЛИ Е ТАКА???!!! А...ПЪК МАНГАЛ МНОГО БРЕ! И ТУК И В ЧУЖБИНА. ХИТЪР Е НАШИЯ С/Ц/ИГАН МАМА МУ СТАРА!!
Предварително Ви благодаря за евентуалната дискусия!


С уважение: Николай Николов

11 коментара:

  1. Ааа.. живи сме, как да не сме живи и добре ( и да не сме, пак ще казваме че сме добре, напук на врага). За мангалята кво да говорим, то за 45 години не можаха да ги интегрират с бой, та сега ли. То трябва да настане накакъв масов мор, та да се отървем. Лично за мен това са едни ферми за човешки органи, кръв, проституция, износ на деца, педофилия (кой знае какви мръсотии и гаври има)... явно някой е заинтересован (просто бизнес). Нито имат намерение да им подобряват условията на живот, нито да ги образоват, колкото са по-прости и невежи, толкова по-добре за бизнеса. С една дума отглеждат ги като животни. Пълна деградация. А вождовете, е как?! Дружинните и комсомолските секретари "Напред другари смело, да браним нащо велико дело" не става без тях. Сега предстоят големите циркаджилъци, те вече са тръгнали, като панаирски мечки от телевизия в телевизия.

    ОтговорИзтриване
  2. Само моля те смени това китайско знаме и го замини с такова без грб по средата, че е срамота.

    ОтговорИзтриване
  3. ЧЕ ТО КАКВОВО В БЪЛГАРИЯ НЕ Е КИТАЙСКО?! ВИДЯ ЗНАМЕТО НО НЕ ВИДЯ СМИСЪЛА. ДОБРЕ ЩЕ ГО СМЕНЯ ЗА ТВОЯ КЕФ. ВСИЧКО ДОБРО!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте.Няма да се уморя да тръбя и настоявам-отговорът и решението се крие
    в ИСТОРИЯТА!!!Ако ви мързи да четете,то тогава работете эа Новия Ред по ШЕСТ дни в седмицата по ДЕСЕТ часа на ден за дребни стотинки (и то при положение, че си намерите някаква работа).

    "И така сектата на „юдействуващите”, не само не изчезва но като се преобразява, става все по-могъща. Юдействуващи днес са комунистите, социалдемократите, лъжедемократичните партии и всички наемни, заблудени или подкупени приятели на евреите.

    През Първото и Второто българско царство евреи прииждали от всички страни у нас и накрай ни разлагали. И днес от всички страни прииждат евреи в България, а последствията не ще бъдат други, освен тези, които историята показва.

    През Първото и Второто българско царство евреите били организирани като държава в държава и , както с материални богатства, така и с духовни средства се домогвали до политически влияния над българската държава. И днес в България става същото."

    Асен Кантарджиев - "ВРЪЗКАТА С МИНАЛОТО"

    http://ratnici-rnb.blogspot.com/2013/03/blog-post_5402.html

    А това е само връхчето на айсберга.
    Бог да пази българите и "барута" им сух!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И забравих-За МАНГАЛА:Те нали са от същото "Хамовото"племе и служат като Пета Колона в Отечеството ни.Ползват се от здравната система без да имат принос към нея,получават помощи взети от българския данъкоплатец,не плащат сметки за вода и енергия,а и защо да плащат като има будали които да го сторят вместо тях.

      Начинът им на оцеляване и морала им е точно като на хазарите.
      Не отричам че от тях има свестни Хора,но те са от друго "семе"-тук някой етнограф може да ни "осветли" по-добре.

      Желая ви приятен ден.Бъдете здрави!!!Да си помагаме и образоваме взаимно,щото ни Цар ни Бог се е родил който да ни помогне в тия МЪТНИ
      времена!ЗНАНьИЕТО и Обединеньието ще ни направят отново силни,а примиреньието само ще ни "отвори бузките".

      Благодаря на Ники дето ме търпи :)))

      Изтриване
  5. Благодаря, че смени снимката с не нашето знаме. Не беше за мой кеф, просто така е редно. Не се заяждам. Ето една хубава статия за компенсация от мен по темата http://news.ibox.bg/opinion/id_1869403609

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. "Циганите имат специална дума за „Българин”
      В циганския език съществува думата „дас”. В миналото тя е означавала „роб”, а в настоящето циганите в България наричат Българите със същата тази дума. "

      Интересно,значи верно са от Хамовото семе,за едните сме "гои" а за мангалите сме "дас"-демек роби.
      Мангала пред теб сипе ласкави думи, а зад гърба ти е същински "жидь"(мръсно рядко лайно).
      То хубаво е сторил през 80-те оня танков офицер-помлял циганската махала,не съм сигурен в град Айтос ли беше или нейде из "триъгълника".

      Изтриване
    2. Еее как пък да нямаме думи за небългарин... даже имаме много... чужденец-ПРИШЪЛЕЦ. Освен това Българите различаваме пришълеца по характерните му особенности и племето напр.: В иранските езици, в осетински mæng, пущунски mango, персийски mang – лъжа, (респ. български манго, мангал – циганин, лъжец) виждаме нюанс от първоначалното ностратическо значение – говоря неистини, респ в ирландски masgul – измама, коварство, лъжа, meang - хитрост.

      Изтриване
  6. Когато бях в Чечня имаше един арменец костоправ/автотенекеджия по тяхному/,че той на въпроса колко нации живеят там отговаряше дипломатично:-" Армяни,неармяни и все остальные.

    ОтговорИзтриване
  7. Не са виновни Циганите, така им е добре. Има кой да се грижи за тях. Никой не ги търси за работа, само по изборите.Защото трябват гласоподаватели. И колкото са по-много, толкова по-добре.

    ОтговорИзтриване
  8. Навремето когато учих на село, ме учиха да бъда мислещ, или поне малко от малко да мисля. Когато отидох в голимия град да продължа образованието си се оказа, че трябва всичко да бъде " назубрено", научено на изузст. В момента такива "зубрачи" ни управлявят. Те учат в момента и децата ни и внуците ни. Те ни "лекуват", те ни управляват.

    ОтговорИзтриване