понеделник, 25 март 2013 г.

ЗЛОТО, ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА НИ ДЕБНАТ ОТ ВСЯКЪДЕ. ВНИМАВАЙТЕ!


Още в началото на 90-те години виждахме задаващия се геноцид над българската нация. Опитахме се да предупредим. Обявиха ни за екстремисти. Новите демократи, довчерашни комунисти обявиха българския национализъм за най-лошото нещо на тоя свят. Той, национализмът щял да спре приобщаването ни към цивилизования свят. Той, национализмът щял да ни отдалечи от демокрацията и да ни натика в пещери. Видяхме какво се случи без национализъм. 
М**А МУ ДА Е@А!!  МОШЕНИЦИТЕ, КРАДЦИТЕ И ПОДЛОГИТЕ ПАК НАДДЕЛЯХА!! ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ?! ДНЕС ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО НА БТВ С ЦВЕТАНКА РИЗОВА И ДИМИТЪР ЦОНЕВ.! И КАКВО - ПАК ДРОГИРАНИТЕ ПЛАТЕНИ „ПИСАТЕЛИ” И РАЗБИРАЧИ НИ ЕБ..А МАМАТА! НА НАС, НАРОДА, НА ЦЕЛИЯ НАРОД! НЯМАТ СРАМА… АКО БЯХА КУРВИ ТО ЩЯХ ЗА ГИ РАЗБЕРА, НО МАЙ СА ТАКИВА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ – ПЕДЕРАСИ!!! ГОВОРЯ ЗА ДВАМАТА ИЗРОДИ ПРЕДИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, НЕ ЗА НЕГО! ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНЕТО НА БТВ „ЛИЦЕ В ЛИЦЕ”! HTTP://WWW.BTV.BG/SHOWS/LICE-V-LICE/VIDEOS/VIDEO/1437030286-PSIHOLOGIYA_NA_PROTESTA.HTML    АМИ ТО ЕДИНИЯТ СИ БЕШЕ ПИЯН И ПОНЕЖЕ ИМАМ ОПИТ В ТАЗИ ОБЛАСТ, ТО ЩЕ ВИ КАЖА: ДОЗИРОВКАТА БЕШЕ В ТВЪРД АЛКОХОЛ: НАД 300 МИЛИЛИТРА (ЗАВИСИ ОТ ПРАГА НА ПОНОСИМОСТ)! Е МОЖЕ БИ Е БИЛ И ДРОГИРАН, НО ТУК НАБЛЮДЕНИЯ НЯМАМ И НЕ МОГА НИЩО КОНКРЕТНО  ДА КАЖА.  ЗАМАЗВАТ, ЗАМАЗВАТ И НИ ЗОМБИРАТ, ТЪПАНАРИТЕ! НЕ ГОВОРЯ ЗА ЦВЕТАНКА И МИТКО, А ЗА ТЕЗИ ГОСТИ! ЗАЩО КАНИТЕ ПЛАТЕНИ И НЕОБРАЗОВАНИ ИЗРОДИ БРЕ ХОРА? СРАМ МЕ Е ДА ГИ ГЛЕДАМ!! ТА ТО ЕДИНИЯ ИЗКАРА СТОИЧКОВ НАЙ - ДОЛНИЯ ТЪПАНАР!!  НО АКО КАЖЕМ НЕГОВОТО ИМЕ, И ТОВА НА  СТОИЧКОВ ТО ПОЗНАЙТЕ КОГО ЩЕ РАЗПОЗНАЯТ В ЦЯЛ СВЯТ!!! ЧОВЕКА САМО ДАДЕ ПАРИ ИЗКАРАНИ С ВИДИМ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ТРУД И ТАЛАНТ!!!! ПОВЕЧЕ НЕ МОГА ДА КОМЕНТИРАМ, ЗАЩОТО МЕ ОБХВАЩА ЗЛОБА,  И ВЗЕХ ДА СИ МИСЛЯ – ЗАЩО ДА НЕ СЕ ВТУРВА В ПОЛИТИКАТА И ДА ВИДИМ КОЙ, КОЙ Е? НЕ МИ ПУКА, НЕ МЕ Е СТРАХ, ИМАМ НЕОБХОДИМОТО ОБРАЗОВАНИЕ И АКО МИ СЕ ОТДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ, ТО ЩЕ ГИ НАТИКАМ ВСИЧКИ В НОВ МОДЕРЕН ЗАТВОР ИЛИ ЩЕ ИМ ПОРЪЧАМ УБИЙСТВО - ЕДИН ПО ЕДИН! А ДА ГИ ВИДЯ КОЛКО ИМ Е КУРАЖА?! СПИРАМ…ЯДОСВАМ СЕ – НЕ Е ХАРАКТЕРНО ЗА МЕН. ЩЕ СИ ПУСНА НАМЕРЕНИЯТА СЛЕД ДЕН – ДВА И АКО ИМАМ ПРЕДОСТАВЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ТО ТЕЗИ ИЗРОДИ ЩЕ ГИ ИЗМЕТА И ТО БЕЗ НИКАКВА МИЛОСТ, ЗАЩОТО ТЕ НЯМАХА ТАКАВА КЪМ НАС – НАРОДА!!  ЩЕ ПОДКРЕПЯ ДВАМА „ЛУДИ”, НО СПОСОБНИ ХОРА. КАКВО МИСЛЕТЕ ВИЕ?! КАЖЕТЕ МИ И АКО  ОТГОВОРЪТ Е – НЕ, ТО СПИРАМ ДА СЕ БОРЯ! И НЕКА ХОРАТА ДА ПРОДЪЛЖАТ ИЛИ ЗАПОЧНАТ ДА ПРАВЯТ СВИРКИ БЕЗПЛАТНИ НА КОГОТО СИ ПОЖЕЛАЯТ! И НЕКА ДА НЕ РАБОТЯТ, ДА НЯМАТ ПАРИ, ДА УМИРАТ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ, ДА СЕ САМОУБИВАТ – КОЙ КАКТО РЕШИ! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!!!
Цивилизованият свят се оказа циганизован, демокрацията се разви в две основни направления: демонокрация и демокраДАЦИЯ, а мечтаният либерален модел ни върна в средновековието! Като затворят АЕЦ “Козлодуй”, то ще тръгнем още по-бързо напред – към Каменната епоха. Даже не към медно-каменната, защото дотогава циганите ще изкрадат всичкия останал метал в България. Защо и как допуснахме това да се случи??!  Как ще приключи унищожителния процес, ако не го прекъснем? Можем ли да променим съдбата си? Можем ли да спасим българската нация?
Можем, разбира се, че можем. Можем, ако осъзнаем какво и защо се случва. Можем, ако поискаме.
Допуснахме сегашната ситуация по няколко причини: Първата причина беше, че повярвахме в някакво измамно противопоставяне между комунизъм и демокрация. Ние не разбрахме навреме, че комунистите са се продали на демократите, че са продали и нас.
Втората причина беше в силата на нашите врагове и отсъствието на съюзници.
Третата причина е нашето неумение да водим борбата. И ако първото вече е ясно и на последния глупак, а второто не можем да променим, то третото зависи изцяло от нас. Не го ли направим, до 2030 година бивша България ще бъде разделена между турци и евреи, а нас просто няма да ни има. До тогава е предвидено ние, българите да бъдем разпилени по света, а които от нас останат тук, да бъдат ликвидирани физически. Предимно от ненаказуемите, от недосегаемите от закона цигани. После изтреблението и тях няма да ги подмине, но то е предмет на друг разговор.


Ние, българите преди всичко трябва да свикнем с мисълта, че живеем не в условията на някакъв си преход, не в условията на демокрация, а под чуждо робство. България вече не е наша, българска държава и ние трябва да приемем тази мисъл. Ние сме окупирана държава и оттук трябва да тръгват нашите мисли, когато предприемаме едно или друго действие.
От всякъде ще дойдат пришълци, които ще ви предлагат всевъзможни сделки. Не им вярвайте, колкото и изгодни да ви изглеждат предложенията. Никой не ви мисли доброто, всеки идва при вас да ви граби, защото всеки мисли как да спечели от вас. Не се лакомете за големи суми, защото парите могат да се обезценят и да се превърнат в куп ненужна хартия. Имуществото, с което те идват е ваше, защото с ваш труд е спечелено. Морални са всякакви действия срещу грабителите, защото българските богатства ще останат на българска земя.
Укривайте своите доходи, не излагайте на показ своето имущество. Правете всичко, което ви е по силите, за да плащате колкото си може по-ниски данъци, а когато е възможно, нищо не плащайте!!!!  Вашите пари отиват за въоръжаване и заплати на анти българите, отиват за унищожаване на българската нация. Не е ли престъпление сами да купим ножовете приготвени за нас и нашите деца?

Не вярвайте на властта. Те е не е българска!!!  Недоверието към представителите на анти-българските сили е залог за нашето оцеляване. Тези представители невинаги съзнават какво вършат, но вие не ги допускайте до себе си. Те са слуги на една чужда сила и техните действия са враждебни на нашите интереси. Това, което нашият враг желае, е вредно за нас!
Сътрудничеството с предатели и пришълци е предателство към българската нация и българските национални интереси. Наказвайте предателите и враговете, когато случите сгоден момент за това. Спомнете си българските хайдути, останали като герои в народната памет. Не се излагайте на прекомерни рискове, но и не съжалявайте не-българите, защото те към вас съжаление не изпитват.
Търсете доказалите себе си националисти, търсете преминалите през огъня на борбата българи. Те имат достатъчно опит и знаят как да поведат новата борба. Мнозина от нас ще бъдат премахнати, но не всички ни ще успеят да премахнат. Ние ще съществуваме, докато съществува български народ! Ние трябва да се борим за своя народ, докато дишаме!


Когато не можете да се свържете с някой от нас, създавайте свои организации, създавайте групи за защита на вашите интереси и не допускайте в тези групи случайни лица!!! Наказвайте провокаторите така, че те да не смеят дори да ви доближат. Съюзявайте се по родов признак, търсете изпитани хора, но вашите организации трябва да са здрави и стегнати. Само когато бъдете сила, ще можете да се защитите.
Може би малко повече вярвахме в ДЕМОкрацията, може би недостатъчно осъзнавахме, че демокрацията и комунизма са рожби на една и съща зла сила. Но никой не съзнаваше, че живеехме не при комунизъм а при социализъм, с планова икономика (което  се оказа, че сега  липсва и, че е било  добро за 99% от хората)! Разбрахте ли сега скъпи и приятели защо се развилняха мошениците?! -  Силата на закона не се прилага за тях и действат само за лична изгода. Схванахте ли сега, защо се опъват като магаре на мост и не искат да пуснат трети и четвърти атомни реактори?! Това важи и за първи и втори / ако не са ги съсипали вече/, особено като се сетите, че срещу нас на един километър стърчи със същата сила румънската "Черна вода"?!

Най-голямото богатство” за всеки човек не е контролът над природните ресурси, животните или земята, а контролът върху други хора.
Владеенето на хора е било най-печелившото и унищожително занимание през цялата човешка история.
Човешкото общество не би могло да бъде разбрано, ако не бъде видяно такова, каквото е:
Поредица от ферми, където хора стопанисват свой човешки добитък.
Но понеже правителствата осигуряват здравеопазване, вода, образование и пътища, осигуряват известни свободи, или защото на някой индивиди се осигурява повече достъп до материални блага, някой хора се объркват и не виждат трезво реалността.

Могат да ни държат единствено в клетки, които отказваме да видим.  
Да видиш фермата, означава да я напуснеш!!! Гледайте:НИКОЛАЙ НИКОЛОВ 

13 коментара:

 1. Знай,че не си сам!Подкрепям те напълно.А сигурен съм и много други, като броят им постоянно ще расте. Пробуждането е факт,човеците узнават истината,а тя ги прави силни.Всъщност ние преоткриваме себе си.В началото се случва по-бавно,но постепенно набира скорост.Ще изчистим планетата от всички паразити. ВЯРВАЙ! Александър agaff1

  ОтговорИзтриване
 2. Точно така е. Дано по-бързо повече хора се пробудят!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. "Най-голямото богатство за всеки човек не е контролът над природните ресурси, животните или земята, а контролът върху други хора.

   Владеенето на хора е било най-печелившото и унищожително занимание през цялата човешка история.

   Човешкото общество не би могло да бъде разбрано, ако не бъде видяно такова, каквото е:
   поредица от ферми, където хора стопанисват свой човешки добитък.

   Но понеже правителствата осигуряват здравеопазване, вода, образование и пътища, осигуряват известни свободи, или защото на някой индивиди се осигурява повече достъп до материални блага, някой хора се объркват и не виждат трезво реалността.

   Могат да ни държат единствено в клетки, които отказваме да видим.

   Да видиш фермата, означава да я напуснеш."

   https://www.youtube.com/watch?v=0GDx7uUg-Nw

   Изтриване
 3. " Съюзявайте се по родов признак, търсете изпитани хора, но вашите организации трябва да са здрави и стегнати."
  А аз ще добавя отново:-По чертите ще ги познаете.И още,и мюсюлмани и христиани страдат от ТЯХ!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=zATAZVW9l9w

  И ако имате принтер,споделете ИСТИНАТА,лесно е нали "светнахте"-в пощенските кутии,далеч от "камерите за ваша сигурност"!

  ПОЗИВИтирайте страната,селата,градищата че и махалата!Това е нашата нецензурирана медия и нашият СВОБОДЕН глас.

  Всяка "факла" да тежи на съвеста на "шабците"!Те изгоряха за да прогледнем ние.  ОтговорИзтриване
 4. Само това за Стоичков не го разбрах, иначе ми хареса...

  ОтговорИзтриване
 5. Ама то нашите правителства и това не осигуряват, напротив отнемат го (нещо фермерството не им се отдава). Само пътищата (магистралките) и Молове (платените писарушки го казаха, построени са Молове... еххх ако дадена икономика се крепеше на тях, то БГ трябва да отчита висок икономически разтеж). И ПОДКРЕПЯМ написаното. А текста в червено отдавна го реализирам и не смятам че ощетявам държавата, щото такава няма. Има други начини, с които да си помагаме взаимно.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. ДА, НИЕ НЕ СМЕ ДЪРЖАВА!!! ПО ВСИЧКИ КРИТЕРИЙ ЗА ДЪРЖАВА, НИЕ СМЕ КОЛОНИЯ!!! ДЕСЕТКИ ПЪТИ СЪМ ГО ПИСАЛ В КОМЕНТАРИТЕ, КАКТО ТУК, ТАКА И В "Свежо", в "блог -бг" и къде ли не... ДАЖЕ СЪМ ПУСНАЛ ТУК, В ТОЗИ БЛОГ КРИТЕРИИТЕ ЗА ДЪРЖАВА И ЗАЩО НЕ СМЕ ТАКАВА, А КОЛОНИЯ!!!! ЕТО ВИЖТЕ ТУК - http://nikolaijambol.blogspot.com/2012/08/blog-post_25.html

   ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СЕ БОРЕТЕ БРЕ ХОРА!
   НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ, ЗАЩОТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕДИН ПРОЦЕНТ ИЗРОДИ МАЙ КОЛЕЛОТО НИ ЗАВЪРТА ПАК ВЪВ СЪЩАТА "ХУБАВА" И "ПРЕКРАСНА" ПОСОКА КАКТО ПЕДИ 24 ГОДИНИ!

   Изтриване
 6. "Георги Димитров- Тук е мястото да се спрем и на това същество.Изменник отвсякъде- Роден е в къща-близнак със дома на основателя на "Бялото братство"-Беинса Дуно.Първата му жена е била сръбкиня, а втората,Роза Димитрова, съвсем закономерно е еврейка. Твърде интересен факт-Премълчаван-е ,че МУМИЯТА НА ДРУГАРЯ ДИМИТРОВ Е ПОГРЕБАНА В ЕВРЕЙСКИТЕ ГРОБИЩА !!!

  Вълко Червенков-неговата мумия също е погребана в еврейските гробища !!!! (защо,ли ,защо?)"

  Защо ако е ИСТИНА?!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 7. http://www.plevenonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=797&Itemid=2

  "Така, оставям коментарите и изводите на вас !!!
  К – Р – А - Й"

  ОтговорИзтриване
 8. http://www.shalom.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=80

  Ще призная "АНОНИМНИТЕ",ако си покажат "умениятя" с тозИ сайт!!!!!
  +++++++++:)))

  ОтговорИзтриване
 9. С КОЙ? С МОЯ БЛОГ ИЛИ ГОРНИЯ?! АКО Е ГОРНИЯТ САЙТ ТО ИМА ДАННИ ЗА ШАЛОМ, ТАКА, ЧЕ НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ КРИЕ ИСТИНАТА. ИНАЧЕ АЗ СЪМ ЕДИН ОТ "АНОНИМНИТЕ"!

  ОтговорИзтриване
 10. Ники,говоря за хакване на "горния"не на твоя.А щом си от "АНОНИМНИТЕ",то ходатайствай бе човек да ги хакнат докато свят светува :)))

  ОтговорИзтриване