вторник, 12 март 2013 г.

® ЕДИН ДЕН СЕГАШНАТА КАМПАНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СВЪРШИ ®




25 ОКТОМВРИ 2010, ПОНЕДЕЛНИК


€ + $ + МАФИЯ = НЕЩАСТИЕ НА НОРМАЛНИТЕ НЕКРАДЛИВИ ХОРА, ТОЕСТ НА НАРОДА! ИМА И БОНУС - ХИПЕРИНФЛАЦИЯ! = ГОЛЯМ КЕФ. НАЛИ?!

Един ден сегашната кампания срещу българите ще свърши, всичко ще излезе наяве и тогава може би името на един човек ще бъде изчистено.
Жан Виденов се оказва ... единствения български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът. Дали той прави това от лоялност към българското общество или по някакви други свои интереси? Понеже явно няма какви да бъдат те, остава да приемем единствено възможното - че е честен човек. Как му организираха инфлацията, заради която го замервахме с камъни, тепърва ще излезе наяве. Ако искаме да бъдем и ние честни, един ден ще трябва да признаем, че не сме били прави...

Колкото и да е непопулярна тази истина днес, да не забравяме, думите на Оруел: "Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят."
"Жан Виденов беше свален, защото се противопостави по своему на изискванията на престъпната двойка Международен валутен фонд-Световна банка. Той забави колкото можа приватизацията на “Химко” - Враца, на “Стомана” - Перник, и на други български предприятия - и децата на работниците в тези предприятия имаха хляб още една година…
Вероятно се е противопоставил и на приватизацията на предприятия от мащаба на МДК “Пирдоп”, на загробването на “Балкан”… Спомнете си: МДК “Пирдоп” беше първото крупно предприятие, приватизирано от правителството на Костов от министър Александър Божков през есента на 1997 год. Комбинатът МДК “Пирдоп” - гордостта на България - производител на електролитна мед, злато, сребро, платина! - беше подарен срещу нищожна сума на Юниън Миниер дьо Катанга от Белгия, корпорация, известна с това, че предизвиква гражданска война в Конго и организира убийството на Патрис Лумумба на 17-ти януари 1961, законен лидер на тази страна…
И българската електролитна мед, българското злато, българското сребро, българската платина сега се транспортират в Белгия и осигуряват качествен живот на други хора.
Логично е да се допусне, че Александър Божков получава известния прякор “Мистър 10 %” точно във връзка с приватизация на МДК “Пирдоп”.
Жан Виденов беше свален още, защото се опита да се пребори с олигарсите от “Газпром” и да защити интересите български. (През май 1997 год. те бяха продадени от Евгени Бакърджиев от престъпното служебно правителство на Софиянски след преврата на 4-ти февруари 1997 год.…)
Виденов е пример за достоен българин на значим пост в новото време. Видяхте какво стана с него.
Трагикомедията в случая с Жан Виденов се състои в това, че обезмозъчените българи дори не разпознаха
достойния, национално отговорен българин в негово лице. За тях той си остана само бивш комсомолец и лидер на БСП. В трагичния момент на преврата той беше напълно сам: изоставен от алчната купена партийна номенклатура - и от народа си…"

Николай Николов

14 коментара:

  1. След дъжд - качулка, Ники! За едно си прав - плюхме Го, хвърляхме и... "Камъни", а той се сви и повече не го чухме, нито видяхме... Когато тревата стане сено, колкото и да я поливаме - няма да се надигне - тя - цъфнала и... зелена! И с всичко сме така - първо_сигнални! Лесно се вричаме, още по-лесно се отричаме, а най-лесно оплюваме! ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е ,но ние имаме и друга поговорка-"По-добре късно,отколкото никога".
      Я вижте служебния премиер!Брюксел ли "скръцна" със зъби тЕЛ аВИВ ли!?
      Абе много сияно ни го представят,нищо че баща му е бил шпионин на руските евреи,нищо че и той най-вероятно е такъв,ама да е "жив и здрав"и той ще ни "дооправи".
      Аз очаквам че мандата му е "даден" за да прикрие мръсните следи на 23годишното престъпно унищожаване на народ и държава.
      Как ще го стори смея само да подозирам,я архивите ще "изгорят",я ще се "самоубият" свидетели.
      Така че отново сме свидетели на абсурд:Народа иска престъпниците да бъдат наказани-и те се самопорицават и самонаказват,и пак окльощавялата "крава българска" ще я доят същите "доячи".
      Ха да ни е честит премиера с българско име Марин Райков (то май само името му е българско).
      И не се чудете,как тъй седмокласниците ни знаят наизуст "HAVA NAGILA" а "Мила Родино"-не,нищо че и за нейната мелодия има такива спорове:

      "На комисията за приемане на "Мила родино", свикана през 1964 г., Петко Стайнов се противопоставя на утвърждаването на тази песен. Той е на мнение, че мелодията е еврейска и затова тя не трябва да е химн на България. В следствие на това академик Петко Стайнов е премахнат от комисията, а "Мила Родино" става химн."

      А ако не ми вярвате препитайте някой седмокласник (за класа не съм сигурен може и в 6-ти да са я учили "нагилата").

      Изтриване
  2. ДА! ПРАВА СИ. АЗ НЕ СЕ ПОДВЕДОХ ПО ОБЩАТА ОЦЕНКА И ЗАТОВА НАПИСАХ ДАТАТА И ГОДИНАТА НА СТАТИЯТА.

    ОтговорИзтриване
  3. Жалко,че тогава нямахме днешното мислене и днешната информация за нещата/говоря в личен аспект/,а още по-жалко е,че мнозинството днес остава с широко затворени очи за действителността.Ники,питам се как може хората да остават слепи и глухи за истината.Но не губи кураж,приятелю,нека не заглъхва гласа на информационната ти камбана. Винаги има надежда още някой да се пробуди.Подкрепяме те в нелекото начинание.Бъди здрав! Александър agaff1

    ОтговорИзтриване
  4. Един ден сегашната кампания срещу българите ще свърши. Въпросът е, дали до тогава ще са останали живи българи в България?

    ОтговорИзтриване
  5. Ники,възхищавам се на способността ти да поставяш всичко на мястото му в точния момент.Уважавам огромния ти труд да търсиш истината, да я поднасяш ясно и разбираемо за хората,да бъдеш честен и също толкова смел.Много хора мислят като теб,приятелю.Бъди жив и здрав. Когато си на пътеката на Истината, няма как Слънцето да не изгрее...

    ОтговорИзтриване
  6. Адашче,не се връзвай :
    1. Ако знаеш с какви глупости тъпчат главите на децата ни в училище...;
    2. Вълнено-текстилния комбинат „Георги Генев” (сегашния подарен на безценица на Ахмет Доган!) сега вече заличен от търговския регистър, на времето от склада му в гр.Габрово с T.I.R. карнетка тръгваше най-качествената продукция в света (40 TIR-а НА ДЕН, 3 сменен режим на работа!!!) тези платове са познати в целия свят! Аз лично имам още един костюм, който НЕ го свалям от себе си, той дори НЕ е и пъпчасъл, за разлика от сегашните БОКЛУЦИ...
    Цех-2 - това са една от най-престижните сгради в гр. Габрово - срещу ОББ! Толкова ли нямаше кой да ги купи? А завода за пластмаса „Капитан Дядо Никола” (КДН), който беше подарен за 318 000 лева на турско мекере, което придоби над 25 ДЕКАРА орегулирана и застроена земя в границите на широк център в град Габрово (една спирка преди "Шиваров-Мост") и съсипа цялото производство, домъкна кадъни от Родопи-те, дето не знаят какво е това пластмасово производство и изхвърли над 2500 българи, габровци по най-унизителния начин?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление не е само Габрово. Това е цялата ни държава- КОЛОНИЯ, разделена на 9 концлагера (области). Ами те братята и сестрите от промишленост не разбират, виж от гешефти - да. Водейки се от сатанинския принцип на великия си архитект " за да построиш нещо ново, старото трябва да бъде разрушено (сринато)". Това ще се случи и с БДЖ. Изхождайки от факта, че съкращения на персонал бяха направени преди време( а в повечето случаи, това е едно от условията на инвеститора), ГЕШЕФТ ИНВЕСТИТОРА отдавна е избран. Същият този гешефт инвеститор, ще отдаде части от линиите и гари, на отделни гешефт подизпълнители, които също ще направят своите съкращения на роботна ръка (поради ниския морал и липсата на етика, за тях човека е вещ, която можеш да употребиш, а след това да изхвърлиш на боклука). Не дай си Боже, да стане нещо, отговорност не носи никой! А после следва крадене, влачене и сриване. Останалите на работа роби ще изпълняват нормата и на съкратените (10 работника могат да вършат работата на 20, за същите пари), е на това му викат ефективност. И не защото няма работа, а печалбичката и гаврата с хората трябва да е на високо ниво.

      Изтриване
  7. http://www.youtube.com/watch?v=RPtM9ydm0xk - можем да пишем и да си чешем езиците - колкото си искаме - това е Истината! Тъжно е, но - факт!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами кво да правиме, такава е играта. И това ще продължава, докато играта се нуждае от тези играчи, а най-циничното в случая е, че ние ги избираме :). Хем си ги избираме, хем после се оплакваме. Е, те си придават разни божествени права, но по-добре права отколкото качества, че ще настъпи масова политическа шизофрения.

      Изтриване
  8. Тази ми "писанка" не пожелаха да публикуват в Дарик....Първо - Жан САМ си подаде оставката без НИКОЙ до му я иска на 19 ДЕКЕМВРИ 1996 година! Никой, дори най-близките му хора и в Партията и сред приятелите му не очакваха това!!! Как така някой го свали? Този, който на 10 ЯНУАРИ 1997г. се сети да окупира Парламента....Свалиха правителство в ОСТАВКА !!! Браво! И сега папагалите повтарят набитото им в главите! Второ - Като бил докарал кризата какво се случи в България при Софиянски, че за ДВЕ седмици доларът падна наполовина? Газ ли открихме, злато ли ? Хайде да не ни правят на глупави! И ние знаем как се формира курса на долара! Дочували сме и как може да се вдигне....За глада да не се окаже, че "купувахме" жито от Полша и ДИРЕКТНО, без да го разопаковаме дори го товарехме на кораби и навън ...Я да видим колко декара с пшеница зася Виденов и къде отиде житото? Май не се доказа, че той го е унищожил! Тогава? Тогава се разчисти пътя за ограбването на България! Виденов пречеше....Трето - Какво беше законодателството и имаше ли право ТОГАВА Министър Председателя да контролира Националната банка? Как така Виденов "фалирал" банковата система от ЧАСТНИТЕ банки? Много наивно...Четвърто - най-важното ! Как така и Продев и 17-те недорасляка от парламентарната група на БСП РАБОТИХА ОТКРИТО СРЕЩУ СВОЕТО правителство още от началото на 96-та година? Да не се окаже, че Виденов е провеждал НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ПОЛИТИКА и затова е бламиран от своите? В речника пише, че който измени на партийно решение се нарича "ренегат". Как така се измети на КОНГРЕСНОТО решение за второ социалистически правителство и ренегатите станаха демократи? Пето - дори Тренчев признава, че Виденов е изплатил 2 милиарда ГЛАВНИЦА от външния ни дълг! Кой друг го направи? Явно на някого ОТВЪН не се хареса това! Да разказваме ли какво се случи при "демократите" след Виденов? Същите тези сега го плюят за да не се зададат въпроси към тях...Познато...Но...има кой да помни..Тия дето не помнят да вземат и да прочета в.Труд от онова време, ден по ден...Не съм член на БСП и не им симпатизирам но да не ни правят на толкова глупави!

    ОтговорИзтриване
  9. Приветствам смелото разкритие на истината за времето на Жан,макар и късно.Историята ни дава уроци Убедена съм,че ще дойде времето,в което ще настъпи краят на дараконианското племе,обсебило Земята ни заедно с техните марионетки - алчни продажни слуги,разпродали за жълти стотинки всичко сътворено от народа.Защото този народ се пробужда и казва НЕ на лъжата,лицемерието и цялата тиня ще изплува на повърхноста.Времето ще роди просветлени лидери с разбиране на Живота. Настъпва Епохата на Пробуждане на човечеството !

    ОтговорИзтриване