вторник, 17 юни 2014 г.

® ЗАГОВОРЪТ ОРИОН - ОТНОВО И ОТНОВО ®


ПУСКАМ ВИ ТОВА ОТНОВО, ЗАЩОТО ТЪПИТЕ СТРАХЛИВЦИ БОРЕЩИ СЕ ЗА ВЛАСТ И ТО С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ БЕЗ ДА РАБОТЯТ ГО ТРИЯТ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ! ПУСКАЛ СЪМ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ НА

06 ФЕВРУАРИ 2011, НЕДЕЛЯ.

ЕТО И ТЕКСТА ОТ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ:
Вижте филма в който са събрани в концентрирана форма данни които сте взиждали и чували или не. Не знам обаче дали данните са манипулирани в интерес на някои хора, а не в наш. Филмът е в две части. Гледайте и преценете сами! 
ЛИНКА КЪМ ПРЕДИШНАТА ПУБЛИКАЦИЯ Е:

ЕТО ВИ И ЕДИН ОТ КОМЕНТАРИТЕ МИ, А ТАМ ИМА МНОГО!:
  
Николай Николов23 септември 2011, петък, 14:31:00 Гриинуич+0300  Ще се опитам, но щом страхливите педeраси са го затворили, то Ние за какво говорим?! Страх, страх.... и неполагащата им се власт, а също и началото на и тяхното разпадане??!!!!!

МАЙ, ЧЕ СЪМ ПОЗНАЛ?!




НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

11 коментара:

  1. http://www.disclose.tv/action/viewvideo/123680/UFO_2013__Extra_Terrestrial_Rumors_HD
    Няма субтитри!

    ОтговорИзтриване
  2. Напротив - има! На български. Пуснал съм го със субтитрите!
    Версията на Adobe Flash Playerа е 11.6.602.180... , а браузърът е Google Chrome. Не мисля, че това е причината, но си изтегли последната версия на Adobe Flash Playerа. Безплатна е и става автоматично!

    ОтговорИзтриване
  3. Разширих малко размерите на клипа вертикално, защото субтитрите са леко долу! Пусни го на цял екран! Едри са и се четат идеално!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Мерси Ники за поправката. Аз с английския нямам проблем, както и с руския, но да ме извинят другите за подхлъзването че е без суб. Така е.. проверката е висша форма на доверие :).

    ОтговорИзтриване
  5. А с надпися долу в ляво " Th....y - Заговорът Орион", натискайки го с дясна мишка отиваш направо на клипа в Яндекс! Успех!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май оплескахме съвсем :). Става въпрос за линка, който дадох за
      Extra Terrestrial Rumors.

      Изтриване
    2. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ, А ОТ disclose.tv МОЖЕ ДА СЕ НАУЧИ ДОСТА!

      Изтриване
  6. Само за 4-те луни немога да се съглася, другото ясно....

    ОтговорИзтриване
  7. За Розуел и аз не съм съгласен - това си е напълно реален инцидент, но както и да е . Трябва винаги да се подбира внимателно всяка поднесена информация. V.I.P.

    ОтговорИзтриване