вторник, 27 май 2014 г.

КАКВИ БЯХА ИЗБОРИТЕ, КОЙ СПЕЧЕЛ И КОЙ ЗАГУБИ


ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАХА ИЗБОРИТЕ, КАКВИ СА КАНДИДАТИТЕ И КОЙ СПЕЧЕЛИ!   ЕДНО САМО РАЗБРАХ - КОЙ ЗАГУБИ. И ТОВА БЕШЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ТОЕСТ НИЕ!  АЗ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КОМЕНТИРАМ, ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ ВИДЕОТО!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

7 коментара:

  1. ТЕЗИ 70% СА ОТВРАТЕНИ ОТ ОТ ,,ИЗБРАНИЦИТЕ"НИ КОИТО НИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА.ТОВА ,ЧЕ НЕ ГЛАСУВАТ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ НЕ ГИ ИСКАТ.ТОВА Е ТЕХНИЯТ ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ.ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ПРОУМЕЕ ТОВА.

    ОтговорИзтриване
  2. Докато ти не гласуваш и по този начин протестираш (даваш отрицателен вот) разни герберски боклуци, червени лумпени, псевдонационалисти и рязани мангусти решават кой да те управлява и да взима решения за твоя живот вместо теб. Така че негласуването не решава проблема, защото решение да не гласуват взимат предимно интелигентни хора с идеи и мозък в главата. Толкова от мен.
    V.I.P.

    ОтговорИзтриване
  3. Освен ако не го променят до следващите избори, този преференциален вот е идеалната възможност за протест - да изпратиш напред някой, който т.нар. лидери на партии са сложили предимно за пълнеж в листите си.
    V.I.P.

    ОтговорИзтриване
  4. Tezi ot 6outo na Slavi sa po-golemi otrepki i ot Barekov! Su6tiq dol 4algadjii i bokluci!

    ОтговорИзтриване
  5. Николайчо, какво става там у Бургас бе, всеки ден само новини със страхотии чуваме и четем, че стават там при вас. Защо няма никакъв спец-анализ,отзвук и отношение от теб, за тази конкретика на реалността, а не за отнесени неща, от които няма голяма полза ? С твоите университети би трябвало много точно да знаеш истинската природата на събитията, но нещо прекалено много съмнително си траеш, не че не знаем защо, но все пак, поне за очи и за капак, би трябвало да реагираш.

    ОтговорИзтриване
  6. Абе, това момче да не стана спасител на плажа, та няма време за блога...

    ОтговорИзтриване