вторник, 14 април 2015 г.

ПОЛОВИНАТА ЧОВЕЧЕСТВО Е ЗАРАЗЕНО С ВИРУСА НА ГЛУПОСТТА!

Това, което ще прочетете буквално ще ви шокира! Със сигурност не сте чували за вируса ATCV-1, но той съществува, и има сериозен шанс и ВИЕ да сте заразени с него!
Преди години ATCV-1 е бил открит в човешкия мозък, но е определен като „замърсяване“ а не вирус. През последните години водещи учени правят детайлни проучвания и разбират, че това наистина е вирус, който има ужасяващ ефект върху хората-прави ги по-глупави! Правят се редица експерименти с мишки, а резултатите са повече от очевадни!
Още по-шокиращото е, че според професор Робърт Йолкин от водещия медицински център Джон Хопкинс, половината от населението на земята е заразено с ATCV-1!
Ефектите на вируса върху човешкия мозък са пагубни и много ясно измерими! През първите години след заразяването, вирусът ощетява мозъка с 10 до 20% от когнитивните му функции! Интелектът намалява осезаемо! 
Изключително странно е, че ATCV-1 се образува в микроскопични водорасли, и биологически не би трябвало да заразява хора! Но се е случило точно обратното – буквално половината население на земята е вече заразено, и ще носи „глупавия“ вирус до края на живота си!
Тук идват скандални теории, че вирусът е изкуствено модифициран, за да заразява хората.
Доста е удобно масата от хората да са глуповатички, ако си на върха и искаш да ги контролираш, нали!?
Как се разпространява „глупавия вирус“?!
 Една от предоминантните теории е, че той нарочно се пръска от пътническите самолети върху всички държави, неподозирано от гражданите.
Чрез т.нар. кемитрейлс, кукловодите на света подчиняват населението! Когато населението е с по-притъпено съзнание, то е по-податливо на манипулации, които са нужни за запазването на властта в днешния свят. Точно като стадо овце, хората си живеят в неведението, че са затъпени изкуствено и съвсем целенасочено. 
Истината за ATCV-1 е строго пазена и попълвана. Благодарение на независими експерименти, като този на Д-р. Йолкин шокиращата истина излиза наяве.
Да, всички го виждаме около нас! Сега вече съществува и научно обяснение, защо хората по света са оглупели толкова!

ИЗТОЧНИК:  http://bradva.bg/
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

  1. е то от глупост няма кой да го приеме за истина

    ОтговорИзтриване
  2. Е, да! Поредната капка в морето, да не би да има някой да успее да изплува! То пък от толкова напъни и всички ние ще започнем в най-скоро време да раждаме :) Вече започва да ми става смешно, такова чудо никога не е било в нито една история на това изстрадало човечество!

    ОтговорИзтриване