четвъртък, 16 април 2015 г.

РАЗМИСЛИ ОТ ИНТЕРНЕТ - КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ



Унищожавай и владей! Това е новото съвременно световно правило. Римското – Разделяй и владей се промени на Унищожавай и владей. България от райска градина вече е пустиня. По-страшното обаче е, че е духовна пустиня. Няма производство. А защо няма производство? Защото енергията за производство беше унищожена умишлено и вече е много скъпа за каквато и да е дейност. Крайният продукт излиза скъп. Отдавна ги няма и пазарите. Какво ще го правиш този продукт, след като няма кой да го купи.
Фалирала Гърция има Брутен вътрешен продукт от 132 милиарда евро, а България е едва с 18 милиарда евро. Ако не знаете, токът едно време беше 2 стотинки, днес е 18 стотинки. За бензина няма какво да говорим. Днес сме по-поробени от когато и да било в 1334-годишната история на държавата. В момента България плаща 1 милион лева за да нареже 1 и 2 блок на АЕЦ Козлодуй. Политическата каста продаде тези евтини енергийни източници, като ги спря. В Чехия, в Словакия, във Финландия същите блокове работят и в момента, а нашите ги режат, въпреки че бяха с двойна защита. Въпреки, че Европа не ни е налагала да ги затваряме. Енергийната ни система е тотално унищожена и вече е собственост на американските Марица 1 и 3, защото Българският енергиен холдинг дължи на американците 3 милиарда лева. Огромна лъжа на Борисов беше, че ще плащаме на тези американски централи по 100 млн. по-малко на година. Истината е, че в договора пише, че се плаща и за неизкупена енергия, защото на времето Иван Костов така го е подписал. На питане до Европейската комисия – Противозаконни ли са тези договори, отговорът на ЕК беше, че този договор нарушава европейското законодателство и може да бъде прекратен. Методиев Борисов обаче крие този документ, защото не може да спре кражбата на своите господари.
Когато нямаш евтина енергия не може да имаш производство, а когато нямаш производство няма и бъдеще.
Размисли от Интернет….

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. На мен ми омръзна някой да ни казва какво трябва да правим! Още повече пък тъпата за цял свят вече Америка и толкова хуманния и грижещ се за нас "наставник" от Европа! Да се крие, да се лъже и маже - не е ли това най-висшата от всичко друго цигания?! Хайде, напрегнете си мозъците, тези с дългите ръчички, бъдеще да има! За целта само е нужна да върнете и да възкресите малко по малко истинската държава в "държавата"!!!

    ОтговорИзтриване
  2. .....Коато истината говори и ....та какво мога да добавя ,за жалост нищо ....

    ОтговорИзтриване
  3. ...Имам запитване ,как мога да споделям с приятели във фейсбук тези интересни статии?

    ОтговорИзтриване