четвъртък, 14 май 2015 г.

НОВО ПИСМО ОТ БАНКЕРА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВУважаеми дами и господа,
Обръщам се към вас като представители на информационни медии, за да осветля важен акцент от случващото се в продължение на почти една година с КТБ АД. Вероломното покушение, което беше извършено срещу банката от политико-икономически кръгове, следствие, прокуратура и съд, както и БНБ, НАП и всевъзможни други държавни институции, доведе до неминуемия й крах. Крах, който коства много на депозантите в банката, както и на държавата, поради злия умисъл или безхаберие на лицата, които я управляват.
Върху гърба на една от малкото националноотговорни български банки се упражняваха знайни и незнайни герои, които в изобретяването на издевателства спрямо нея надминаха и средновековната Инквизиция. И всичко това ставаше пред очите на обществото, което беше умело заблуждавано за истината около банката от сътворителите на нейното убийство, диригентите му и техните изпълнители. Следвайки заповедите издавани
от бункера “Берлин”, те и досега крият от българските граждани какво всъщност причиниха на банката. Но не затова е целта на настоящето ми писмо.
С него искам да обърна внимание на един друг аспект - този за морала и ценностите на днешния политически, икономически и всевъзможен “елит” в България. По време на реализирането на зловещия сценарий срещу КТБ АД много политици,  финансисти и икономически експерти неведнъж повтаряха, че случващото се с банката не е реално и че е дирижирано от два политико - икономически кръга; както и от техните техните лакеи в следствие и прокуратура. Постепенно обаче: тази обективно изразявана защита се превърна в спорадични вопли, след това в тихи стонове и; към днешна дата, изцяло заглъхна. Както съм имал възможност в предишни мои интервюта да заявя - не политиците са ме създали. От мен те, особено нагло и арогантно; се възползваха.
Паразитираха върху мен и за да опазвам КТБ АД съм се принуждавал да им правя услуги дълги години. Когато отказах да продължа - те просто убиха банката. Активни участници и мълчаливи съучастници бяха всички. И всички ме предадоха. Политици и не толкова /социалисти, патриоти, демократи, либерали, реформатори/, бивши и настоящи министри, бизнесмени и не толкова, одитори, братя “хотелиери”/сега участващи в плячкосването на БТК/, тв шефове, журналисти, субекти, ръководили дълги години сектор "Сигурност”, синдикалисти, мастити фармацевти, издатели, енергийни шефове и експерти. Всички!
За тях Цветан Василев се превърна или в демонът ограбил хората или просто спря да съществува. Тези другари много бързо забравиха времето, когато, както вече съм казал, се редяха на опашки и чакаха със седмици пред кабинета ми, за да ме видят. С каква цел - сами ще си отговорите. Каква работа би могъл да има при мен един политик например? И каква работа би могъл да свърши за средна продължителност на среща 5-7 минути?! И изобщо, срещал ли се е с мен или само със секретарката ми, за да се запознае след това със съдържанието на един плик?
Досещате се за какво говоря, нали? С видеото на добре пеещия гуверньор мисля, че показах достоверността на твърденията ми, че целият този "елит" паразитираше върху мен и КТБ АД.
Сега давам ново доказателство - факсимилета от пропусквателните тетрадки за последните около две години, за да се убедят хората, че всички тези хубавци от “елита”, казващи им кое е вярно и кое не, висяха редовно при мен с искане за това и онова и най-вече - за онези неща.
Но няма как да ми запушат устата. Изпращам това писмо и на недоброжелателни медии с единствената цел истината за тези; които облъчват обществото с тезата : “Цветан Василев окраде банката и избяга” да сигне до възможно по-голяма част от него. А на паразитите ще кажа едно - истинското шоу тепърва предстои!
14.05.2015 година

Цветан Василев


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.