петък, 29 май 2015 г.

ЙОНАГУНИ - ДЕЛО НА ДРУГА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. ПИРАМИДА И.....


 Йонагуни е най-западния населен остров на Япония и добива своята известност през 1987 година, когато водолази откриват край бреговете му на дълбочина от 25 метра загадъчни подводни каменни структури. И до днес учени водят дебати относно произхода им, но никой не знае със сигурност откъде и как са се появили под океана. 
Природен феномен или дело на човека са тези пирамиди?



Според някои специалисти подводния монумент е създаден изкуствено преди много години от неизвестна цивилизация, изчезнала от лицето на земята. Ако тази версия се потвърди, то паметника Йонагуни ще промени радикално историята на човечеството. Откритите по каменните блокове следи от обработка и рязане доказват до някъде тази теория, но остава въпроса от кога датират. Според Масаки Кимура - морски геолог от Университета проучвал загадъчните пирамиди около Япония в продължение на 15 години смята, че това място е на повече от 5000 години, но е било наводнено преди 2000 години по време на земетресение.

 
Други учени, сред които и професора по геология от университета в Токио - Теруаки Иши, твърдят че те са на много повече и тяхното потапяне под водата е настъпило в края на последната ледникова епоха - преди около 10 хиляди години. В този случай излиза, че пирамидите на Йонагуни са по-стари и от египетските. Не далеч от тях е била открита издялана от камък човешка глава, на която са гравирани множество непознати йероглифи.




На противоположно мнение е Робърт Шоч - професор по математика в Бостънския университет. Той вярва, че паметника Йонагуни е формиран естествено и е дело на тектонична активност, след което е модифициран от хората.



  НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

  1. Декодиращата програма Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
    ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
    http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
    http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,

    безпогрешно разсекретява тайната на неизвестните строители на тия подводни строители:

    ЙОНАГУНИ=Гуни=Хуни=Куни=Кани,Кан–Жрец,Жреци

    Това е херметичният жречески титул на Българските феноменни строители на това скално мегалитно светилищно съоръжение,което е действащ агрегат от световната мегалитна светилищна мрежа,изграждаща Единната енергина светилищна система на Българите–Божията свещеническа жреческа каста и под–изпълнители на всички Сътворенчески Божии мега–пректи на Земята.

    Това мегалитно"тракийско"скално светилищно съоръжение е един от многобройните такива подводни енергийни обекти,които са построени под водата с уникалните феноменни способности на жреческите строители–енергетици,и за които съоръжения Ванга каза че в Черно Море и по моретата на света има многа такива"пирамиди",построени от Българите,чиято тайна скороще бъде разкрита!

    Разсекретените имена на учените–изследователи на тия Български енергетични съоръжения,указва категорично че те са потомци на тия Български феноменни строители,които са били и генни инженери,ашладисвайки местните племена със свещения Български цивилизационен ген,оставяйки им го за духовен,интелектуален и управленчески елит за цели епохи!

    МАСАКИ КИМУРА=Иса и Майка Мария

    ТЕРУАКИ ИШИ=ТРАКИ ИШИ=Трака Ешуа–Исус Тракиеца

    РОБЪРТ ШОЧ=РОБЪРТ ШОТШ=
    Друид на Шар Бог Ешуа=Друид на Цар Бог Исус

    Благословение,за тебе и дома ти,земляк,приносител на същия феноменен свещен ген!

    инж.Иван Дунчев

    ОтговорИзтриване
  2. За дешифрираното име на МАСАКИ КИМУРА сме пропуснали жреческия титул

    МАСАКИ КИМУРА=Кан(Жрец) на Иса и Майка Мария

    нж.Иван Дунчев

    ОтговорИзтриване