петък, 15 май 2015 г.

В ПАМЕТ НА ВЛАДИМР ВИСОЦКИ - НЕГОВИТЕ ПЕСНИ


ПЕСНИТЕ НА ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ СА СЪБРАН В РАМКИТЕ НА ЧАС И ТРИДЕСЕТ МИНУТИ. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ И СЛУШАНЕ!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. Този гении бе убит от комунистите - той си мислеше, че ще стигне до "Таганка" с държанието си но явно ги е било страх, че някой и там ще му внесе китара. Извинете! "Таганка" е име на улицата на която се намира централния руски затвор. И име на песен на Висоцки.

    ОтговорИзтриване
  2. НЕ!!! ПОЗНАВАМ ГО! НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ ВСИЧКАТА ВИНА ВЪРХУ КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ. ТОЙ ПОЧИНА ОТ ЦИРОЗА ПОРАДИ АЛКОХОЛА. ГЕНИЙ Е, НО ВСИЧКИ ГЕНИИ СА ОБРЕЧЕНИ! ЩЕ ВИ КАЖА САМО ЗА ПУШКИН. ТОЙ СЕ ЗАИГРАВА С ИЛЮМИНАНТИТЕ И ТЕ МУ ПРИЧИНЯВАТ БЕДАТА И СМЪРТТА. ВИСОЦКИ ИМАШЕ ПРЕКРАСНА ЛЮБОВ С ОЩЕ ПО - ПРЕКРАСНА И КРАСИВА ЖЕНА.... НО СЪДБАТА СИ Е СЪДБА.... ПОЧИНА НА 42 ГОДИНИ.....САМ СИ Е ВИНОВЕН, ЗАЩОТО ВЗЕМАШЕ И НАРКОТИЦИ. БОГ ДА ГО ПРОСТИ! НИЩО ПРОТИВ НЕГО НЯМАМ, НО ТОВА Е ИСТИНАТА. АМИН! ГЕНИИТЕ БОГ ГИ ПРИБИРА НАВРЕМЕ. ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СЪМ ТАКЪВ......

    ОтговорИзтриване
  3. ....Висоцки,,,,,Човек с душа възвишена и вечно търсеща отгор на нещо, протестиращ може би против тази живот витаещ там някъде из висините...... обичащи се до полуда с красивата М.Влади ...... той просто не беше за този свят....... обичам много песните му ...... ПОКЛОН!

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.