сряда, 27 май 2015 г.

КОНЦЕРТ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И КУКУ БЕНД НА 25.04,2015 г.- ВТОРИ ОПИТ


През тъпия си живот съм разбрал, че идиотите с алгоритъм..,  сами се поставят в забрава! Няма приятели богтати! Или има или - НE!  Отдавна Ви писах за идиота Павел Станчев и цензурираната еврейска телевизия БТВ!

А СЕГА ВИ ПУСКАМ РАЗДЕЛЕН НА ЧАСТИ ПО 100 МЕГАБАЙТА, (ТЪЙ КАТО ЦЕЛИЯ КОНЦЕРТ Е 1,5 ГИГАБАЙТА, А ПРАВИЛАТА ТУК СА ТАКИВА)  НАИСТИНА БЕ ГРАНДИОЗЕН КОНЦЕРТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ  И "КУКУ БЕНД",  ДЕСИ ДОБРЕВАНЕЛИ ПЕТКОВА, ГРАХИЧ,  КРИСИЯ И Т. Н... ПОЗНАВАМЕ СЕ ОТДАВНА, НО КОГАТО ЛИТНЕШ В НЕБЕСАТА, МАЙ ЗАБРАВЯШ.....  ЩЕ МУ НАПОМНЯ САМО ЗА СИМЕОН БУЧКОВХИЛДА КАЗАСЯННИКОЛАЙ КИТОВНИКОЛАЙ КУСЕВ,  ДЖОКО РОСИЧ, БУРАС, И ИЛИЯ ПАВЛОВ.  НЕКА ВМЪКНА И  "ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА". ТОЕСТ ЩЕ ВИ КАЖА КАК СЕ КЛАНЯХА НА К&К, ТОГАВА "МУЗИКАЛЕН СВЯТ", А СЕГА "ТЕХНОМАРКЕТ".   МНОГО ИМ СЕ КЛАНЯХА И ГИ РЕКЛАМИРАХА,  БЕЗ ДА ИМА РЕКЛАМИ И ТО ДИРЕКТНО С ИМЕНАТА ИМ...  ЗАПИСИТЕ СА НАЛИЦЕ И ГО ПОТВЪРЖДАВАТ..... ТЕ:  /НИКОЛАЙ КИТОВ И НИКОЛАЙ КУСЕВ, ТОЕСТ - К&К/  - И СИ  СТАНАХА ОЛИГАРСИ...  В НАЧАЛОТО ПРИ ТЯХ БЕШЕ СИМЕОН БУЧКОВ НО ГО ИЗГОНИХА И МУ ДАДОХА КАТО ДЯЛ  TDKА СЕГА СЛАВИ  ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗИ.  БРАВО НА НЕГО!  ТАКИВА ХОРА СА НЕОБХОДИМИ,  ЗАЩОТО ВСИЧКИ МЕДИИ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НИ  ЛЪЖАТ! ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД "КУКУ БЕНД" И СЛАВИ ТРИФОНОВ!  ОЩЕ ВЕДНЪЖ: - БРАВО НА ТЯХ!

МОЖЕ ДА СЪМ ПОВТОРИЛ НЯКОЙ КЛИП. ЩЕ ВИДЯ ПО -КЪСНО..... ВТОРИЯТ клип Е  105 МЕГАБАЙТА И КАТО МУ НАМАЛЯ РАЗМЕРА ЩЕ ВИ ГО ПУСНА!  ТАКА, ЧЕ ЗА МОМЕНТА, ОТ ПРЪРВИЯ СИ ОТИВАТЕ НА ТРЕТИЯ.   СЛЕД ЧАС,  ВЕЧЕ НЯМА А Е ТАКА! ЯД МЕ Е, ЧЕ ТОЛКОВА ТРУД ПОЛОЖИХ....на вятъра. Както казва в Стария завет Еклисиаст(Проповедника) - "ВСИЧКО Е СУЕТА И ГОНЕНИЕ НА ВЯТЪРА"......

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

 1. Аз не бих се превъзнесъл чак толкова за така наречения 'концерт' на гологлавия шоумен. Вече повече от две десетилетия заедно с Митьо ''Пайнера'' и още много други славни и безславни уошмени промиват до блясък съзнанието на българите с пошлите си (над 80%) анадолски чалгоритми.
  Това ли е Българската музика?
  Това ли е Европейската музика?
  Това ли са световните шедьоври на музикалното богатство?
  Чуй и погледни само тактовете и ритмиката на това, което се свири и пее на неговите 'изяви' !
  Чуй и погледни какви текстове се леят от устите им....и кой ги е написал...
  Стига, за сега!
  Остани със здраве.

  ОтговорИзтриване
 2. АКО ЗАБЕЛЯЗВАТЕ, НЕ ГО ПРЕВЪЗНАСЯМ! НАПРОТИВ: - ЛЕКО НАМЕКВАМ ЗА ВРЪЗКИТЕ - ОТ КЪДЕ ТРЪГНА, И НАКЪДЕ ОТИВА.... ТУК В ДУМИТЕ КОИТО ПОТЪМНЯВАТ КАТО МИНАВАТЕ НАД ТЯХ С МИШКАТА, СЪМ ДАЛ ТОКОВА ВРЪЗКИ, ЗА ТОЛКОВА ХОРА, КОИТО ЛИЧНО ПОЗНАВАМ, (А ДАЖЕ МИ БЯХА И ПРИЯТЕЛИ), ЧЕ ЩЕ ВИ ПАДНЕ ШАПКАТА, АКО КЛИКНЕТЕ НА ТЯХ. ЗАТОВА И ОКОЛО ТЯХ СЪМ СЛОЖИЛ ЗЕЛЕН ЦВЯТ - ЗА ДА СЕ ОТЛИЧАТ ОТ ДУМИТЕ ОСТАНАЛИ. НЕ МОГА ДА ОСПОРЯ ЕКЗАЛТИРАНАТА ПУБЛИКА И ПРЕПЪЛНЕНАТА ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ ЗАЛА. - ФАКТА СИ Е ФАКТ! НЕ МОГА ДА ОСПОРЯ И ТАЛАНТЛИВИТЕ: НЕЛИ ПЕТКОВА, ДЕСИ ДОБРЕВА, КРИСИЯ И СЕГАШНИЯТ БЕК ВОКАЛ. ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ЦВЕТАН НЕДЯЛКОВ, КОИТО В МОМЕНТА Е НАЙ - ДОБРИЯ КИТАРИСТ В БРАНША. И АКО БЕШЕ ГОЛЯМ ПАЗАРА, ТО ЩЕШЕ ДА НАДМИНЕ И ЕРИК ПАТРИК КЛЕПТЪН. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ЕВГЕНИ И ГОДЖИ И ЗА ЦЕЛИЯ "КУКУ БЕНД"! ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ ПО ИМЕНА, НО ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ СЛАВИ СТРАДА ОТ СУЕТА, И ИСКА ТОЙ ДА Е В ЦЕНТЪРА НА ИЗЯВАТА! ЗАТОВА НЕ ДОПУСНА МНОГО ОТ ИЗПЪЛНЕНИЯТА НА ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ... МИНАХ ВСИЧКО ПРЕЗ БЛОГА, ЗАЩОТО КАТО ГО ПУСНАХ ВЪВ "YOU TUBЕ" ТЕ СА ПОСТАВИЛИ СКРИПТ, КОИТО ВЕДНАГА ДАВА ЗАБРАНА НА ДРУГИТЕ ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА ГО ГЛЕДАТ. МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ САМО АЗ! МОЖЕХ ДА ГО ПУСНА И НА ТРИ ЧАСТИ ВЪВ ФБ, НО ПОНЕЖЕ НЯМАМ ДОХОДИ И РАБОТА (А КОЙ ЛИ ИМА В МОМЕНТА), ТО РАЗЧИТАМ НЯКОЙ ДА ОТВОРИ ПОНЕ ЕДНА РЕКЛАМА НА ГУГЪЛ В БЛОГА МИ, ЗА ДА ИЗКАРАМ 5 ЕВРО ЦЕНТА НА ОТВАРЯНЕ /КЛИК/.... ЕГА ТИ И ПЕЧАЛБАТА, НО РАЗЧИТАМ НА КОМПЮТЪРНИТЕ СИ УМЕНИЯ И НЯКАКВИ НЕЩАСТНИ ЗНАНИЯ. А ТЕ СА В БЛОГА... ПРОСТО СЪДБА..... АМИ ТОВА Е! КОМЕНТАРА ТИ Е ПРАВИЛЕН И ГО УВАЖАВАМ!. ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ А ОСТАНАЛОТО СИ Е ПРОСТО СУЕТА....

  ОтговорИзтриване
 3. Тази седмица прочетох трилогията на Георги Стоев(BG Кръстника) и Славчо го има вътре :) не като мутра де,но е гледал да се върти около големите и им е предлагал срещу пари да си чистят имената в предаването.

  ОтговорИзтриване