сряда, 20 януари 2016 г.

НОВИЯТ ЗАВЕТ НА САТАНАТА



За широката общественост този документ става достъпен чак през 1879г. когато куриер на баварските Илюминанти (от латинското Illuminati — просветлени, озарени), пътувайки от Франкфурт за Париж, беше убит от мълния, като част от тази информация за заговор от световен мащаб беше открита.


Така че, "Новият завет на Сатаната" гласи, както следва:
- първата тайна за управлението на хората е овладяването на общественото, мнение за което е необходимо дълго да се сеят раздори, съмнения и да се насаждат противоречащи един на друг възгледи, докато хората окончателно не загубят ориентировка в обстановката, и не решат, че е по - добре да не се занимават изобщо с политически въпроси, понеже вече нямат собствено мнение /това не Ви ли напомня нещо за сегашната действителност/?
Трябва да се възбужда народното недоволство, да се разпространява бездуховна, нечиста и противна литература. В бъдеще задачата на пресата се състои да доказва неспособността на хората / непосветените / във всички области на държавния и религиозен живот.
-Втората тайна се състои, да се втълпи в главата на всички хора тяхната слабост, всички лоши привички, всяко тяхно качество което е достойно за съжаление, и всички грешки и то до този момент докато хората престанат да се разбират взаимно и надделее агресията между тях.
-Преди всичко трябва да се борим с всяка една отделна личност, докато тя стане безопасна. Ако тя притежава творческа и духовна енергия, то тя е в състояние да достигне много, камо ли пък милиони хора.
-Посредством завист, ненавист, раздори и войни, чрез лишения, глад и разпространяване на различни зарази, всички народи трябва да бъдат доведени до състояние да не виждат повече никакъв изход, освен да се отдадат на пълно подчинение на нас /Илюминантите/.
- Ако някоя държава е подкопана от революция или поради гражданска война е изправена пред нападение от външен враг, то това е благоприятен ход на събитията в наша полза.
-Трябва да се научат хората, вземайки квитанции вместо истински монети да им се радват така както на монетите, да искат все повече и повече хартийки да започнат да ги обожават, и да изпълняват нашите заповеди /на посветените/. Това може да се постигне с първоначално добро възнаграждение на масите, превръщай ги в наши слуги.
-Посредством развращаване на масите да бъдат лишени от всякаква вяра в Бога.
-Чрез постоянна обработка с говоримо и писмено слово и чрез специално разработена методика на лъжа, масите да бъдат склонени на наша страна/Илюминантите/.
Способността за самостоятелно мислене трябва да бъде премахната, посредством преподаване на готови възгледи. Духовните възгледи да се подронват с демагогия.
-Масите трябва да останат слепи, неразумни и лишени от собствено мнение, за да не могат да дискутират на тема държавно устройство. Трябва да се управляват на принципа на безусловното подчинение.
- Световното господство може да се постигне само по заобиколни пътища, посредством целенасочено подкопаване на всички свободи – законодателство, правила на изборите, и пресата, свободата на личността, и преди всичко съсипване на системата на възпитание и образование на народа- при строго съблюдаване на тайната на тези мероприятия. (Пак да Ви напомня за нещо в момента)?!
-Чрез целенасочено разбиване на държавното устройство, правителство трябва да се докара до там, че да предаде доброволно цялата власт, заради съхраняването на мира.
-В Европа трябва да се предизвика неразбиране между хората и народите, расова и религиозна нетърпимост с цел да се появят непреодолими разколи, така, че ни една християнска държава да не може да намери подкрепа от друга и всички съюзи срещу нас /посветените/ да станат безмислени!
-В другите части на света (къде ли е това сега?!) трябва да се сеят раздори, безпорядък и враждебност, за да се научат държавите на страх и да се потисне всякаква възможност за съпротива.
-Възможността делегирана на президентите да обявяват военно положение също да се окаже в наши ръце.


Непросветените президенти, напротив, трябва да се отстраняват посредством държавни преврати (???????????)!
-По пътя на продажността на висшите държавни длъжности правителствата трябва да са поставени пред кредиторска зависимост от Нас, след предоставяне на серия от заеми, което значително ще повиши държавния дълг.
- Посредством специално режисирани икономически кризи, в хода на които свободните парични средства ще бъдат иззети от оборота, за да се съсипе държавната хазна на „непросветените”.
-Силата на парите трябва да остане единствената движеща сила, за да могат богатите да получат и политическа власт. Полицията и военните трябва да се окажат без имущество.
-Създаване на връзки с вече съществуващи ложи на „свободните зидари” и др. Продължаване на делото на създаване на мними „посветени” организации, защото те не знаят нашите цели, и ще засипват с пясък очите на масите.
-Новото световно правителство е длъжно да се представи като благодетел на всички и те да се присъединят към него доброволно. Ако някоя държава не е съгласна то нейните съседи трябва да започнат воина срещу нея. (в момента се случва!) Създаването на такова правителство може да изисква и организирането на Световна Война.


Николай Николов

1 коментар:

  1. Браво, че лъска, че и песнички даже си имаме :) "Дяволът ме кара" вече не върви, нищо че луциферичните и ариманичните прояви са масово навред и здраво пуснали корени в хората! Сатаната не е познал на 100%! И все пак, Истинската Любов ще възтържествува! И тя Е и я има!

    ОтговорИзтриване