сряда, 27 януари 2016 г.

ОБЩЕСТВОТО „ВРИЛ“. КАКВО ГО РАЗЛИЧАВА ОТ ОТ "ТУЛЕ"?....


Обществото ВРИЛ всъщност е едно от най-интересните тайни общества, съществували някога. То просто ТРЯБВА да бъде споменато. За него в Германия няма дори и една — единствена книга, а Съюзниците успешно са заличили всички останали материали, които биха могли да ни насочат към името. Но все пак има запазени документи. Предстои ни да разкрием с вас тази тема, за да се убедите с очите си кои кръгове на властта от "не — германска" природа са заинтересувани случилото се да се пази в тайна от немската и други нации.
През 1919 год. Карл Хаусхофър основава втори орден — БРАТЯ НА СВЕТЛИНАТА — който по-късно е прекръстен на ОБЩЕСТВО ВРИЛ. В него се обединяват и произлязлата от Германския орден през 1917 год. нова тамплиерска формация ГОСПОДАРИТЕ НА ЧЕРНИЯ КАМЪК (DHWSS) и ЧЕРНИТЕ РИЦАРИ от S — и „Туле"— елита на ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ.
Най-очевидната разлика между обществата „Туле" и „Врил" е, че „Туле" се занимава с материални и политически дела, а „Врил" е ориентирано към ОТВЪДНОТО. Разбира се, между тях има редица пресечни точки — например Атлантида, Ултима Тули, „Островът на блажените" на Гилгамеш, праисторическата връзка между германците и Месонотамия какво и древните светилища като Екстернщайне или Хаусберг в Щронег (Щронсдорф).

През декември тесен кръг от хора от "Туле", DHWSS и „Врил" се събират в специално наета за целта хижа в РамзауБертесгаден. На срещата освен Мария Озрич присъства още един медиум, познат само като Зигрун. По медиален път Мария успява да получи съобщение на таен тамплиерски език — напълно непознат за нея — който съдържа технически указания за построяването на летяща машина. Телепатичните съобщения според текстовете на „Врил" идват от слънчевата система Алдебаран, отдалечена от нас на 68 светлинни години в съзвездието Телец.
Да направим кратко обобщение на съобщенията, които телепатите на „Врил" получават с течение на годините и които лежат в основата на всички по-нататъшни действия на това общество:
Според тях слънчевата система Алдебаран е отдалечена на 68 светлинни години от Земята и около алдебаранското Слънце кръжат две населени планети, които образуват империята ШУМЕРАН. Човечеството на Шумеран се деляло на господарска раса от „светли богочовеци" (арийци) и различни други човешки раси, появили се на планетите от негативните мутации на арийците вследствие на климатични промени. Тези разноцветни мутанти имали по-ниско ниво на развитие. Колкото повече се смесвали расите, толкова повече изоставали в духовното си развитие, и когато Слънцето на Алдебаран започнало да се разширява, те не били в състояние да създадат космическите технологии на предшествениците си и да напуснат планетата. Поради това били напълно зависими от господарската раса и трябвало да бъдат евакуирани с нейните космически кораби на други, годни за живот планети. Въпреки съществуващите различия, расите взаимно се уважавали и не се намесвали в жизненото пространство на другите — нито т.нар. богочовеци в по-нисшите раси, нито обратното. Всички просто уважавали факта, че останалите имат свое лично развитие (за разлика от Земята).

Следва продължение..........

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

1 коментар:

  1. Правилно, че е използвано минало време. Разликата е тази, че сега на Земята също има еволюционен път със собствено развитие!
    https://www.youtube.com/watch?v=dGlC4M2thzU

    ОтговорИзтриване