вторник, 2 март 2010 г.

СИТУАЦИЯТА В РАЗВИТИЕ


"Българите се топят, циганите се множат" - пише "Монитор". Да, така е. Но защо е така? Защо ние, българите изчезваме и други се готвят да наследят земята ни? Сами ли си го правим или ни помага някой друг?

Циганският лидер Тома Томов, същият, който заяви, че нашата е вече свършена, и че ние губим държавата си, е на предизборна обиколка. Потяга редиците на многобройните цигански формации, работи за тяхното обединение. Материално подпомага съплеменниците си да изкарат по-лесно зимата. Зад активността на Томов стои председателят на БСП и лидер на коалиция "За България" /?!/ Сергей Станишев, получил едва наскоро българско гражданство. В случая еврейския произход на Станишев не ни интересува. Интересува ни неговата противобългарска дейност.
Друга политическа сила - ДПС раздава безплатни храни и облекла, пристигнали от братска Турция. ДПС също се е заело да подпомага хората си. В което, разбира се няма нищо лошо. И нашите български организации в чужбина помагат преди всичко на българи. Лошото е, че в самата България не съществуват български организации, които да предпазят племето ни от затриване. Да вземем СДС. Чиято лидерка Надежда Михайлова има твърде малко общо с българския етнос. Вярна на седесарковските традиции, г-жа Михайлова гледа повече навън, към Европа и Щатите. Като главна и първостепенна, ако не единствена задача за криминалдемократите е да върнат изселилите се цигани от всички кътчета на света и да пратят на тяхно място етнически българи. Как няма да се топят българите и как няма циганите да се множат?


"И Господ от свода през гъстия дим гледаше на всичко тих, невъзмутим." - Иван Вазов


По същия начин гледа НДСВ, което напоследък взе да се смята за Господ. Уреждат си хората своите сделки, устройват своето положение, трупат банкови сметки. Николай Свинаров, прочут с големите си тарифи като адвокат /240 000 долара за съставяне на договор от страница и половина!/ обеща на американците българско пушечно месо. Като знаем тарифите на господина, се питаме този път колко ли пари е получил от продажбата на нашата кръв? Негово Величество министър-председателят Секскобургготски загадъчно мълчи. Мълчат и лъженационалистическите формации като БДФ, МВРО, "Гергьовден", "Дъждовден" и цялата сюрия чуруликащи олигофренчета, изграждащи официалния политически спектър на Бивша Република и още по-бивше Царство България.


Оставаме ние. Кой още е с нас?


26 ноември 2002 г.


Намерено в Интернет

PS&  Видях много недоволни от преднишните писания, много обиди, но това е разбираемо. Има засегнати, които са от малкото в добро социално положение, но нека знаят, че нищо не е вечно.  Желая им всичко добро!

1 коментар:

  1. А не беше ли редно поне да се напише името на автора на този текст? Това съм аз, Ангел Грънчаров - Елтимир. Това е началният ми сайт, ако се разровите, ще намерите същите материали и там. А аз най-добре знам кое, кога и как съм писал. Николай, бъди коректен!
    http://eltimir.ucoz.ru/

    ОтговорИзтриване