понеделник, 22 декември 2014 г.

ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ИЛИ НЕЩО ДРУГО... - ТРЕТА ЧАСТ

За глобализма привързаноста на децата към своите родители и близки е недопустимо и единствено подчинението им на ръководителите на всеобщото благо е от значение. Няма по-унищожителна теория за човешкия род от глобализма.



Глобалистите се опитаха дори да заменят кирилицата с латиница в страната, която я създаде и разпространи чак до далечна Монголия.


В Софийския университет дисциплината "Научен комунизъм" към Философския факултет беше заменена с "Глобалистика". На студентите ни се втълпява формулировката, че за глобализация се приема определението на Jim O'Neill and Roopa Purushothaman от Голдман Сакс: "глобализациятасе дефинира като отваряне на границите за идеи, инвестиции и капиталови потоци и движение на хора и производствени процеси по целия свят." (Jim O'Neill and Roopa Purushothaman, TheChallenge of the Century: Getting Globalization Right, Goldman Sachs GlobalReport 89, 24th January 2003). И нито дума, че тази прекрасна идея е обсебена от шепа хора и се използва единствено за осъществяване на техните болни лични амбиции да управляват света. С бурното развитие на телекомуникациите и премахване на противопоставянето между Изтока и Запада светът се глобализира с всеки изминал ден и се превръща в глобално село. И всички ние желаем да живеем в такъв свят- свят без граници в която и де е сфера. Но процесите, които текат в момента под името глобализация са от съвсем друго естество.


Когато през 1992г. някои честваха 500-годишнината от откритието на Новия свят от Христофор Колумб, в цяла Америка, Мексико, Чикаго, Ню Йорк, Денвър и в много други градове неговите паметници бяха залети с яйца и бои в знак на протест от унищожението на 17 милиона индианци и масовите изнасилвания, в които той е взел дейно участие. В Колумбус,щата Охайо демонстранти построили съоръжение на парахода Санта Мария, от което непрекъснато пеели "Колумб беше един убиец". А папата не пожела да вземе участие в тези тържества. Алчния за пари и слава генуезки евреин Христофор Колумбус не само се отказа от името си и своята родина, но дори участва на страната на Португалия при войната, която тя води срещу Генуа. С особена дързост и нахалство той се договаря с испанския крал и кралица за титли и богатства, които да получи при присъединяването на новите земи към испанския двор. Този човек ние наричаме откривател. Откривател на какво- на земи, населявани хилядолетия от древните цивилизации на маите и Инките, които той унищожи.


Всекидневно прогресивното човечество води отчаяна борба за своето съществуване с тази клика. Опасността идва от тайнствените мистични учения и символи, които използва и до днес за да наложи своето господство. Ако разгледате дори и флага на ООН ще Ви направи странното разположение на континентите, изобразени на нея. Света е разделен на 33 секции, а центъра на света е пресечната точка на 33-тия паралел с 33-тия меридиан,което съответства на 33-тата степен на масоните. А те се пресичат в Средиземно море, недалеч от Израел. Бога, на който се кланят е Прометей, помпозната статуя на когото е поставена пред Рокфелер център в Манхатън, а самата дума илюминати означава просвещение.


С особено упорство тези хора поставиха тайнствените знаци на масоните в логото на всички отдели на ООН- ЮНЕСКО, УНИЦЕФ, СЗО, Световната банка, МВФ, както и в логото на McDonalds, AOL, Nokia, Alfa Romeo, Chevron, Exxon, Vodafone, Chrysler, BT,Texaco, та дори и в логото на windows-а на Вашия компютър. За илюминати числата 3,7,9,11,13,33 и 39 са много важни. Всяко свое действие те го свързват по някакъв начин с тях. Дори и датата 11.9.2001.


Докато в Организацията на обединените нации са загрижени от разходите, които правят за превода на своите документи на официалните четири езика и настояват да остане само английския, всяка Коледа папа Йоан-Павел Втори въпреки влошеното си здраве в продължение на часове сам поздравяваше християните на над 100 езика. Защо? Защото желаеше да подчертае, че всеки човек има право на национално определяне,на свой език и култура. Въпреки каноните той не се отрече от гражданското си име Карол Войтила и едно от първите му посещения след избора му за папа беше в родната Полша. Той най-добре осъзнаваше, че разрушаването на националните традиции на всеки един от нас и откъсването му от родната среда го превръща в дърво без корен. А дървото без корен винаги загива.


По времето на комунистическото управление един наш бивш дисидент многократно е преследван, вкарван в затвори и лагери и пребиван в милицията. Когато накрая е принуден да емигрира в Австрия, без никакви документи той попада в ръцете на австрийската полиция. Разбирайки обаче кой е той, австрийските власти му предлагат политическо убежище и гражданство. "Аз съм българин- отговаря той- и не желая чуждо гражданство". "Но в България Вие сте преследван от властите и пребиван многократно в затворите". "Имате погрешна информация- казва дисидента- в България не бият". Кого се опита да защити той тогава? Своите мъчители и тирани ли? Или комунистическия строй? Не, той защити името на своята родина.


В момента при наличието на демокрация, на многопартийност и пълна свобода на словото и печата, съществуват глобалистични правозащитни организации, които пренебрегвайки независимия български съд използват различни международни организации само за да хулят и злепоставят българските институции и своята държава.


Глобализацията доведе много беди на България-почти 2 милиона емигранти, унищожение на националните ни активи, на здравеопазването и образованието. Ежедневно националните медии подлагат народа ни на зомбиране и го превръщат в послушно стадо. Нацията ни се стопява с всеки изминал ден, а земята ни преминава в чужди ръце.


Опит за обезличаването ни бе и желанието на някои глобалисти да омаловажат ролята на Ботев, Левски и другите национални герои в нашата история, като дори беше направен опит и Вазовото "Аз съм българче" да се премахне от букварите. И след като не успяха пробваха по - отдалеч- "Епопея на забравените" да стане забравена, а забравените герои от нея наистина да бъдат забравени. Книгоиздаването (включително учебниците) беше обложено с ДДС в размер на 20% при 0% в много други държави. А за хазарта ДДС няма!!!!


Глобализацията не представлява свободно движение на хора и капитали, не е интернет и телекомуникации. Няма нормален човек, който да е против тези завоевания на човечеството. Истинската й същност е всеобщото поробване на народите от шепа хора!


България влезе в ЕС не защото ние желаем това, а защото на световния елит това е необходимо. И докато ние си правим някакви дребни сметки какви суми ще получим от това членство, то от няколко години елита работи усилено по създаването на световно правителство и конституция. Светът става все по-малък и по-несигурен с всеки настъпващ ден. Германският марксист Карл Кауцки най-добре показва картината на бъдещето: "Световният капитализъм ще превъзмогне своите националистически съревнования и ще създаде един нов ред- на ултраимпериализъм." Всеки човек ще получи номер, който ще отразява националността, района и самоличността му. Номерът ще бъде невидимо татуиран на ръката или челото. Със специални устройства може да се контролира физическото движение на всеки човек в света, по същия начин, както се следят движенията на затворниците. И тази усъвършенствана технология в ръцете на евентуален диктатор превръща целия свят в затвор. Световен затвор. В момента тя усилено се внедрява спрямо хора, обявени за терористи. И е само въпрос на време да бъде приета от ООН като необходима мярка за борба срещу тероризма и средство "гарантиращо нашата сигурност".


Според ДейвидАйк съществуват два вида диктатура- открита (фашизъм и комунизъм) и скрита, маскирана като свобода и демокрация. И понеже хората не въстават срещу това, че са свободни, когато мислят, че са свободни, тази форма е много по-опасна, защото тя манипулира съзнанието на милиони хора по света и ги превръща в послушни роби.


В България глобалистите от години са завзели всички лостове за управление на държавата. С глобалната програма на ООН ПРООН са подчинени управленията на 166 държави. Главните проводници на програмата в България са Български форум на бизнес лидерите , Българска международна стопанска асоциация (БИБА) и Националното сдружение на общините . Ако разгледате обаче кои са членовете примерно на Българския форум на бизнес лидерите няма да откриете нито една българска фирма (на първите две дори сайтовете им нямат български превод) . Но се набива на очи странното съвпадение на едни и същи фирми, които участват във всички тези сдружения и които чрез своите представителства в отделните страни контролират света ( GlaxoSmithKline , ШЕЛ, Бритиш петролиум, МакДоналдс, Ксерокс, Roche, Моторола, ПроКредит банк и др. Почетни членове- Петър Стоянов и Симеон Сакс-Кобургонски). Същото е положението и с разните форуми- Световен икономически форум , Финансовия форум, Български икономически форум , Югоизточен европейски икономически форум , Международен бизнес форум на лидерите, Център за икономическо развитие , Кръглата маса и др.


А ако разгледате кои са носителите на наградата мисис/мистър икономика през периода на прехода картинката ще стане ясна. За 2006г. приза взе министър Румен Овчаров от името на Министерския съвет.


Други организации, включени в световното господство са различните масонски ложи. От 10 години масонството се легитимира в България и в момента има 18 масонски ложи. Пълен списък на масоните в България може да видите във форума на СУ "Кл.Охридски" .

Следва продължение.....

Николай Николов

1 коментар: