понеделник, 22 декември 2014 г.

ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ИЛИ НЕЩО ДРУГО... - ВТОРА ЧАСТ



Войните в бивша Югославия също бяха груба провокация срещу европейските народи. Вследствие хвърлените милиони тонове бомби с обеднен уран, броя на онкоболните в района, включително и в България нарастна над 3 пъти, като в нас техния брой официално е над 200 000 и постоянно расте. Това действително е епидемия, като "лечението" на един онкоболен струва десетки хиляди левове. "Лекарствата",които се използват при химиотерапията военните специалисти наричат съкратено БОВ(бойни отровни вещества).
Всички знаят, че Рокфелер е една от най-богатите фамилии в света. Едно от направленията, с които се занимава тази фамилия е здравеопазването. Цялата съвременна медицина е в техни ръце. Фамилията инвестира милиони в "развитието" на медицинската наука. Написването на учебниците, по които се обучават лекарите по света е финансирано от тях, като методите и средствата на лечение целят единствено обогатяване на фамилията. Фармацевтичните гиганти Хофман ла Рош и Пфайзер, бълващи "лекарства" според тази медицинска наука са също тяхна собственост. Защо при всяко по-сериозно заболяване ни ликуват с антибиотици, а не с пробиотици. Самото име анти-биотик (против живота) достатъчно красноречиво показва с какво ни лекуват. Цинизма на авторите на тази псевдонаука е стигнал до там, че са кръстили тези "лекарства" с истинските им имена.


Веднага след избухване на епидемията от СПИН, Либия забранява вноса на ваксини и започва задължителни проверки на всички вносни медикаменти. И ако прочетете повече за спин и как се разпространява той в Африка, ще разберете истината. И тя се знае от всички, но никой не смее да я оповести, защото тя ще срине доверието в здравеопазването, което е най-доходния бизнес, а и икономическите интереси не позволяват тя да излезе наяве.


Със същата цинична показност тези хора поставиха и всевиждащото око на Илюминати на еднодоларовата банкнота. Съвременната медицинска наука е пълна смесица от истини, полуистини и абсолютни лъжи и за обикновения човек е много трудно да отсее зърното от плявата. Тази псевдонаука отдавна е загърбила принципите на Хипократ и се е превърнала в най-доходоносния бизнес. А цирка, който се разиграва с недостига на "лекарства" за онкоболни у нас също не е случаен. Той се разиграва с единствената цел да демонстрира грубата сила на Рокфелер и да покаже нашата беззащитност.


През годините редица учени и лекари са откривали начини за лечение на това заболяване. Всички техни открития обаче са унищожавани,защото печалбите ще престанат. Само в САЩ онкоболните са няколко милиона души, като "лечението" на всеки от тях струва 300 000 долара годишно. Отделно правителството отделя ежегодно над 2 милиарда долара за откриването на лекарство срещу рака. Всички тези пари отиват директно в ръцете на Рокфелер. При това положение кога мислите, че той ще оповестено откритието на такова лекарство? Отговора е- никога !


Същото е положението и с енергетиката. Търсенето на алтернативни източници на енергия е в ръцете на петролните магнати от Трилатералната комисия. И ако някой извън тях открие такъв източник на енергия, то изобретението се изкупува моментално от тях за да не види никога бял свят. Ние се къпем в океан от безплатна и достъпна енергия и вместо да използваме постиженията в тази област ние хищнически експлоатираме природата и унищожаваме Земята.


Съставът на кабинетите и на тримата последни американски президенти показва тежката ръка на Рокфелер и тези, които управляват света- Билдерберги, Съвет за чуждестранни връзки и Трилатерална комисия. Общата цел на трите организации на елита е да образуват едно управление под знака на ООН, а самите те да действат като скрити управители на световното население.


Теорията на Хегел, която е източник както на философските идеи на Карл Маркс, така и на Хитлер е идеология и на господстващата върхушка. ТЕЗА + АНТИТЕЗА = СИНТЕЗА Съгласно тази теория, съществуващата сила, означена като "теза", поражда противосила "антитеза"; конфликтът, който произтича от характера на двете сили, създава "синтеза". Процесът е непрекъснат: теза- антитеза, в резултат- синтеза. Търсената от господстващата върхушка синтеза е така нареченият Нов ред на света.
Източникът на тази синтеза са контролираните конфликти- чрез тях Новият ред може да се установи. Оттук произтича задачата да се създават конфликтите. А това означава да се подхранват два противоположни компонента. На наличието на такива изкуствено създавани противоположни компонента бяха както войните в бивша Югославия, така и съсипването на България от разделянето на обществото на сини и червени, на българи и турци, на комунисти и антикомунисти. България загуби своята индентичност и самостоятелност.


Всички последни правителства изпълняват програми, писани в чужди кабинети, имащи една единствена цел- икономическо и политическо заробване.


След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти. Програмата е известна като "Планът Ран-Ът”, за който имам статия в блога си.


Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България.


В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят и за която вече също съм писал в блога си. Това е разделът за "цената на прехода". Ето какво представлява тя:


B."Труд" от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският мирен преход към гробищата:


"Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса... Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести… Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака."


Най-ужасната част от тази секретна част на програмата, е че населението на България през годините на прехода е предвидено да намалее на 5 милиона души!?!


На 13-ти май 1981-ва година на площад Свети Петър в Рим бе извършен атентат срещу главата на римокатолическата църква папа Йоан Павел II. През август 1982 г. в списанието "Риидърс Дайджест", където шеф на европейското бюро е "българина" Димитър- Джон Паница , излизат дезинформациите на платения човек на ЦРУ Клеър Стърлинг, за "българската следа" в атентата. Стърлинг споделя пред журналисти по-късно, че Паница и предложил щедро финансово рамо, за да публикува своите статии срещу България, както и две книги. " Разполагайте с колкото искате време, харчете колкото е необходимо, ходете където искате." казал и Паница тогава. Девет месеца обикаля Клеър Стърлинг целия свят, щедро спонсорирана от Паница за да търси "доказателства" за "българската следа". Продължилото три години следствие не доказа българско участие в атентата. Месеци след публикациите на Стърлинг в "Рийдърс Дайджест" турският журналист Угур Мумджу, експерт по международен тероризъм публикува факти, които доказват, че Стърлинг лъже за българската връзка и че лъжите й са осигурени от ЦРУ. За тези разкрития Мумджу заплаща със живота си. През 2000г. човека, лепнал най-срамното петно на родината си, което повече от 20 години не можем да измием Джон Паница бе награден с най-високия български орден "Стара планина" I-ва степен. Името на човека, опозорил България фигурира и в списъка на членовете на Трилатералната Комисия.


В България глобалистите с особено настървение се опитаха да унищожат православната църква. Атаките срещу нея през последните 15 години бяха много по-масирани и ожесточени, отколкото през цялото тоталитарно атеистично комунистическо управление. Единствената институция, съумяла да съхрани българския дух, вяра и национална идентификация през вековете беше разцепена и разединена, а православната вяра атакувана с масирано нахлуване на многобройни секти и религии. Наложи се папата да посети България за да се спре нейното унищожение.


Целта на глобализма е откъсването ни от род, народ и родина и превръщането ни в аморфна маса, унищожение на националните ни ценности и идеали и замяната на българската ни определеност с гръмкото название гражданин на света. Глобализма е съвременното наименование на пролетарския интернационализъм, създадено от масона Карл Маркс.
Следва продължение...

Николай Николов

2 коментара:

  1. И защо толкова ги е страх от тази "овча" религия Православието ?Изглежда Христос наистина им е бръкнал в гъза на сатанистите - вавилонските и египетските жреци.

    ОтговорИзтриване