сряда, 9 февруари 2011 г.

Най успешния активатор за уиндоус7



Този активатор може да си го изтеглите от http://zamunda.net/, като го потърсите под името Activator Staforce. Иначе, пълното му име е Activator Staforce v.13.

Инструкциите са:
Безплатен / Freeware
Описание: Руски активатор, който работи с всички x86 и x64 версии на Windows 7
Начин на работа: Стартирайте файла Activator Staforce_v.13.exe с десен клик на мишката >
Run as Administrator > натиснете бутона "Активировать".
Изчакайте да излезе прозорец на руски, който ще потвърди успешната активация на
операционната ви система. Кликнете ОК, затворете активатора и рестартирайте.

Николай Николов

3 коментара:

  1. Не е нужен активатор! Предполагам, че вече сте инсталирали Уиндоус 8 с инсталационния ключ. Влезте в команд-промта и стартирайте cmd като администратор. В излезлия екран напишете slmgr /skms 147.134.1.42:1688 и натиснете Enter. Потвърдете и напишете slmgr /skms theliel.dnsd.info:62000 и натиснете Enter. Потвърдете и напишете slmgr /ato и натиснете Enter.
    Уау! Уиндоус вече е регистриран! Само за 3 минути! Но Ви съветвам да си закупите оригиналната версия, защото авторските права трябва да се съблюдават! Не бива да се краде интелектуалната собственост!

    ОтговорИзтриване
  2. Уиндоус 8 е коренно различно нещо и не е толкова френдли. Просто няма Старт меню от ляво, преместени са нещата в дясно и не се показват. Това не е за лаптоп или компютър и според мен е следващата неуспешна простотия на бай Бил. Както по закон божи са успешни през една!!!
    Имам го и все пак благодаря за съвета който даваш на нашите приятели! Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Каква красива,българска дума "френдли"!Издава грамотност,познаване на българският език и богат и правилен речник и набор от думи.Браво!

      Изтриване