четвъртък, 16 април 2015 г.

ПЛАТОТО НАСКА. КАКВО КРИЕ ТО ОТ НАС?

4.08.2011 г.
В Наска остават все по-малко мистерии ... Но дали е съвсем така?!
Оказа се, че линиите в Наска са указател към най-важните сгради в света.  Символиката вписана там показва пътя и прехода на развитие на човечеството, и то стъпка по стъпка! Но дали е така на 100%?!  Нека да доразвием по-подробно тази тема!



Да добавим още факти:






Николай Николов

10 коментара:

  1. много съм радостен че ръзглеждаш тази тема Ники щесе радвам да къчиш и по подробна информация и факти за миналото на тази планета и цивилизаципреди човека?.iki.

    ОтговорИзтриване
  2. Здрасти .iki.,при цялото ми уважение към теб,към начина ти на мислене и общ мироглед,ще си позволя да ти направя едно предложение.Какво ще кажеш ,ако ти дам един,два линка,да си дръпнеш програма за правопис?Или поне за граматични корекции?Мотива ми е следния:много е добре идеите и мислите ,с които тук ни запознаваш да бъдат облечени в подходящата за това форма.Бай Ники тука се старае да ни покаже силата на българския дух,да ни отвори очите, колкото може и да се вземем в ръце като българи,нали така...Тази му дейност е много, много похвална,но дали ние тука,читателите, ако пишем на български с много груби граматични грешки, не плюем един вид символично върху онова,което той прави за нас?Сега,може човек да направи грешка с буква, да натисне грешен бутон,това е разбираемо,може дори да направи синтактична грешка,в подреждането на думите.Но мисля ,че прекалено много грубите граматически грешки и то постоянно,правят лоша услуга.Не само на блога,но и на автора си.Защото как обикновенния човек, като чете нещо, което е умна идея и правилна ,ще си каже-да прав е човека,ако види, че пише едно към гьотере...Просто хората ще кажат-глей го па тоя,не знае да пише ,а инак акъл дава...Това ми е мотива, .iki.,като ни най- малко искам да те обидя или засегна,защото ценя много мненията ти.Но все пак искам най- приятелски да те придумам да направиш малко усилие да се научиш на правилна българска граматика-поне колкото успееш.Ако пишем правилно,поне с малко грешки,това ще покаже нашето отношение към България и българите ,които четат езика ни.Разбирам ,че не си учил ,но пък можеш да мислиш добре и правилно.Така че ,моля да се съгласиш да направиш усилия и да се научиш да пишеш грамотно.Аз ще ти помогна ,ако си съгласен.Нека както по съдържание,така и по форма,да изразяваме правилно и красиво мислите си, като писано слово.Мисля ,че правилно ме разбираш,а аз се надявам ,че ще се съгласиш с мен.твой доброжелател:мио

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Написаното тук от теб има толкова грешки, че не виждам как имаш самочувствието да се изживяваш като корифей в граматиката. Ако има безгрешен, то може би се нарича БОГ! Всичко добро от мен!

      Изтриване
  3. Невероятно момче си!Аз съм на 57 години и мисля чеако има повече хора с твоето мислене-България ще бъде друга!Благодаря ти!ДЕРЗАЙ и ни просвещавай!

    ОтговорИзтриване
  4. Мио балгодаря за желанието ти да ми по могнещ, дори доскоро гледах на компа като индиянец и това с правописами е една от големите ми слабости понeже жергоните са ми основен език пък и по българси едвам искарва 3 на патирица,но както всеки човек има слаби черти така и аз имам своите слабости и не дъзи но ще се постарая да променя това,а колкото до мнението на критици бях на писал за соченето с пръс за гредата и ако на всеки вятър си дигам яката досега нямаще да мисля така и нямаще да си пищем а щях да лижа нечи мазен задник и да си мисля че съм добре,но аз приема изобличения и критики и ще се поравя за това мио прати ми тази програма за корекция на правописа, благодаря за искреноста и доблеста ти рядкост са тези черти в българина,ще чакам да ми пратищ тази програма.iki.

    ОтговорИзтриване
  5. На мен правописа не ми пречи,съдържанието е важно.

    ОтговорИзтриване
  6. Ники, честно да ти кажа, до скоро четях с интерес, но вече започнах да се замислям дали и ти не си един от многото лъже-глашатаи на новото мислене и идеи ...

    ОтговорИзтриване
  7. Това е напиано отдавна. Просто го повторих. Не, не съм защото нито вярвам в много неща, нито ми се плаща за това. Просто съм физик и химик. А че Наска, а и доста други места са особени и ние не ги разбираме, то не значи, че е лъжа. Инквизицията е изгорила и избила милиони хора за нещата които днес се приемат като даденост. Тесла е бил обявяван за шарлатанин, а днес всички ползваме променливият ток и електромагнитното излъчване, а много негови неща са засекретени. Богомилите и тамплиерите са били избити, а във Ватикана има 40 километра рафтове с книги откраднати от "изгорената Алексанрийска библиотека, които пак се крият от хората. Да не говорим за това което се вижда от космоса, на Луната, на Марс и т.н. Група хора са болни на тема ВЛАСТ И ГОСПОДАРИ. И докато не бъдат унищожени, то те ще унищожат нас. Мисля, че няма нужда да давам примери. Какво ще кажеш за ЗОНА-51?! Нима я няма? ТАКИВА ИМА И В РУСИЯ И В КИТАЙ. А ЗА СТОТИЦИТЕ ПИРАМИДИ?! Да продължавам ли?

    ОтговорИзтриване
  8. МЕЖДУ ДРУГОТО, ОТДАВНА СПРЯХ ДА ПУБЛИКУВАМ НЕЩА С КОИТО ЛИЧНО СЪМ ЗАПОЗНАТ И ТОВА ОФИЦИАЛНО ГО КАЗАХ. ТО СЕ ВИЖДА ЛИПСАТА НА НОВИ СТАТИИ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. ПРОСТИЯТ ФАКТ Е, ЧЕ КОЕТО НЕ СЕ ЗНАЕ СЕ ВЪЗПРИЕМА ЗА ЛЪЖА. ЦЯЛАТА ОФИЦИАЛНА ИСТОРИЯ Е ПЪЛНА С ТАКИВА ПРИМЕРИ. НИКОГА НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ, ЧЕ ПРЕЗ 21 ВЕК ЩЕ НАСТЪПИ УМИШЛЕНО И ИНСПИРИРАНО МАСОВО ЗАТЪПЯВАНЕ И ОБЕДНЯВАНЕ НА ХОРАТА. ПРИЧИНИТЕ СА ПАК ТЕЗИ КОИТО СЪМ ПОСОЧИЛ ГОРЕ. НАЙ - СИЛНОТО СРЕДСТВО ЗА ТАЗИ ЦЕЛ СА ХАРТИЙКИТЕ НАРЕЧЕНИ ПАРИ. И ТОВА СЕ СЛУЧВА ВЪВ ВРЕМЕ КОГАТО ЧОВЕЧЕСТВОТО РАЗПОЛАГА С НАЙ - МНОГО ХРАНА И ТЕХНИКА ДО СЕТА. ЕДИН ПРОЦЕНТ МИЛИАРДЕРИ, 5 ПРОЦЕНТА ЖИВЕЯТ ЩО ГОРЕ СНОСНО, А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДУХАТ СУПАТА КОЯТО ВЕЧЕ Е СКРИТА ОТ ТЯХ. ХОРАТА СТАНАХА ПО - ЛОШИ И ОТ ХИЩНИЦИТЕ, НО ДАЖЕ И ТЕ НЕ СЕ ИЗБИВАТ МЕЖДУ СЕБЕ СИ. ТАКИВА СА ФАКТИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  9. Аз вярвам в много неща, не казвам, че това което публикуваш е лъжа.Самият аз знам доста неща.Има сайтове в които публикуват точно такива лъже-проповедници и ти го знаеш. Подразни ме това разтягане на локуми след всеки пост.Или Четеш и разбираш за какво иде реч или не...

    ОтговорИзтриване