понеделник, 12 декември 2011 г.

® ТЪП СЪМ, НО ЗАЩО ПРИЯТЕЛИ?! ® - ваш - bainiki


Тъп съм, знам - просто така смятат по тъпите и необразовани от мен новобогаташи. Но защо така се получи?! Язък за институтите, образованието и разните други неща. Май никой не ме разбира! Стоя и си мисля : Аз ли съм тъп или цялото общество е направо оглупяло?! Когато им кажеш нещо което знаеш а те не или нещо което си открил и проверил, то те гледат като ненормален, просто ти си скот, просяк или простак. Защо така се промени света? - не знам! Навярно на мода е простотията и тъпотията. Красиви жени – това е добре, но момчетата заради тях изпили доста хормони и микроелементи, добавки и протеини, аминокиселени и т.н., / защото ги мързи да тренират /… Какви мъже са те? Ще имат ли деца?! За секс за две за три години, те си съсипват целия живот. Какво да кажа, като те не четат изобщо, не само книги, а да не говорим за интернет. Простотията и необразоваността станаха държавна политика – изгодно е на Евросъюза, на НАТО и на американците! Само тъпанарите и продажните ни политици не го разбраха. Топим се като нация и като народ! Жалко, а сме дали старт на целия свят а също и живот, но западняците не го признават, а просто ни изтезават - ами нямат интерес! "Е, и извода какъв е? -  приятел ни е Русия, /не я бъркайте със СССР / – това са хора с вяра и душевност като нас и до сега винаги са ни помагали. Всеки друг избор би ни унищожил." А как мислите вие? Знам как мислят американските подлоги. Дано Бог се смили над тях, но аз не желая това!


Николай Николов

24 коментара:

  1. Всички, които ме смятат за луд, сега напълно ще се убедят в това, защото... ами, странно е някак... В този луд свят, ако не ви считат за луд, нямате потвърждение за здравия си разум, нали така? Представяте ли си този луд свят да ви счита за нормални?!? О, Божичко, какъв ужасен кошмар!

    ОтговорИзтриване
  2. ЕМИ НЕСЕ УЧУДВАИ НИКИ ТО ПРЕДИ 3 4 ХИЛЯДИ ГОДИНИ Е КАЗАНО ЧЕ В ТЕЗИ ДНИ НА ДОБРОТО ЩЕ ВИКАТ ЗЛО А НА ЗЛОТО О КАКВО ГОЛЯМО ДОБРО ЗА ТОВА ЯСИ ПОДЪРЖАИ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЛУДОСТ АПАК НИЕ СИ ЗНАЕМ КОЕ КАКВОЕ

    ОтговорИзтриване
  3. Ники спасениетони е в осъзнаването ни като човешки същества творения създадени по обрас и подобие на твореца затова българина неможе да намери себеси кои е тои всъщност затова и на кого трябва да вярва и да следва нека запазим чистотата на творението и себеси ние сме малкото хора и наци кото сме остоявали и одържали робства мъчения които не са спрели хиляди години дори и сега на което сме и свидетели затова ники нека не чакаме и не правим другите богове не казвам че руснаците неса от нашата кръв и манталитет и род но чест ни прави един малак нарот да има такива будни и чисти хора прекланящисе само пред творецаси

    ОтговорИзтриване
  4. миждо другото песента цепи мрака Ники много се смях благо даряти

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте,Ники,и мен ме мислят за луд но като гледам не съм сам .- (приятели това е шегичка).
    Искам да предложа път за спасение на България- всички които сме все още "луди" всеки ден да предизвикваме главоболие със силата на мисълта(не с магия а с радиестезия) на някой от виновниците за мизерното ни положение.
    Примерно днес избираме Байчо,Зайчо и който и де е,и насочваме всички една мисъл:да му е весело,ама като на онова момиченце от вица със строителната каска.После избираме следващ и тн.
    Ако някой знае друг метод - да сподели.
    ОРЕНДА за България.

    ОтговорИзтриване
  6. Егати отнесените от вихъра кукувци.

    ОтговорИзтриване
  7. Между другото, "Oтнесени от вихъра" е номиниран с 13 Оскара,получил 10. И е най - успешния филм на всички времена." Така, че приятелю - "Свят широк, диванета всякакви!"

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте, искам да благодаря на Ники и на всички хора, които ни помагат да се осъзнаеме и да разбереме нашата същност. Досега не съм писъл в коментарите, но от един месец чета статиите в блога и намирам много знание, което ми помага да променя себе си в посоката, която винаги съм търсил. Много съм благодарен, че отделяш време, за нас, хората които се интересуват от познанието. Дано Бог ти дава здраве и мъдрост да продължаваш и занапред да ни показваш истината. Благодаря!!!

    ОтговорИзтриване
  9. " Анонимен каза...
    Егати отнесените от вихъра кукувци."

    Ей на аз му предлагам нещо безплатно и безболезнено а той ме мисли за кукувица - ха ха ха.
    Приятелю ти за без пари щраус ли искаш да яхнеш?
    И ако те позасърби около тъмния разлом днес то ще е от мисълта ми.
    Преди 22 години пуших ганджа а чак днес ми е весело.

    ОтговорИзтриване
  10. Даваш бисерите си на свинете, но има шанс една свиня поне да се замисли...

    ОтговорИзтриване
  11. http://www.youtube.com/watch?v=2_O4E-23C0g&feature=related това подсичане е достойно за всеки джудист ,ама на футболния терен си е нарушение.

    ОтговорИзтриване
  12. Егати отнесените от вихъра кукувци.
    EI XLAPE... TI ZA YMEN LI SE IMAS? AZ MISLIA , 4E TI NIKOGA NISTO NE SI SAZDAL V ZIVOTA SI, NITO SI SPOSOBEN NA TOVA, OSVEN SAMO DA RYSIS! RYSIS SOBSTVENNIAT SI SVIAT, I ZAEDNO S TOVA PRAVIS NESTASTNI VSI4KI OKOLO TEBE!
    DOBRE, 4E V BALGARIA IMA I XORA, KOITO SE SABYZDAT I ZNAIAT I MOGAT DA POMOGNAT!
    A NA TEB NE TI E MIASTOTO V TOZI BLOG, ELEMENTARNO E, NE GO 4ETI!

    ОтговорИзтриване
  13. do anonimen 9.20
    DOBRE KAZANO I NAPALNO OSASTESTVIMO, S EDNA MALKA POPRAVKA- NE MISLI LOSO ZA NIKOGO, PROSTI IM GLYPOSTTA/ NA POLITISITE/, AL4NOSTTA, MISLI SAMO DA IM SE DADE DA SA DOBRE!!! A TO STE DOIDE, ONOVA, KOETO SA ZASLYZILI, NO PO TOZI NA4IN NE NATOVARVAS SEBE SI S OTRITSATELNA ENERGIA!

    ОтговорИзтриване
  14. до анонимен от 13 декември 2011, 09:28
    ВИЖ ПРИЯТЕЛЮ, БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ЗАЕМАШ НЕУТРАЛНА ПОЗИЦИЯ ИЛИ ЛЕКО КЛОНЯЩА КЪМ МЕН НО ИСКАМ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ КОГАТО РАБОТИХ В ОКБ "МАГНИТОТОРОН" И ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА СЕ СРЕЩНАХ С МНОГО РАДИЕСТЕЗИСТИ, ТО ЗАПОЗНАТ СЪМ С „ЛИНЕАЛА НА ТЮРЕН” И „БАГЕТИТЕ” /ПРЪЧКА - НА ФРЕНСКИ/, И НЕ СЪМ МНОГО ОЧАРОВАН ОТ ТЕЗИ ПОЗНАНИЯ! СРЕЩАЛ СЪМ СЕ КАТО ЗАПОЧНЕМ С ДЖУНА И МИНЕМ ПРЕЗ СТЕЛА ОТ СЛИВЕН И ВЕЧЕ ВЗЕХ ДА ГИ ЗАБРАВЯМ! ЕДИНСТВЕНИЯ РАДИЕСТЕЗИСТ, КОЙТО УСПЯ ОТ ПОЛЕТ СЪС САМОЛЕТ ДА ПОЗНАЕ ВСИЧКИ ЗАЛОЖЕНИ ПРОБИ И ИСТИНСКИ НАХОДИЩА, А ТОЙ БЕШЕ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ, БЕШЕ БАЙ ИВАН МИЛЕВ ОТ СЕЛО „++++++ „ В БУРГАСКА ОБЛАСТ. ЗА ТОВА МУ ПОСТИЖЕНИЕ РУСНАЦИТЕ МУ ПОДАРИХА ЧИСТО НОВА ЛАДА. И ТОИ ОТКРИ И СЕГА ОПЛЮВАНОТО И ТО СЪС ПРАВО НАХОДИЩЕ НА ГАЗ В ДОБРУДЖА, А И НАЙ ГОЛЯМОТО НАХОДИЩЕ НА НЕФТ В СВЕТА, КОЕТО СЕ НАМИРА НА 4 КИЛОМЕТРА ДЪЛБОЧИНА В ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ! ТОДОР ЖИВКОВ ВЗЕ МЕРКИ И ЗАПОЧНА СОНДАЖ, НО ДОЙДОХА „ПРЕКРАСНИТЕ ПРОМЕНИ” И ЦЕЛИЯ НАРОД БАВНО И ПОСТЕПЕННО ЗАТЪНА В ЛАЙНА!!! ДАЖЕ И АЗ ГО ЗАВЕДОХ НА СЕЛО, КЪДЕТО ДЯДО МИ ИМАШЕ КЪЩА И КАТО ИМАШ ПРЕДВИД, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ВОДА В ДВОРА, ТО ТОЙ ОТКРИ ВОДАВ НАШИЯ И КАЗА: „ИМА ВОДА НА 15 МЕТРА И ПОЛОВИНА!” ПОВИКАХ СОНДА И ПРОБИХМЕ С ДИАМЕТЪР 400 МИЛИМЕТРА И ТОЧНО ТАМ СЕ ПОЯВИ ЦЯЛА ПОДЗЕМНА РЕКА, КОЯТО СЕ ЧУВА И СЕГА КАК ТЕЧЕ И МНОГО ХОРА ИДВАТ И ИМ ДАВАМЕ ДАРОМ ВОДА ОТ ТАМ, ЗАЩОТО ТЯ Е НА ПРИРОДАТА, А НЕ НА НАС! ИНАЧЕ ПОВЕЧЕТО РАДИЕСТЕЗИСТИ СА САМОЗВАНЦИ. ИМАШЕ ОЩЕ ЕДНА - ДВЕ ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ, ЕДНАТА „СР...А”, КОЯТО ПОЧИНА А ДРУГАТА - ДОКТОР МАТЕВА, ЗА КОЯТО НЯМАМ СВЕДЕНИЯ ВЕЧЕ, НО ВСИЧКИ ДРУГИ БЯХА ЛЪЖЦИ! И С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ: ПЪТЯТ Е ДРУГ! ВЯРНО Е, ЧЕ МИСЪЛТА ТВОРИ („В НАЧАЛОТО БЕ СЛОВОТО”), И ТЯ ТИ КАЗВА КАКВО ВИЖДАШ ИЛИ ДА СЪЗДАВАШ И Е ВЯРНО, ЧЕ С НЕЯ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ МНОГО НЕЩА! ДАЖЕ НЕ Е НЕОБХОДИМО КОЛЕКТИВНО СБОРИЩЕ, САМО ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ МНОГО НЕЩА, НО ТОВА СЕ ОВЛАДЯВА МНОГО ТРУДНО! ЕДНО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА - КОГАТО СЕ СЪБУТИТЕ КАЖЕТЕ СИ НА УМ И СИ ГО ВЯРВАЙТЕ: "ДНЕС СЪМ ПО-ДОБРЕ ОТ ВЧЕРА, ЗА КОЕТО БЛАГОДАРЯ"

    ОтговорИзтриване
  15. "Е и извода от тук какъв е: Отново към Русия / ня я бъркайте със СССР / – тези наши хора които до сега винаги са ни помагали. Всеки друг избор би ни унищожил."

    Правилно си се усетил. Тъп си! И неграмотен!
    Само в горния цитат има 4 правописни грешки.

    ОтговорИзтриване
  16. Това е интересно, пишете нещо повече за ОКБ "МАГНИТОТОРОН"? Какво е ОКБ? Предполагам, че става въпрос за МАГНИТОТРОН, но какво е ОКБ, какво е правено, за какви цели и какви са изводите? А как може да се овладее това, един човек да предизвиква нещата във физическия свят само с мисълта си? Нещо повече за радиестезията?

    ОтговорИзтриване
  17. "Правилно си се усетил. Тъп си! И неграмотен!" БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТАЗИ ПОХВАЛА ХЕЙТЪРЕ!
    "Само в горния цитат има 4 правописни грешки".
    БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СЪВЕТИТЕ, НО ИМАМ И ДРУГА РАБОТА А И ПИША МЕЖДУ ДРУГОТО! ВЯРНО Е МОЖЕ БИ, НО ИДЕЯТА Е ПО ВАЖНА И НЯМА ДА ПОПРАВЯ ГРЕШКИТЕ! ТЕ ВЛИЗАТ В ЦЯЛАТА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ! А ОКБ ЗНАЧИ - "ОПИТНО КОНСТРУКТОРСКО БЮРО!

    ОтговорИзтриване
  18. Да Мария права си ,може би трябва да насочим мисълта цяла България да е добре.

    Да Ники прав си за позицията ми и донякъде може би в по-голяма степен за младите радиестезисти.
    Без да съм Маг или радиестезист имам скромен опит във тази област.Познавам един радиестезист , който преди години подходи много комерсиално със дарбата си и я поизгуби .Мисля че това е причината много от младите в тази област да губят способностите си -алчноста.
    Може би си спомняте русенските тото милионери-с помоща на махало спечелиха.Но за жалост "откъдето дошли там отишли".
    Ники и извинявай ако съм внесъл смут в блога ти , но ако няма малко хумор значи вече са ни зомбирали.
    Бъдете здрави .

    ОтговорИзтриване
  19. Да разбираме ли, че домакинът на блога вече не е безработен?
    За "ΜΑΡΙΑ", подразбрах от негов коментар, че е от мъжки пол, а "ΜΑΡΙΑ" не е Мария..? Не знам какво значи "ΜΑΡΙΑ" и как се превежда на български език?

    ОтговорИзтриване
  20. DO anonimen 21.15
    AKO IMAS MALKO YM V GLAVATA SI- IZPOLZVAI GO!
    AKO NE- DAVAM TI JOKER- NATISNI KARTINKATA S IMETO MARIA I VIZ TSIALATA INFORMASIA ZA NEIA...
    PONEZE NE SE KRIA OT NIKOGO, SI VLIZAM S IMETO I PROFILA MI OT GOOGLE, ZA RAZLIKA OT ANONIMNITE! OK???

    ОтговорИзтриване
  21. Мария TOVA E IMETO MI, ΜΑΡΙΑ E NA GRATSKI, KOGATO SAM SI PRAVILA PROFILA I BLOGA, SAM PISALA VSI4KO NA TOZI EZIK!!!
    I PONEZE ZA MEN E NAPALNO ESTESTVENNO, NE BIAX OBARNALA VNIMANIE NA FAKTA, 4E NE E NA LATINITSA, T.E. V BG NE GO 4ETETE, PO NA4INA PO KOITO AZ GO VIZDAM.

    ОтговорИзтриване
  22. Добре Мария. Радвам се, че се обаждате с такива позитивни коментари. Сигурно знаете добре гръцки език, за разлика от нас. Но носталгията по българското си влече...

    ОтговорИзтриване
  23. MOGA DA KAZA, 4E DA ZNAM PO- DOBRE GRATSKI, OTKOLKOTO BALGARSKI, KOITO ZA 11 GODINI V KOITO LIPSVAX SE E PROMENIL DO NEYZNAVAEMOST, MISLIA NA GRATSKI I MI E TRYDNO DA SE IZRAZIAVAM NA BALGARSKI...
    NOSTALGIA? KAKVO E TOVA, AZ NIKOGA NE SAM IZPITVALA... A KOGATO SAM SE VRASTALA V ATHENS, SLED PRESTOI V BG SAM SE 4YVSTVALA, 4E SE VRASTAM Y DOMA!!!

    ОтговорИзтриване