сряда, 28 декември 2011 г.

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНО НИВО - НЕЩО СТАНДАРТНО


Но как се връзва всичко това с 2012 година и пророчествата за златната епоха? Няма никакво съмнение, че в тази нова наука са налице множество загадки, до които все още не сме се докос­нали и  затова ще се наложи да ги проучим стъпка по стъпка, до­като схванем насоките за златната епоха, които са ни оставени. Една от най-очевидните области, в които трябва да потърсим тези насоки, е нашата собствена биологична основа. Целебните ефекти на пирамидите са толкова странни и фантастични, като че ли сме пропуснали да забележим някои много основни аспек­ти от физичните закони, както и какво означава това да си жив организъм. Оставаме с неизбежното заключение, че една от най - основните ни форми на хранене трябва да е някакъв вид енергия??! Освен това ще стане ясно, че можем да получим тази храна само чрез престой във вътрешността на пирамида, чрез съжителства­ме с предмет, зареден в пирамида, или чрез поглъщане на при­видно прости субстанции, като например обикновена вода, коя­то е била съхранявана известно време в пирамида.
С напредване на проучванията открихме фантастични доказателства в подкрепа на енергийната връзка с биологичния живот. И което е най-интересното, тази скрита сила се оказа из­точникът и създателят на самия живот. Тя е в състояние съвсем спонтанно да пренапише ДНК, за да трансформира определен вид в нещо съвсем ново и различно. Спомнете си за изчезнали­те растения, които най-неочаквано са се появили в полята око­ло пирамидата в Русия!! Откъде са дошли тези цветя? Откъде е пристигнал генетичният им материал? Възможно ли е същест­вуващите растения по някакъв начин да са били пренаписани - на ДНК ниво??! - за да се върнат обратно към по-стари, забравени видове? Ами еволюцията? Възможно ли е кодът на ДНК да е за­писан някак си в енергията на самата галактика, така че ние неп­рекъснато да сме обекти на трансформация, насочена към едно ново ниво в човешката еволюция?
Това като нищо може да се окаже изпълнението на редица древни пророчества, предвещаващи появата на златната епоха някъде след 2012 година - една масирана, движена от енергия­та еволюция на човешките видове такива, каквито ги познаваме?! Знаем, че това не е сред нещата, които бихме чули от страна на конвенционалната наука! Вероятно през целия си живот сте били обучавани и настройвани така, че да възприемате подобни идеи като абсурдни. Но преди да се изсмеете, бих искал да ме подкрепите при  проучването на категоричните научни доказателства, че подобна еволюция може би действително е в ход……и, че при това е в ход от доста време……

Следва продължение……..

Ще ви пускам данните по малко, за да не влезете в заблуждение…..

Николай Николов

4 коментара:

  1. Мога да споделя ,че водата наистина променя вкуса си и съм зареждал напълно изтощени батерийки под пирамида (вярно лампата светна като фас).Ако някой иска да си направи умален модел в този материал има и таблица.
    http://www.magicgatebg.com/Books/BG/Tainstvenata%20Sila%20Na%20Piramidite_bg.pdf

    ОтговорИзтриване
  2. Ники ,отвори си скайпа,пратих ти линк за да не ти развалям удоволствието от втора част.Ако случайно не си го преглеждал.

    ОтговорИзтриване
  3. не забавяите че има едно зло което съществува много много преди сътворението на човека в тази му форма и вит което много добре е запоанато с всичко сътворено до преди нас разликата е там че в нас е заложена честица от твореца за това се казва по божи обрас и подобие подобие , библията говори че ниесме един вит богове но не в пълния смисал на думата и че всичкинебесни ангели искад да узнаят как и по къкъв начин , ндруго място се казва че ниесме храм на бога на нащия творец и ние трябва да се пазим като тъкъф , е помислете проверете потърсете у сами се убедете какво точно сме ние

    ОтговорИзтриване
  4. Научете се да пишете на български език!!

    ОтговорИзтриване