събота, 31 декември 2011 г.

НОВОГОДИШНИ, И НЕ САМО ПЕСНИ ЗА ВАС


НЕКА ТЕЗИ ПЕСНИ СА ПОЗДРАВ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! НАРОЧНО ИЗБЯГВАМ КОЛЕДНИТЕ ПЕСНИ ЗАЩОТО КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА СА КОРЕННО РАЗЛИЧНИ НЕЩА! ПРИЯТНО СЛУШАНЕ И СПОМЕНИ ВИ ЖЕЛАЯ!!!













Николай Николов

3 коментара:

  1. Нека изпратим 2011г. с благодарност за всички хубавите мигове и невероятни преживявания, до които се докоснахме. За много от нас годината беше и тежка, имахме и трудности, но вярвам, че излизаме от тази година по-силни, по-умни и по-устремени. Понякога да се загубим е единствения начин да намерим себе... си. Понякога да изгубим нещо или някого е единствения начин да разберем кои сме всъщност. Пожелавам ви една положителна равносметка за изминалата година и ви пожелавам да излезете от нея като победители. Пожелавам ви да влезете в новата година с още по-смели мечти и силата да ги преследвате. И най-важното .. съветвам ви да внимавате какво си пожелавате в навечерието на новата година, защото и аз не знам как - но се сбъдва !

    ОтговорИзтриване
  2. да КАКТО УЧЧАТ ИСТОЧНИТЕ УЧИТЕЛИ УЧАКВАИ НЕ УЧАКВАНОТО И НЕЗНАЕШ КАКВО СИ СПИЧЕЛИЛ, КОГАТО ЗАГУБИИ КАКВО СИ ЗАГУБИЛ КОГАТО ПИЧЕЛИШ , АС ЩЕВИ ПОЖЕЛАЯ НЕЩО ПО РЕАЛИСТИЧНО НЕКА ТАЗИ ГОДИНА ДА Е ЗА ВАС ОТКРИТА ЗА ИСТИНАТА КОЯТО КАЗВАТ ЧЕ БОЛИ НО Е ЦЕЛЕБНА НЕКА ВСИЧКО СКРИТО ОТ ВАС ИСПЛУВА И СТАНЕ ПОНЯТНО И РАЗБИРАЕМО И КОЛКО ТО ДА ВИ БОЛИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СТЕ СИЛНИ И УВЕРЕНИ В ИСТИНАТА ЦЯЛАТА ИСТИНА И БЕЗУСЛОВНАТА УСПЕХ НА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ В СЕБЕСИ ЛЮБОВТА КЪМ ИСТИНАТА А ЗА ЛЮБОВТА КО ЯТО ПО ГРЪТСКИ СЕ ИМЕНУВА АГАПЕ ЕДНА ОТ 4 ТИРИТЕ ВИДА ЛЮБОВ ЗА КОЯТО МАПИЯ МОЖЕ ДА НИ КАЖЕ ПОВЕЧЕ И ДОБРЕ Е ВИЕ САМИ ДА СЕ ЗАИНТЕРЕСУВАТЕ ЗА ЩОТО УБИЧТА Е ДВИГАТЕЛ И РАЖДА ЕНЕРГИЯ СИЛА ВЪСКРЕСЯВА ХОРА НО ТЯ Е НЕ САМА ПО СЕБСЕИ ТЕЗИ НЕЩА С МНОГО ОПИТ И МНОГО ТЪРСЕНЕ И МНОГО ОТ ДАДЕНОС И НАИВЕЧЕ ЧИСТОТА НА СЪРЦЕТОВИ ,НО ТАЗИ ЕНЕРГИЯ СЕ ИЗПОЛЗВА И ОТ ТЪМНАТА СТРАНА , УСПЕХ НА ВСИЧКИ

    ОтговорИзтриване
  3. Честит Васильов ден и Честита Нова 2012 Година! Пожелания за здраве, щастие, късмет , успехи в добрите начинания! Много здраве и щастие !

    ОтговорИзтриване