вторник, 26 май 2015 г.

ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ

Думите със тъмносин цвят са препратки към други страници, събития и официални доказателства!
Какви са те и как изглеждат? Паралелната реалност постоянно съществува редом с нас, но е съвършено незабележима за хората. И понякога тънката невидима граница може за кратко да изчезне. В това, че има паралелни вселени вече не се съмняват много учени и изследователи. Съвременната наука също допуска и доказва тази възможност. Но може ли това да се провери?! И къде да се търсят входовете в паралелните светове! А каква е една от целите на Адронния колайдер (LHC) ???! Някои знаят, но повечето не! Как мислите вие? Вече се натрупаха твърде много такива случаи на преходи, и документирани доказателства, че е въпрос на време да се превърне в реална възможност. 

Николай Николов

3 коментара:

  1. Дълбоко се съмнявам, че целите на Адронния колайдер са тези, които ни ги представят по така наречените медии....
    Всички, без изключение, научни открития се използват най-напред за военни (тоест-унищожителни) цели, а после, когато му дойде времето - за полезни човешки цели.....Нищо ново под небето - просто човешки слабости (особености).

    ОтговорИзтриване
  2. В момента на човешките слабости им сърбаме попарата на макс :) Истина е, унищожителната цел е почти постигната! Хубавото на паралелните реалности е, че се припокриват една в друга и се отваря път към спасение! Мисля, че каквито и случаи и доказателства да е имало, те са само бегла представа пред това, което тепърва предстои... Повечето с праволинейното и с капаци на очите мислене си нямат и на идея каква истина съществува! Вярвам в реалните възможности на мирозданието!

    ОтговорИзтриване
  3. Паралелната реалност наистина съществува и е редом с нас хората! Не се забелязва, защото човекът не знае нищо и не е разбрал самия себе си. Тази е и главната причина за бомбардировката от високо ниво! Къде да се търсят входове за паралелни светове ли?... :) Ами те са внедрени в нас - отвътре навън, не е вратата отвън навътре :) Човекът е цял един макрокосмос!
    Гледайте и ще разберете какво ни е отнетото и колко много сме изгубили!
    https://www.youtube.com/watch?v=3lc60X_O4dQ (Акаша)
    https://www.youtube.com/watch?v=_-y62BFI9W4 (Спиралата)
    https://www.youtube.com/watch?v=rR44L6qE2tE (Змията и Лотосът)
    https://www.youtube.com/watch?v=2oDlMnOAx-4 (Отвъд мисленето)

    ОтговорИзтриване