петък, 26 декември 2014 г.

НАУЧНАТА МАФИЯ УНИЩОЖАВА НАЙ - НОВИТЕ РАЗРАБОТКИ


Сега ще говорим за сериозни неща. Нека да започнем. Ето:
Защо науката в СССР активно се развиваше само 15 години?! Какво обяснява възхода на Съветския инженерен ум само от 1945 до 1960 година? Защо от студения ядрен синтез, открит от физика Иван Филимоненко, не можаха да се възползват и да го приложат Корольов, Курчатов и Глушков? Какво се крие зад странните обстоятелства около смъртта на тези водещи учени? Защо програмата за студения термоядрен синтез в СССР бе обявена за, псевдонаучна? Кой  пренасочи развитието съветската наука към старите разработки на американците? Защо Съветските и български  разработки на изчислителните и компютърни технологии бяха покрити, и на нашите учени бе наредено да копират старата американска техника и технология?  В СССР бе създаден вечен двигател от второ ниво. Създадени бяха и абсорбционни хладилници, които не изискват  електрическо, или някакво платено захранване.  Светът можеше да се откаже от бензина и газта още през 1980 година. В целия свят, включително и в САЩ бяха убити водещите учени.  В Санкт Петербург имаше една фирма, която произвеждаше двигатели на базата на студения ядрен синтез.   Какво се случи с главния конструктор на тази фирма? Още през 1990 г. в Русия съществуваха  разработки за безтоплинна енергетика, тоест – ток без пари.  Какво е  това  „Колело на миналото"?!  С какво  в действителност, се занимава „Комисията по лъженаука”?!  Защо японците „Не могат” да внедрят в тяхната индустрия  алтернативните  технологии? Каква истина разкри, бившия министър на икономиката на Япония  Хейдзо Такенака? Какво се крие зад трагедията във Фукушима?  Има ли геофизични оръжия? Ще се опипаме да намерим отговорите на тези въпроси, но няма да ви ги кажа аз, по понятни за мен причини, а ще ги научите, и то не на сто процента от филма който ще ви пусна! Приятно гледане и слушайте внимателно!!!



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

5 коментара:

  1. "България е задължена да изплаща чрез полугодишни вноски в срок от 37 години 2 250 000 000 златни франка репарации на специална съглашенска комисия, а също така да предаде на Сърбия, Гърция и Румъния общо 70 825 глави добитък, към което се включват и 50 000 т каменни въглища за Кралство СХС. Българската армия е вкарана в символичните рамки от 20 000 души, забранен е военноморският и военновъздушен флот. Освен да сломи икономически и военно страната, Ньойският договор цели и чисто откровената гавра. На България са забранени колонии в Африка и Азия, които тя очевидно никога не е притежавала. По думите на Клемансо на варварския и войнствен български народ не бива да бъде позволено за в бъдеще да представлява заплаха за региона. Ньой е името на позора."

    За съжаление и днес същите сили продължават ГАВРАТА !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Как няма да продължава, като КЕРВАНА за който сме се ВЪРЗАЛИ Е ПАК СЪЩИЯ!

      Изтриване
  2. Нали не е трудно да се досетим защо е станало така?
    При наличие на толкова запаси на енергия, едва ли някой трябва да си отреже клона на който седи!Никой няма интерес ако печели милиарди да допусне подобни трхнологии.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. е,те се знаят кои са тези ,които не позволяват свободната енергия да стане достъпна-това са ционисткия елит на планетата,който иска депопулация и контрол над населението и природните ресурси

      Изтриване
  3. ДА ТАКА Е! ТАЗИ ТЯХНА МЕЧТА ДАТИРАЩА ОТ 2 000 ГОДИНИ ЗА ЕДИНЕН СВЕТОВЕН РЕД, ЕДНА ДЪРЖАВА, ТЕ ДА СА ГОСПОДАРИ И ДА ИМА ЕДИН МИЛИАРД НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА КОЕТО ДА ИМ Е СЛУГА, ДА СЕ ГОВОРИ НА ЕДИН ЕЗИК - ВЕЧЕ АНГЛИЙСКИ Е НА ПЪТ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ, НО ТОВА МАЙ ЩЕ УНИЩОЖИ И ТЯХ И НАС. КРИЯТ СЕ ЛЕКАРСТВА, ТЕХНОЛОГИИ, РАЗПАЛВАТ КОНФЛИКТИ ... ТОЕСТ ИГРАЯТ СИ НА БОГОВЕ. СЪЗДАДОХА ХИМИЧНО СЪЕДИНЕНИЕ КОЕТО ПРЕДИЗВИКВА СРИВ НА ИМУННАТА СИСТЕМА, ТОЕСТ СПИН. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - НЯМА ВИРУС НА СПИН. НАРИЧА СЕ СИНДРОМ НА ПРИДОБИТАТА ИМУННА НЕДОСТАТЪЧНОСТ! НАЙ - ЧЕСТО РАЗБОЛЯВАТ ХОРАТА, ЧРЕЗ ВАКСИНАТА ЗА ХЕПАТИТ - ПРОИЗВЕДЕНА В САЩ. ПЪРВАТА ЖЕРТВА БЕШЕ ФРЕДИ МЕРКЮРИ. НЕ Е БИЛ ГЕЙ - ТОВА Е МИТ! МНОГО ИЗВЕСТНИ ХОРА СТАНАХА ПЪРВИТЕ ЖЕРТВИ НА ТАЗИ ЛУДА И ОТКАЧЕНА ИДЕЯ. ТЕ ИМАТ И ВЕЩЕСТВОТО КОЕТО ОТСТРАНЯВА СПИН, НО САМО ТЕ! НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ СЕ ПРЕДАВА ПО ПОЛОВ ПЪТ. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, КАК ИЗЧЕЗНАХАЛЕКАРСТВАТА ОТ АПТЕКИТЕ И ОСТАНАХА САМО ИБОПРОФЕН И ПАРАЦЕТАМОЛ.....НЯМА ПУСНАТ НА ПАЗАРА НОВ АНТИБИОТИК, А НА ПРЕДИШНИТЕ МИКРОБИТЕ СВИКНАХА. СПРЯХА ДАЖЕ И АМИДОФЕНА. А СЕГА ПО ЗАПОВЕД ОТ ГОРЕ СПРЯХА И РИВОТРИЛА. ДА СЪЗДАВА СЕ ЗАВИСИМОСТ КЪМ НЕГО, КАКТО И ОТ ВСИЧКИ БЕНЗОДИАЗЕПИНИ, НО ТО Е ДОСТА СИГУРНО СРЕДСТВО ПРОТИВ ЕПИЛЕПСИЯ И СТРАХОВИ НЕВРОЗИ. ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ ИЗМИСЛИХА ЗЕЛЕНИТЕ РЕЦЕПТИ И ЦЕЛТА ИМ БЕШЕ ЕДНА - НАРКОТИЦИ, АЛКОХОЛ, И СИНТЕТИЧНИ ДРОГИ. ХЕМ ОГРОМНА ПЕЧАЛБА, ХЕМ ХОРАТА ДЕГРАДИРАТ И ЕВЕНТУАЛНО УМИРАТ.... НИМА НЕ Е ТАКА?!

    ОтговорИзтриване