неделя, 17 май 2015 г.

НАСТАНА ВРЕМЕ БАЛКАНИТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ - КАКТО Е И ПРЕДРЕЧЕНО!


Ако САЩ след терористичните атаки в Куманово продължа със същото темпо да подкрепя албанците , това би могло да доведе до образуването на православен съюз между Македония, Сърбия, Гърция и България, пише в последния доклад на ЦРУ, предава сръбския "Курир".
Ако САЩ и след терористичното нападение в Куманово, продължат политиката на безрезервна подкрепа на албанците, ако ЕС продължи да мълчи за съживяване на проекта " Велика Албания ", това би могло да доведе до образуването на православен съюз между Македония, Гърция, България и Сърбия и може би до Трета Балканска война ! Това е заключението в последния доклад на ЦРУ за състоянието на региона. Анализаторите на ЦРУ заради това предлагат американските власти да спрат достъпа на Балканите.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

4 коментара:

  1. По принцип целта е Турция и Албания да си граничат ,създавайки пълна ислямизация на Балканите ...то се и вижда Македония ,съвсем скоро и в България ,те ДПС си работят по тази програма ,потурчват циганите,настройват чко турците ,вкарват се все повече емигранти.......

    ОтговорИзтриване
  2. Абе какви войни в двадесет и първи век?!!! Абсурдно и идиотско е!!! И къде ни бутат без никой да ни пита?! Въобще изобщо си мисля, че някой има огромна сачма в главата, но няма да му се получи!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Америка да го духа и да престане да се вре, където не й е работата!!!

    ОтговорИзтриване