събота, 21 ноември 2015 г.

ВИЕ ПЕДЕРАСИ ИЛИ ЛЕСБИЙКИ СТЕ? АЗ ПРЕДПОЧИТАМ КУРВИ! А ВИЕ?!


ПО НИКИТА ХРУШЧОВ: - ЗА ВАС, И САМО ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ МОИ АКО ВИ ИМА! МЕРСИ, Е МОЕТО БЛАГДАРЯ... ЗА ВАС РАЗБИРА СЕ.....
Има икономическа теория, че ако цял живот си правил сделки за 5 лева – не можеш изведнъж да направиш за 50 лева. Според същата логика, ако досега си продавал идеи за снимки с лопата – никой не очаква до петък преди обяд да замислиш революция в имидж продуцентството. Идеята за дебат е грубо преджобена от US политически традиции. Пиарите на Станишев са я родили в рутинна командировка. Която после се оказала необикновен идеен гурбет. Вместо да ги посрещнем като креативни герои – преработеното ни от съветска пропаганда въображение мисли, че това с дебатите е някаква педерастка работа.


Безсмислието от спорещите на едно място премиер и кмет е, че те няма да проговорят комерсиално. Например как жизненият стандарт на циганите е заплашен от ипотечна криза. И какво да се направи, за да не се увеличават лихвите по заемите им за недвижими имоти. Циганите не се интересуват от тази икономика. И политическите им предпочитания се манипулират от други телевизионни жанрове. Като репортаж с мобилен телефон от стаята за гласуване.


В дебата на Станишев и Борисов няма да има и тема "Ще съблече ли глобалното затопляне пенсионерите по бански през октомври". Защото застаряващият електорат по някаква социална презумпция се приема, че е еднопартийна собственост. И със сигурност ще си остане такъв, ако друг се обяви срещу безплатното море на баба и дядо. Тази година пратихме 5000 на почивка, но догодина и толкова няма да има, ако дойде Бойко – това е Станишевият комуникационен капан, в който Борисов със сигурност няма да иска да падне. Пенсионерите ще останат недоизказани в дебата. Защото и моята баба ще ми се разсърди, ако й забраня мечтите за почивка. Накрая единствената нецензурирана тема ще остане заводът. Който не е измерено за какъв колебаещ се електорат се бори.


Ще правим дебат, за да строим завод. От двете само заводът е спешен, без дебат ще минем. Не е нужно с него ПР перестройчиците да оправдават US командировъчните си. Политическият маркетинг, който са видели там за президентските избори, тук е невъзможен. Заради всичките изядени кебапчета досега. Безплатното развращава и никой няма да купи идеи, след като е свикнал да му подаряват препечена кайма с подправки. А преди да смени канала, ще попита като Хрушчов дебатиращите политически абстракционисти – Вие педерасти ли сте?
 К. Руменов

НИКОЛАЙ НИКОЛВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар