неделя, 31 януари 2016 г.

ЕПИФИЗА


Множество древни вярвания и традиции твърдят, че в центъра на човешкия мозък се е стаила една физическа жлеза, чрез която се приемат и предават телепатични мисли и образи. Тази миниатюрна жлеза с формата на шишарка е известна на медицината като епифиза, или епифизна жлеза, и има размерите на грахово зърно. Дори латинското й наименование произлиза от думата „ртеа", което означава „шишарка". Културите на древния свят посвещават голяма част от усилията си на претворяването на изображението на шишарката и систематично ги използват в най-добрите си творби. Питагор, Платон, Ямблих, Декарт и други пишат за тази жлеза с огромно преклонение. Често я определят като седалището на душата. Очевидно е, че това „трето око" приема впечатления директно от Вселенското енергийно поле. Макар и засега да не сме успели да проумеем как точно сработва този механизъм, това в никакъв случай не означава, че древните са грешили.
Епифизата — ендокринна жлеза с размерите на грахово зърно, разположена в геометричния център на мозъка, се превръща в обект на преклонение за много култури.
Обърнете внимание на приликата й с шишарка.
Ако трябва да бъдем точни, епифизната жлеза не е част от мозъка, тоест, тя не е защитена от мозъчната тъкан. Намира се в приблизителния геометричен център на мозъчната маса, притежава кух интериор, пълен с водниста течност, и получава повече кръв, отколкото която и да е друга част на тялото освен бъбреците.
Тъй като епифизата не е защитена от бариерата на мозъчната тъкан, с течение на времето течността във вътрешността й събира все по-голямо количество минерални отлагания, или „мозъчен пясък", с оптичните и химически качества на емайла на зъбите ни. На рентгенова снимка или ядрено-магнитен резонанс това калциране се вижда като подобна на кост маса в центъра на мозъците ни. Лекарите използват това твърдо бяло струпване, за да определят дали имаме мозъчен тумор. Ако бялата точка изглежда на скенера като избутана към някоя от двете части на мозъка, това им подсказва, че туморът е променил формата на мозъка.
Както и в документалния филм „Енигмата 2012", шишарките са едни от най-често Срещаните изображения в свещеното изкуство и архитектурата на народите по целия свят са безсъмнено символи на преклонение пред епифизната жлеза. Това е един изумителен феномен, който досега не е получил адекватното си обяснение. Една християнска статия със заглавие „Езичниците обичат шишарките и ги използват непрекъснато в изкуството си." предоставя редица илюстрации, доказващи основната теза:
*Бронзова скулптура на ръка от мистичния култ към Дионисий в късната Римска империя има шишарка на палеца, както и други странни символи.
*Скулптура на мексикански бог го представя с шишарки и ела в ръката.
*Жезълът на египетския бог на слънцето Озирис в музея в Торино, Италия, има две „змии кундалини", които се преплитат и обръщат глави към шишарка на върха.
*Асирийско-вавилонският крилат бог Тамуз се изобразява с шишарка в ръка.
*Гръцкият бог Дионисий носи жезъл с шишарка на върха,символизираща плодовитостта.
*Бакхус - римският бог на веселието и пиянството, също носи жезъл с шишарка.
*Католическият папа носи жезъл с шишарка, разположена
точно над мястото на ръката му, а от нея нагоре жезълът представлява стилизиран дънер на дърво.
*Множество римокатолически свещници, орнаменти, свещени декорации и архитектурни елементи съдържат шишарка като свой ключов елемент.
*Най-голямата скулптура на шишарка в света се намира на площада пред Ватикана - в Двора на
шишарката.
Папа Бенедикт XVI, държащ папския жезъл с шишарката, очевидно символизираща
способността му да се свързва с по-висш разум чрез епифизната жлеза.
Във филма „Енигмата 2012" изтъква също така, че златната погребална маска на цар Тот представлява уреус, или „змията кундалини", излизаща от челото му точно от точката, зад която се намира епифизната жлеза. Издигнатата кръгла област между веждите на повечето от статуите на Буда символизират съвсем недвусмислено третото око. Косата на Буда също обикновено се представя във формата на стилизирана шишарка. Почти всички индийски богове и богини се изобразяват с бинди, или трето око между веждите. Мнозина индуси носят този символ и до ден днешен. Косата на индийския бог Шива също прилича на стилизирана епифизна жлеза, а около врата му се увиват „змиите кундалини".
След като излезе филмът „Енигмата 2012",





се откри една скулптура на индианския бог Кетцалкоатъл, представяща го като излизащ от устата на змия, а тялото на змията се увива във формата на епифизната жлеза. В същата скулптура Кетцалкоатъл носи огърлица от шишарки. И което е още по-интересното, от долната част на шишарките очевидно излизат енергийни вълни. Устата на змията обгръща лицето на бога по същия начин, по който изглеждат шлемовете на съвременните астронавти. Освен това, ако се загледаме с изображенията в храма на Кетцалкоатъл в Теотихуан, не е трудно да разпознаем множеството шишарки, издълбани до главите на змиите.





Николай Николов

петък, 29 януари 2016 г.

СКРИТИТЕ ТАЙНИ ЗА ЛУНАТА ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ


Странно явление, но в случая с това видео се оказва, че Луната е пред облаците, а не обратното. Неясно защо сега Луната се е появила Пред облаците. Какво е това? Я вижте видеото:



Ще ви добавя, че скоро немски учени които непрекъснато са следели с телескоп и снимали и то нон-стоп Луната  откриха, че това е холограма,  поради появилите се бъгове на холограмата. (филма може а видите тук: ЦЪК!), а зад нея има небесно тяло, но не е това което виждаме!  Не е възможно кратерите да имат връх в средата! Никой кратер от метеорити, както на Земята, така и на спътниците на останалите големи газови планети,  както и на Меркурий не са такива. Тези, явно доста по-умни от нас „същества” леко са ни подценили. Това се знае отдавна. Не напразно изведнъж спряха експедициите до Луната , а основателят на НАСА, германецът,  конструктора на ракетите ФАУ,  Вернер фон Браун (който впоследствие работи в САЩ),  а после и тези на НАСА  каза малко преди смъртта си -  "Разбрахме, че там не е за нас, но на този етап нямам право да Ви кажа защо".
А Кадрите с кацането на Луната са подправени, за да се скрие какво е имало на Луната. Ето ви и филма с тях:



Търсенето на вода на Луната се увенча с успех. Разбира се, Луната – не е воден свят, но все пак … 



Мисията „grail” (gravity recovery and interior laboratory) на стойност $ 496 милиона стартира през септември 2011 г., когато две еднакви сонди, с големина на перална машина се отправиха към  Луната.
Сондите се движат на една и съща орбита на 55 км над Луната, една след друга и с висока точност: до няколко десети от микрона – измервайки  разстоянието между тях, улавят  промените, свързани с гравитационни аномалии.
В резултат на това учените получиха безпрецедентно точна карта на гравитационното поле на Луната, с която се надяват да изяснят в детайлите на вътрешната структура на естествения спътник на земята, а също така и да проверят някои хипотези около раждането и еволюцията на Луната.
Резултати от анализа на гравитационната карта  показват, че лунната кора е с  много по-малка плътност, отколкото се смяташе досега, и може да съдържа множество кухини.
Космическата агенция на САЩ  НАСА съобщи, че двете сонди, изучавали една година гравитационното поле и вътрешната структура на Луната в проекта GRАIL, са излезли от лунната орбита след команда от инженерния екип, и са паднали на повърхността на спътника. „Ebb“ и „Flow“, както е било планирано, са паднали в кратера на Луната Голдсмит.
Специалистите са разбили сондите на северния полюс на Луната, за да изключат дори и най-малката възможност за тяхното падане в места с „историческа“ стойност „, като например в района на кацане на „Аполо“. Мястото на падане на сондите е наречено в чест на астронавта на НАСА Сали Райд, която почина през юли по миналата година. През 1983 г. тя стана първата американка летяла в космоса.  През последните години от живота си Райд, по-специално, се занимаваше с изследването на Луната.
Повечето от данните, събрани от сондата предстои да бъдат анализирани, но ръководителите на мисията заявиха, че тя е била успешна. „Постигнахме всичко, на което можеше да се надяваме. Признавам, че не очаквах, че този проект ще бъде толкова успешен” - каза ръководителят на научната мисия от Масачузетския технологичен институт, Мария Зубер.
Ето ви и филма:



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

сряда, 27 януари 2016 г.

ОБЩЕСТВОТО „ВРИЛ“. КАКВО ГО РАЗЛИЧАВА ОТ ОТ "ТУЛЕ"?....


Обществото ВРИЛ всъщност е едно от най-интересните тайни общества, съществували някога. То просто ТРЯБВА да бъде споменато. За него в Германия няма дори и една — единствена книга, а Съюзниците успешно са заличили всички останали материали, които биха могли да ни насочат към името. Но все пак има запазени документи. Предстои ни да разкрием с вас тази тема, за да се убедите с очите си кои кръгове на властта от "не — германска" природа са заинтересувани случилото се да се пази в тайна от немската и други нации.
През 1919 год. Карл Хаусхофър основава втори орден — БРАТЯ НА СВЕТЛИНАТА — който по-късно е прекръстен на ОБЩЕСТВО ВРИЛ. В него се обединяват и произлязлата от Германския орден през 1917 год. нова тамплиерска формация ГОСПОДАРИТЕ НА ЧЕРНИЯ КАМЪК (DHWSS) и ЧЕРНИТЕ РИЦАРИ от S — и „Туле"— елита на ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ.
Най-очевидната разлика между обществата „Туле" и „Врил" е, че „Туле" се занимава с материални и политически дела, а „Врил" е ориентирано към ОТВЪДНОТО. Разбира се, между тях има редица пресечни точки — например Атлантида, Ултима Тули, „Островът на блажените" на Гилгамеш, праисторическата връзка между германците и Месонотамия какво и древните светилища като Екстернщайне или Хаусберг в Щронег (Щронсдорф).

През декември тесен кръг от хора от "Туле", DHWSS и „Врил" се събират в специално наета за целта хижа в РамзауБертесгаден. На срещата освен Мария Озрич присъства още един медиум, познат само като Зигрун. По медиален път Мария успява да получи съобщение на таен тамплиерски език — напълно непознат за нея — който съдържа технически указания за построяването на летяща машина. Телепатичните съобщения според текстовете на „Врил" идват от слънчевата система Алдебаран, отдалечена от нас на 68 светлинни години в съзвездието Телец.
Да направим кратко обобщение на съобщенията, които телепатите на „Врил" получават с течение на годините и които лежат в основата на всички по-нататъшни действия на това общество:
Според тях слънчевата система Алдебаран е отдалечена на 68 светлинни години от Земята и около алдебаранското Слънце кръжат две населени планети, които образуват империята ШУМЕРАН. Човечеството на Шумеран се деляло на господарска раса от „светли богочовеци" (арийци) и различни други човешки раси, появили се на планетите от негативните мутации на арийците вследствие на климатични промени. Тези разноцветни мутанти имали по-ниско ниво на развитие. Колкото повече се смесвали расите, толкова повече изоставали в духовното си развитие, и когато Слънцето на Алдебаран започнало да се разширява, те не били в състояние да създадат космическите технологии на предшествениците си и да напуснат планетата. Поради това били напълно зависими от господарската раса и трябвало да бъдат евакуирани с нейните космически кораби на други, годни за живот планети. Въпреки съществуващите различия, расите взаимно се уважавали и не се намесвали в жизненото пространство на другите — нито т.нар. богочовеци в по-нисшите раси, нито обратното. Всички просто уважавали факта, че останалите имат свое лично развитие (за разлика от Земята).

Следва продължение..........

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

СИНИЯТ ЛЪЧ /BLUE BEAM/ - КАКВО Е ТОВА?!


Проект на НАСА "Blue Beam" e основна част от план за завземане на планетата. "Ние имаме световно правителство независимо дали ви харесва или не. Единственият въпрос е дали едно правителство ще вземе власта с завоевание или съгласие "- Пол Варбург, член на Съвета по международни отношения (CFR), направи съобщението в сената на САЩ през февруари 1950 година. "Ние сме в зората на глобалната промяна. Нуждаем се от добре управлявана сериозна криза и на нациите ще бъде наложен новият световен ред "- каза през септември 1994 г., Дейвид Рокфелер, почетен председател на Съвета по международни отношения (CFR), почетен председател на Трилатералната комисия, Bilderberger.
През 1994 г., независим журналист Серж Монаст представени в Квебек център Free Press, един документ, който той нарича Blue Beam - проект на НАСА. В този доклад, Серж каза за съществуването на заговор, подкрепен от НАСА и американското правителство като цяло, чиято цел е - да въведат в заблуждение обществото, че да повярва в това което ще се появи на небето и на знаците върху него - " чудесата " като доказателство, подкопавайки собственитеим религиозни убеждения, или липсата на такава, за да бъдат в състояние да наложат новата религия на епохата "Ню Ейдж". Същата тази, която ще бъде необходима, за да бъде в състояние да обяви Месията и за установяването на Новия Световен Ред. Малко след това, Серж и друг журналист, който му помогна в работата си по доклада, техните семейства започват да получават заплахи, и са били преследвани от държавата. И доста бързо умира при доста странни обстоятелства. Монаст твърди, че крайната цел на проекта "Син лъч" - организацията на гигантската измама на хората от планета ни, която ще симулира холографски проекция на идването на Исус и ще се използват нискочестотни вълни за контрол на ума. Всичко това е част от план за изграждане на новата сатанинска религия "Ню Ейдж" на Новия вят. Монаст твърди, че има неоспорими доказателствасва за твърденията си. Както и документите, които той е получил от лице, участващо в проекта. Монаст умира също при подозрителни обстоятелства. Още през 1994 г., каза той в интервю, че той е многократно заплашван от министър-председателя на Канада и представители на Ватикана. Например Серж, който никога не е страдал от сърдечни проблеми, се прибира в къщи, той е получил сърдечен удар, от който умиря. скоро след това е бил убит друг журналист, който помагал на Серж. По време на разследването беше установено, че журналистът също е бил убит след сърдечен удар ... "тероризма", сега на мода ....


Първият филм е на руски!



„Тероризма” сега е на мода:



Проект на НАСА за създаване на нова световна религия чрез използването на съвременни технологии за манипулиране на човешкото съзнание и реакции от разстояние. Приятно гледане!



Николай Николов

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ОТ ДРЕВНОСТТА


НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ИМА АРТЕФАКТИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПРЕДИ НАС Е ИМАЛО ЦИВИЛИЗАЦИИ  С ДОСТА ПО - НАПРЕДНАЛИ ТЕХНОЛОГИИ ОТ СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ. НЯМА НУЖДА ОТ МОЙ КОМЕНТАР.  ПРОСТО ВИЖТЕ ФИЛМА КОЙТО Е  43 МИНУТИ. ДУБЛИРАН Е ИДЕАЛНО, А РАЗСЪЖДЕНИЯТА ОСТАВЯМ НА ВАС. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ И ЧЕТЕНЕ!




С ПОМОЩТА НА НАДЯ ДИМИТРОВА

 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

вторник, 26 януари 2016 г.

ТАЙНИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ И НА НЕГОВИТЕ ДЪЛБИНИ

Черно море е обвито от тайни относно своето образуване! То е повишавало нивото си пред погледа на хората в доста кратък период от време. Погълнало е доста от древния свят и в неговите дълбини се крият доста тайни. Някога е достигало доста по-големи размери (побитите камъни) а някога изобщо го е нямало или е било твърде малко! За тайните които то крие под водите си и за разликите си от всички останали морета и по соленост и по съдържание на сероводород може да научите тук.



Николай Николов

понеделник, 25 януари 2016 г.

КЪДЕ СЪМ АЗ - КЪДЕ СА ТЕ......!

ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ И ЛЮБИМАТА НА МНОГО БЪЛГАРИ! А ОСТАНАХМЕ ЛИ ОЩЕ ТАКИВА ХОРА? НЕ ЗНАМ! ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ ГЪРЧЕЕХА, СЕГА ПАК ГИ ИМА, В МОМЕНТА СЕ ПОАМЕРИКАНЧВАТ – „УАУУ”……КЪДЕ СТЕ БРЕ ХОРА? НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?! вече и се турчеят управляващите ни идиотиГЛЕДАХТЕ ЛИ ДНЕС 25 ЯНУАРИ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪКАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО ВАНЯ КАСТРЕВА КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ В „ТАЗИ СУТРИН ПО БТВ?. ДА УЧАТ ДЕЦАТА НИ РОБИНЗОН КРУЗО, А ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ, "МИЛА МОЯ ГОРО" И ДЕСЕТКИ НАШИ БЪЛГАРСКИ ОСНОВНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ И СТИХОТВОРЕНИЯ И НА БОТЕВ И НА... ЩЕЛИ ДА СЕ ИЗУЧАВАТ ИЗВЪН КЛАСНО ПО ЖЕЛАНИЕ НА УЧИТЕЛЯ. П ТАКАВА НАГЛОСТ НЕ БЯХ ВЕЖДАЛ..... НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ- ЗАПАЗЕНАТА ОТ ПРИРОДАТА, ВСЕЛЕНСКИ РАЗУМ ИЛИ БОГ /НЕ ЗНАЯ/  ЗЕМЯ. НАРЕЧЕТЕ ГИ /ГО/ КАКВИТО ВИ СА РАЗБИРАНИЯТА И ВЯРА – АКО ИМАТЕ ТАКАВА ИЗОБЩО. АКО НЕ В ДРУГО ТО ТРЯБВА ДА ОБИЧАТЕ ХОРАТА, ДА ИМ СЪЧУВСТВАТЕ И ПОМАГАТЕ ДО КОЛКОТО МОЖЕТЕ! И ЗАПОМНЕТЕ!!!!!  АКО ДНЕС СТЕ ДОБРЕ, ТО УТРЕ МОЖЕ БИ ЩЕ СТЕ КЛОШАРИ. АКО ДНЕС СТЕ ЗДРАВИ, ТО МОЖЕ БИ СЛЕД ЧАС ДВА ИЛИ ДНИ, ЩЕ ВИ Е НЕЩО ЛЕКО ЗЛЕ. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ИЗТРЕЩЕЛИ БРЕ?! ОПОМНЕТЕ СЕ! БОГ Е КАЗАЛ! – „АЗ СЪМ ЛЮБОВ” И ПОВТОРИЛ – „ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА” / ЗА ПОЯСНЕНИЕ ОТ МЕН – „НЕ ВЯРВАЙТЕ В ЦЪРКВИТЕ! „БОГ Е В СЪРЦЕТО ВИ – НЕ ТАМ”!!!!  ТЕЗИ ЩЕ ВИ ЛЪЖАТ, КРАДАТ И УБИВАТ?! /ПРИМЕР – СРЕДНОВЕКОВИЕТО И ВАТИКАНА!!!/ ТОВА Е В ПЪЛНА СИЛА И СЕГА!!! ЗАПОМНЕТЕ! АКО ВЯРВАТЕ, ТО ГОСПОД НЯМА ЗАМЕСТНИК ТУК, НА ТАЗИ ЗЕМЯ!!! ЗАКЛЮЧЕНИЯТА ОСТАВЯМ НА ВАС, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СЕ УМОРИХ ДА ВИ ПИША ГЛУПОСТИ. ПРОДАЖЕН НАРОД, МАМА МУ СТАРА,.. ПРОДАЖЕН… КАКВИТО СА ПИЧОВЕТЕ, ТО ТАКИВА СА И ДАМИТЕ… ПРОСТО СВИРКИ ЗА 10 ЕВРО! КАК И КЪДЕ СТЕ БРЕ ДЕЦА МОИ?! ! ЩОМ СЕГА СТЕ ТАКА, ТО КАК ЩЕ Е УТРЕ, СЛЕД МЕСЕЦ, СЛЕД ГОДИНА – ДВЕ ??!! ~ ВСИЧКО НАЙ ДОБРО ОТ МЕН!!!!



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

неделя, 24 януари 2016 г.

"АНЕНЕРБЕ"




Аненербе ("Наследство на предците") била една от най-необикновените официални организации на 3-тия Райх.
Идеологическата основа на Аненербе положил Херман Вирт, издал през 1928 година книгата "Произход начовечеството". Той доказвал, че в корените на човечеството стоят две протораси. Нордическа, духовната раса на Севера, и гондвандическа, притежаваща неизменими инстинкти, Южна раса. Вирт твърдял: потомците на тези две раси са разпръснати из различните съвременни народи.
През 1933 година в Мюнхен се сътояла историчска изложба с името "Ahnenerbe", което означава "наследство на предците". Неин организатор бил Херман Вирт. Сред експонатите имало най-древни рунически и проторуниески текстове. Които били датирани от Вирт на 12 хиляди години. Те били събирани в Палестина, в пещерите на Лабрадор, в Алпите - по целия свят.
Изложбата на Вирт посетил и самия Химлер. Той бил поразен от "нагледността" на доказателствата за произхода на нордическата раса. По това време СС, възникнала от малки охранителни отряди на партията, прераснала в ролята на защитничка на вожда. Тук вече се опитвали да поемат върху себе си защитата на нордическата раса в генетичен, духовен и мистичен план.
За това били необходими специални знания. И те ги търсили в миналото. И на 10 юли 1935 година по инициатива на райхсфюрера на СС Хенрих Химлер, расолога Рихард Валтер Дар, групенфюрера от СС и изследовател на древната германска история Хрман Вирт била основана Аненербе. Първоначално Аненербе била нещо като учебно-изследователско общество за изучаване на германската духовна праистория. Щаб квартирата била разположена в гр.Вайшенфелд, Бавария.
С удоволствие си спомняли легендата за свещенния Граал, даващ власт над целия свят. В СС се отнасяли към това не само като към красива легенда. А и Хитлер допускал, че Граала представлявал камък с рунически надписи. И те носели неизвестна мъдрост от миналото. Забравени познания с извънземен произход. Тези същите познания към които мечтали да се доберат и хората с черни униформи. По-късно есесовците предприели активно търсене на свещенния Граал. Следите ги завели в замъците на катарите. Експедицията ръководил Ото Ран, автор на антикатолическата книга "Кръстоносния поход срещу Граала" - за борбата на папския Рим срещу движението на катарите.
По едно време тръгнали дори слухове, че експедицията завиршила успешно. Но както изглежда не се потвърдили, а щурмбанфюрера от СС Ото Ран изчезнал загадъчно през 1938 година.
Но да се върнем към Аненербе...
Първоначално организацията била оглавявана от Херман Вирт и неговия заместник Фридрих Хилшер. Хилшер играел важна роля в създаването на тайната доктрина, извън която поста на следващия ръководител на Аненербе, ученика на Хилшер - Волфрам Зиверс, както и постовете на много други нацистки слуги и не само те, остава неразбираема.
В края на 1935 година Херман Вирт бил под домашен арест (Той прекарал под ключ цялото време до края на войната) и от 1937 председател на обществото станал Хенрих Химлер, къратором(рус.) на обществото - ректора от мюнхенския университет професор Валтер Вюрст, а генерален секретар - историка Волфрам Зиверс.
Аненербе действала толкова успешно, че през януари 1939 година Химлер я включил в състава на СС, я нейните ръководители влезли в личния щаб на райхсфюрера. В стремежа за по-тесни връзки с военните нужди на райха в Аненербе през 1940 година бил създаден "институт за приложни военни изследвания", за директор на който назначили същия щурмбанфюрер от СС (през 1945 година - щандартенфюрер) Виктор Зиверс.
Института за приложни военни изследвания се слял с отдела по етномология и института по генетика на растенията. Института имал следните организации:
- отделение по математика. Ръководител - Бозек. В работата му помагали 25 асистента от най-известните затворници от концентрационния лагер Ораниенбург. Задачи поставяли ВС, ВМФ, ВВС и Съвета за научни изследвания на райха.
- изследване на пектрина (рус.). Провеждал ги доктор Плетнер, щурбанфюрер от СС и лектор в Лайпцигския университет. Иследванията се съсредоточавали в използването на пектрина на глутаминнатакиселина като клиническо средство за съхранение на кръвта, асистент на Плетнер бил химикът - доктор Роберт Фейкс - еврей, затворник от концентрационния лагер в Дохау, а друг затворник - дипломирания инжинер Бром, отговарял за техническите въпроси. Лабораторията била в Шлахтерс до езерото в Констанца.
- експерименти по изследване на рака. Провеждал ги професор Хирт от университета в Тюрингия, член на любимите СС и член на партията. Смята се, че първи Хирт успял да отдели ракова клетка, използвайки флуорисцентна микроскопия и също успял да я унищожи благодарение на своя метод за лечение.
- изследвания по проблема на химическата война. Провеждали се в сътрудничество с професор Брандтъм (един от личните лекари на Хитлер) и прфесор Бикенбах от университета Натцвайлер в Страсбург. Така било открито, че подлежените на отравяне с газ LOST, се поддавали на лечение с използване на витаминна диета.
- експерименти по влиянието на ниските температури върху човека. Провеждал ги доктор Зигмунд Рашер в болницата Швабингер, Мюнхен. Рашер бил член на войските на СС и щабен лекар на германските ВВССпоред него, опитите по излседването на въздействието на въздушните височини върху летците отдавна било застинало в мъртва точка, било необходимо по-нататъшното им развитие с участието на живи хора. И той ги получил! Рашер бил член на войските СС и щабен лекар на германските ВВС.

За провеждане на височинни експерименти в концлагера Дахау били доставени специални барокамери, откъдето въздухът бил изтеглян така, както в реални условия при отсъствие на кислород и с ниско налягане, характерно за големите височини. Както станало известно на "Лекраския процес", през тези опити преминали около 200 затворници от Дахау. 80 от тях умрели веднага в барокамерите, а оцелелите били убити след това, за да не могат да разкажат за случилото се.
А скоро доктор Рашер започнал своите знаменити "експерименти по замразяване". Сега "изпитвали" затворниците по два начина: спускали ги в резервоар с ледена вода или ги оставяли голи на снега за цяла нощ.
Най-здравия издържал в ледената вода 100 минути, а най-хилавия само 53. Веднага щом била съставена "фаталната таблица", д-р Рашер получил от Химлер нова заповед: да се научи да връща "замразените" към живот. Райхсфюрерът не се съмнявал, че на доблестната немска Луфтвафе скоро ще се наложи да извършва принудителни кацания във водите на Северния Ледовит океан, да се приземяват върху скованите от ледове и жестоки студове брегове на Норвегия, Финландия или Северна Русия.
Общо в експериментите по "замразяване" били използвани 300 затворника от Дахау. 90 от тях умрели по време на опитите, част от "пациентите" полудели, а останалите били унищожени.
По неизвестни причини през 1944 година Рашер бил изпратен в концлагера в Бухенвалд. Официалната версия била че "прибягнали към лъжа в историята за призхода на децата им". Тоест, те просто излъгали фюрера, прекланящ се пред немския род, банално откраднали "своите" деца от детските домове.
В същото време, при каквото и да е сравнение, изявяването на достойнствата на една раса пред друга не може да се осъществи едностранно. Налаганата от нацистите концепция за "свръхчовека", най-напред трябвало да докаже и демонстрира уникалните духовни, физически и интелектуални възможности и особености на "истинските арийци".
А от това вече се подразбира аналогично провеждане по своята същност, на насоки и методики за изследвания над представители от "висшата раса". При това, както във всяка селекция, на експерименти трябва да бъдат подложени най-добрите отбрани "екземпляри".
В днешно време има свички основания да се предполага, че тъй наречената "нова концепция на волята" активно сработила в няколко особено засекретени военно-медицински учреждения, създадени в окупираните територии на Съветския Съюз, където чрез опити се изяснили достойнствата на "свръхчовека". Продължавали да се остсяват идеите за световно господство на арийската раса, най-добрите от най-добрите нейни представители офицери и войници от елитни военни части на Германия и родствените и по кръв държави, попаднали на последния в техния живот полигон.
практикували се нетрадиционни методи за получаване на знания - под действието на халюциногенни наркотици, в състояние на транс или контакт с Висши Неизвестни, или, както ги наричали, "Външни Умове".
За един от водещите специалисти на Аненербе в областа на черната магия бил смятан Карл-Мария Вилигут. Наричали го "Разпутин Химелер", заради голямото влияние на нацистката върхушка. Дори в официалните списъци на ръководителите на СС за 1936 година Вилигут бил под псевдоним. Той бил наричан групенфюрер Вайщорм (едно от имената на древногерманския бог Один).
Вилигут - специалистите го превеждат като "бог на волята". Съгласно терминологията на ариософите, това е синомим на понятието "падащ ангел". Или става дума за някакви "висши същества", демони, пренесли на Земята допълнителни знания.
Корените на родословното дърво на Вилигутите се губят в тъмнината на вековете. Най-напред герба на този род (с две свастики вътре) е запечатан в ръкописи от XIII век. При това, той е идентичен със герба на манджурките средновековни управници. Вилигутите от поколение на поколение предавали загадъчни плочки с древни текстове. Зашифрованата в тях информация съдържала описания на някакви езически ритуали. Зтова и през Средновековието е наложено на семейството папското проклятие.
Всички предложения да се унищожат проклетите текстове на Вилигутите били отхвърлени. Те буквално чакали да дойде дългоочаквания час. Вилигут поразявал Химлер с виденията на своята родова памет. Него го вълнували религиозните практики, системата за военна подготовка и законите на древните германци. Той съставил дори своеобразни мантри за целта.
През 1939-та година Вилигут се оттеглил. Той живял в самота все по-често в своето имение. Вярващите селяни незнайно защо смятали този генерал от СС, както и неговите предци, за таен германски крал. Карл-Мария Вилигут умрял през 1946 година. Той бил последния от прокълнатата фамилия.
Нацистите използвали и намерените с помощта на "Аненербе" старинни окултни "ключове" (формули, заклинания и др.), позволяващи да установяват контакт с "Чуждите". За "сеансите с боговете" били привличани най-опитните медиуми и кантактьори (Мария Оте и др.). За чистота на резултатите, експериментите се провеждали независимо в обществата "Туле" и "Врил". Твърди се, че някои окултни "ключове" сработили и по независими "канали" била получена почти идентична информация от техногенен характер. По-точно чертежи и описания на "летящи дискове", превизхождащи по своите характеристики цялата авиационна техника по онова време.
Особено внимание се отделяло за изучаването на механизмите за управление на човешкото поведение. Интензивни опити в тази област се провеждали в концлагера недалеч от мистичната цитадела на нацистите - замъка Вевелсбург, на който била отредена ролята на бъдещ център на империята на СС. В този замък, между другото, се провеждали мистични ритуали по подготовката за пристигането на земята на накой си "Човекобог". Хитлер, в този смисъл, бил далеч не първия, не най-добрия опит в тази посока. Според някои данни, на изследвания, проведени в рамките на "Аненербе", Германия изразходвала повече средства, отколкото САЩ за създаване на първата атомна бомба. И е трудно да предположим, че това са били наразни опити. Теоретиците на фашизма действително успели да създадат в недрата на германския народ психофизически взрив с небивала сила.
Може да изглежда странно, но нюрнбергския трибунал осъдил последния ръководител на "Аненербе" Волфрам Зиверс на смърт заедно с представители на елита на райха, макар в общия списък на СС щурмбанфюрера (полковник) да стоял на скомното 1082 място.
Разпитът на Зиверс в Нюрнберг бил за опитите на СС над затворници от концлагерите. Зиверс отрича своята връзка с това. Той говорил за Шабмала, Агарти, използвал окултни термини. В залата се разнесъл шум от недоумение. Най-накрая бившия полковник започва да разказва за един от основателите на "Аненербе", доктор Гилшер. Разпитът рязко се обръща...
Гилшер, който никой не е извикал в следствието, сам се явил в Нюрнберг за да свидетелства в полза на Зиверс. Давайки показания, той помолил за разрешение да съпроводи Зиверс до бесилката, и именно с него осъдения прочел молитвата от някакъв култ, за който никога не било споменато в процеса. Охранителите не могли да разберат нищо от странните движения и неразбираеми думи на есесовеца, приличащи на заклинания.
Не случайно философа Ернст Юнгер написал, че Гилшер - ни повече, ни по-малко - основал нова църква с нови обреди. Видимо, един от тях бил използван в камерата на смъртниците. Изучавайки известната книга на Лист "Мистериозния език на индогерманците", може с увереност да кажем, че Зиверс и Гилшер обръщали своите заклинания в стихове, издигайки ръце и произнасяйки древните магически думи "ар-эх-ис-ос-ур"Някаква свещена формула на вечността.
През 1939 година в Ню Йорк излязла книгата "Масонското наследство", авторите на която цитират един от обвинителите на съюзниците. Според неговите думи, от документите на Нюрнбергския процес съзнателно били иззети свидетелствата за ритуалните и окултни аспекти на Третия Райх. Освен всичко друго, вероятно, работата е в това, че през 1946 година Фонд Рокфелер отпуснал на САЩ 139.000 долара за това, да бъде представена на обществеността някаква официална версия за Втората Световна война, напълно скриваща, както окултно-мистическите постижения) на нацизма, така и фактическото установяване на нацисткия режим от американските банкери. Сред основните организации, предоставили пари за това била корпорацията Стандарт Ойл Рокфелер.
След войната част от архивите на "Аненербе" се оказали в САЩ и СССР, където били подложени на детайлно изучаване от сътрудници на специалните служби. Сред изучаващите тези архиви били и хора, работили над проекта "МК-ултра" и други аналогични проекти. Много сътрудници на "Аненербе" били принудени да се скрият от правосъдието в различни страни на света. Част от тях се оказали в Южна Америка. Тук предизвиква интерес следния факт, че в Чили, по време на управлението на Пиночет, спецслужбите провеждали опити със затворници, и мястото за провеждане била една скрита от външни погледи немска колония, където живеели много нацисти както от старото така и от новото поколение.
По-интересно е, че архива на "Аненербе" се оказал в СССР. През 1945 година войниците на Червената Армияводейки ожесточени боеве в Долна Силезия, превзели старинния замък Алтан. Там били намерени огромно количество книги с някакви особени текстове. Това бил архива на "Аненербе". Изумителен концентрат на технологията на тайната политика - поемане на властта и манипулиране на хората. Документите напълнили 25 жп вагона. По скоро те съставили Особен архив на СССР. Интересно е, че значителна част от него, свързана с мистиката, на практика не била подложена на изучаване. Дори номерацията на много документи била направена чак когато били поискани за анализ през 90-те години.


Николай Николов

събота, 23 януари 2016 г.

ЧЕТИРИТЕ СИЛИ - КОИ СА ТЕ?!


През последните две хиляди години едно от върховните постижения на физиката е било изолирането и определяне­то на четирите сили, които ръководят Вселената. Всички те могат да бъдат описани на езика на полетата, въведени от Фарадей. За съжаление обаче, нито една от тях не притежава напълно свойствата на силовите полета, описвани в научната фантастика. Тези сили са следните:
1.   Гравитация - безмълвната сила, която държи краката ни за земята, пречи на Земята и на звездите да се разпаднат и крепи в едно цяло Слънчевата система и Галактиката. Без гравитация­та щяхме да се разлетим от Земята в Космоса със скоростта от  1609 км. в час от въртящата се планета. Проблемът се състои в това, че гравитацията притежава диаметрално противоположните свойства на силовото поле, обект на научната фантастика. Гравитацията привлича, а не отблъсква. Тя е изключително слаба, ако говорим за връзките между обектите, и действа на огромни астрономически разстояния. С други думи, тя е почти пълна противоположност на плоската, тънка и непроницаема преграда, за която човек може да прочете в научнофантастичните романи или да види в научнофантастичните филми. Например цялата планета Земя е необходима за привличането на едно перце към пода, но ние можем да противодействаме на земното притегляне, като вдигнем перцето с пръсти. Действието на нашите пръсти може да противодейства на притеглянето на цяла планета, която тежи повече от шест трилиона трилиона килограма.
2.   Електромагнетизмът - силата, която осветява нашите градове. Лазерите, радиото, телевизията модерната електроника, компютрите, Интернет, електричеството, магнетизмът всички те са следствия от електромагнитната сила. То­ва е може би най-полезната сила, впрягана някога на работа от хората. За разлика от гравитация­та тя може и да привлича, и да отблъсква. Но има няколко причини, поради които е неподходяща да играе ролята на силово поле. Първо, тя може да бъде неутрализирана лесно. Пластмасите и дру­гите изолационни материали например могат да проникват лесно в силно електрическо или магнитно поле. Парче от пластмаса, хвърлено в магнитно поле, би преминало право през него. Второ, електромагнетизмът действа на големи разстояния и не може да бъде съсредоточен лесно върху една плоскост. Законите на електромагнитната си­ла са описани с уравненията на Джеймс Кларк Максуел и тези уравнения, изглежда, не допускат силовите полета като решения.
Ядрена силата и силната ядрена сила:
Слабата сила е силата на радиоактивния разпад. То­ва е силата, нагорещяваща центъра на Земята, който е радиоактивен. Това е силата, която стои зад вулканите, земетресенията и континенталния дрейф. Силната ядрена сила крепи в едно цяло ядрото на атома. Енергията на Слънцето и звездите произлиза от ядрената сила, която е отговорна за осветяването на Вселената. Проблемът се състои в това, че ядрената сила е сила с малък обхват, която действа предимно на разстояние от едно ядро. Тъй като е свързана до такава стенен със свойствата на ядрата, е изключи­телно трудно да бъде манипулирана. Понастоящем единствените способи за манипулиране на тази сила, с които разполагаме, са разпръскването на субатомните частици в атомните ускорители или взривяването на атомни бомби.
Въпреки че силовите полета, обект на научната фантастика може би не се подчиняват на известните закони на физиката, все още има вратички, които биха могли да направят възможно създаването на такова силово поле.
Първо, може да има пета сила, която все още не е наблюдавана в лаборатории условия. Такава сила би могла например да действа на разстояние от десетина сантиметра, и до един или няколко метра, а не на астрономически разстояния. (Първоначалните опити за измерване на присъствието на подобна пета сила обаче са дали отрицателни резултати.)
Второ, може да се окаже възможно използването на плазма за имитирането на някои от свойствата на едно силово поле. Плазмата е  „четвъртото състояние на материята“. Твърдите тела, течностите и газовете съставят трите познати състояния на материята, но най-разпространена­та форма на материя във Вселената е  плазмата,  която представлява газ от йонизирани атоми. Тъй като атомите па плазмата са разпръснати, като електроните им са откъснати от атома, атомите са заредени електрически и могат да бъдат манипулирани лесно от електрически и магнитни полета.
Плазмата е най - изобилната форма на видимата материя във Вселената. Тя съставя Слънцето, звездите и междузвез­дния газ. Плазмата не ни е позната, тъй като се среща много рядко на Земята, но можем да я наблюдаваме във формата на мълнии, на Слънцето и във вътрешността на нашите плазмени телевизори.

НИКОЛА НИКОЛОВ


ТАЙНИЯТ ЖИВОТ НА СЛЪНЦЕТО


Вече май все повече неща взеха да излизат на яве, колкото и да са се криели хиляди години от хората. Време е цялото човечество да понаучи някои неща и да си промени поведението и смисъла на живот! Но за съжаление филмът на който присъства и тази снимка в рентгеновия обхват е брутално изтрит. Просто така действа "Елита" Съжалявам, че не го запазих поне на диск... Нищо, ще ви пусна два цензурирани филма, от които също има какво да научите, но те не са мои. Ще се опитам да се преборя с кода единият. Успях....Гледайте внимателно!!!!!!! Не коментирам! Вие помислите! Ползвайте пауза, за да прочетете и разберете по-добре! Това последното в синьо го бях написал преди това......





НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

петък, 22 януари 2016 г.

ЩОМ ПОЧНАХ, ЩЕ ВИ КАЖА ДО КРАЙ - "ЧЕРНА МАГИЯ"



Символиката на най - често срещаните съставки, които се слагат в най - разпространените видове ЧЕРНА МАГИЯ: 


                       Сапун
Символиката се състои в това, живота на човека за които е насочена магията да се топи както сапуна се топи като се използва.
·                        Игла
Прави се с насока, както иглата е тънка и чуплива, така и въпросното лице да започне бърза и безпричинна загуба на тегло, до летален изход.

Вариация на иглата е когато тя е счупена да две или изкривена, това се прави с цел
- здравето да се пречупи и да започне постоянно боледуване и осанката на дадения човек да се изкриви безпричинно.
·                        Син камък
„Да се посинее като камък” т.е. за смърт.
·                        Памук
Силно вмешателство причиняващо фатално заболяване - „да се поболее човек да стане бял и мек като памук”-заболяване - да побелее и омекне като па- 
мука. 
·                        Люта чушка /червен пипер
Създаване на огромен брой неприятности и притеснения – „ главата му да пламне и гори като люта чушка”. Често е насочена към нервната система на даденото лице.
·                        Восък
Често използвам материал за изработката на восъчни Вуду кукли. Куклата се пробожда с игла в желаната област от поръчителя- сърце, глава, крака и т.н.

Много често се използват палени свещи взети от гробище или църква / палени за починали хора/ , броя на свещите е равен на броя на годините на лицето върху което ще се въздейства. Сплитат се по специален начин и им се чете – „ да пожълтее и омекне като восъка, за да прави каквото му се каже”.
·                        Пирон
Рядко ползван атрибут, символиката е „ с пирона да бъде закован ковчега”.
·                        Конец с възли по него
Често използвани конците са универсални атрибути за изготвяне на вмешателства възлите завързват – късмет, пари, любов и всичко което може да си представите.
·                        Клечка или клечки от кибрит
Магия за раздор в семейството, също така и за смърт. „Да прегори семейството както клечката кибрит. Да изгасне живота на даден човек. „
·                        Пръст от гроб или от гробове
Универсален метод с много силно въздействие върху семейства или определено лице. Много често се срещат комбинирани магии, като пръста се взема от 3 или 7 гроба. Създава се много силно поле за смърт, трудно се повлиява и разваля.
·                        Дребна монета – медна
Разруха на бизнеса, загуба на работа и силно безпаричие.
·                        Тамян, кръстче, нарисуван ковчег, кръст
Смърт и погребение.
·                        Люспи от риба или кожа от змия
Атрибутите са носят много мощна символика, но са рядко приложими днес. Магията се прави „ за да застине човек като змия и млъкне като риба”/ „ да изтинат чувствата в семейното”
·                        Косми (коса) или нокът от мъртвец
Универсални символи, често срещани е в практиката. Широко разпространени което води до неправилната им употреба от лица, които не са запознати с спецификата на работа, за това и резултатите понякога са пагубни не само за получателя на магията, но за изпращача. Магията е за смърт : „ да отиде/ отидат там от където са взети ноктите, косите, космите”
·                        Козина от куче и котка
„Да се намразят и да не се видят като кучето и котката.” Отправя се към партньорски бизнес съдружници, често срещана магия.
·                        Яйце
Това е най- универсалния и разпространен символ. Яйцето се използва както за магии, за проверка направено вмешателство, така и за изчистване на негатив и отстраняване на стрес. Често се използват само част от яйцето : черупки, белтък и само жълтък.

Символиката е „ Както яйцето е затворено всичко около човека да е затворено: пари, късмет, любов, образование, особено СЪЗДАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВО”
·                        Част от дреха, бельо, чорапогащи
Взема дрехата на човека за бъде наречена и по- бързо да се реализират като събития кодираните параметри.
Дрехите се използват и в БЯЛАТА МАГИЯ.

Следва продължение……


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ