четвъртък, 15 декември 2011 г.

ЩО ПАЛЕЛИ КОЛИТЕ – КАК ТАКА ЗАЩО?



Не знам отговора на въпроса, но едва ли е да дестабилизират държавата или е дело на пироман. Може и да е дело на огладнелите застрахователи или на собствениците на гаражи и паркинги, но и това не го вярвам. Според мен е отмъщение срещу водената от 20 години политика срещу обедняващия български народ и в полза на богатите, които 90% са крадци! На всеки му е ясно. Ако е така – евалла! И да дадем един съвет – я палете колите и джиповете над 40 000 лева и то новите за да има реално отмъщение, справедливост и ефект! Какво сте тръгнали да палите някоя кола втора употреба, купена с триста зора за 3 000 лева от нормален човек, който след това няма да може да си купи никога вече, защото знаете какви са заплатите, колко хора работят и колко струват тока, водата, храната и така нататък! Така, че като палите правете го така, че да има ефект! То тези които имат скъпи коли – пак ще си купят, щото имат и много пари…След като (НАП - вижте -ТУК!, а също така и ТУК!) не ги провери колко данъци плащат, от къде са им парите и като не им събори палатите построени в язовирните зони и по брега на морето, а бараките на няколко рибари  то хйде палнете им колите за да разберат, че богат, богат, но със мярка! И че като няма правосъдие то има народно такова! Успех!


Николай Николов

3 коментара:

  1. От твоята уста,в божиите уши адаш :) Прдставяш ли си ,как само ще пищят богатите копеленца и мутреещите се келеши,които си мислят,че са с по три чифта като карат скъпа кола...амин ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Дай боже, но би било много по-добре ако държавата им подпали чергата и не спира да пали чергите на всичките тези $%€§*@№ ....

    ОтговорИзтриване
  3. Напълно съм съгласен с палежи на скъпи коли.Писна ми и на мен от тая скапана корупция в България и това хората с много пари да правят каквото си искат безнаказано.2 коли ми изгоряха едната понеже баща ми е полицай гонил пиян които не спрял и като го подгонил се ударил в бетонна стена потрошил си колата и след това бум запалиха ни фордчето за което теглиха 2000лв и още не ги бяха върнали.После се събрали 4 наркоманчета от които на единия бащата държи бетонов възел на другия депутат другите незнам кви са и запалиха колицата която дядо ми подари за 18-тия рожден ден мерцедес 190-тка 86 година боже стареца цял живот е работил с багера да я купи тая кола и я запалиха понеже баща ми си върши работата.Първата кола неизвестен извършител айде потулиха всичко са на втората следователката дето води случая се чука с бащата на единия от тия и се опитва да ги оправдае извърта нещата а ги хванаха на място почти и свидетели има които са видяли през ноща кво става,сега прехвърлиха случая на окръжния съд и се моля на Бог да ми изплатят колата ако не лежат поне да купя пак същата че на стареца му е мн кофти с такъв кеф ми я даде а тия ми я опропастиха.Такаче не коли а къщи ще паля!!!!

    ОтговорИзтриване