вторник, 16 юни 2015 г.

ВАТИКАНА ДАВА СТАРТ ЗА МАСОВО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА ЗЕМЯТА

Говорителя на Ватикана  и губернатор на Калифорния дава старт за масово обезлюдяване на Земята.  NaturalNews) Depopulationists пеше, че процесът се активира отново и то доста твърдо и упорито. Целта им, макар и трудна е за отстраняване от планетата ни Земя на шест милиарда души с цел да донесе на планетата ни това, което те рекламират като "Устойчив капацитет  от само един милиард жители на Земята." Но този път „Дневният ред на обезлюдяването” ще бъде иницииран от Ватикана. Професор John Schellnhuber е бил избран като говорител на Ватикана изхождайки от папския документ относно изменението на климата. Той е професор, който преди това каза, че планетата ни пренаселена от най-малко шест милиарда души?!  Сега, Ватикана му дава платформа, която мнозина очакват да доведе до официална декларация на Църква в подкрепа на радикалната идея за обезлюдяването в името на "Науката за климата".  "Документът за учението, наречено енциклика, е насрочен за обявяване на 18 юни в Vatican Cityсъобщава Breitbart.com . "Може би с изключение на енцикликата през 1968 г. за контрацепция, нито един друг документ Ватикана не е чакала с такова нетърпение."

Новия „Планетарен съд” има за цел да държи властта над всички народи ... или - един тесен кръг от хора да управлява всички хора на земята.

Schellnhuber мечтае "Planetary Court" да се ръководи от нова "Земна Конституция", която би позволила власт над всеки народ и правителство на планетата. Както самият той обяснява в този документ на HumansAndNature.org , той е привърженик на единно всемогъщо, климат - фокусирано световно правителство, което ще управлява планетата ... буквално "чрез научна диктатура" въз основа на "науката" за промяната на климата, а той може да се променя всяка година!!
 Както казва Schellnhuber: Позволете ми да завърша този кратък принос с идеята ми  за тези ключови институции, които биха могли да доведат до по-сложна – но и следователно по-подходяща версия на конвенционалното "световно правителство". Глобалната демокрация може да бъде организирана  около три основни дейности, а именно:
 (I )Конституция на Земята; (II) на Глобалния съвет; и (III) на  Планетарен Съд. Не мога да обсъдя тези институции във всеки детайл тук, но бих искал да покажа най-малко, че: - Конституцията на Земята ще надхвърли Хартата на ООН и ще позволи да се идентифицират онези основни принципи, ръководещи човечеството в стремежа му за свобода, достойнство, сигурност и устойчивост;
Световният Съвет ще бъде съвкупност от лица, избрани пряко от всички хора на Земята, който не трябва да бъдат ограничени от географски, религиозни или културни квоти;
И: - Планетарният съд ще бъде транс национално юридическо лице отворено за жалби от всички, особено по отношение на нарушения на Конституцията на Земята!  Schellnhunber, с други думи, смята, че един нов свят на правителството може да създаде "свобода" за човечеството от диктувайки му с новия Планетарен съд  водейки се от Конституцията на Земята, които без съмнение ще започне с обявяването на факта, че на планетата ни може да поеме само един милиард души!!!! Другите шест милиарда, по някакъв начин просто трябва да изчезнат. Така че, вместо на закон за правата, този нова Земна конституция ще бъде основана на законопроект на смъртните случаи и световно правителство, което може да заповяда избиването на милиарди човешки същества, само за да "Спаси климата"!  "В безпрецедентен енциклика на темата за околната среда, Папата се очаква да утвърди, че при експлоатацията на ресурсите на планетата човечеството е преминало естествените граници на Земята ", съобщава The Guardian"... тоест светът ще бъде изправен пред гибел, без революция нито в сърцата нито в умовете." Гардиън продължава да съобщава: . Благородната мисъл на Папата е: " Насочена към промяна в сърцето ни, което щени спаси, а не технологиите или науката . Те не могат… Ще ни спаси етичната трансформация на нашето общество ", допълни кармелита Отец Eduardo Agosta Scarel, специалист по климата,  който преподава в Папският Католически университет в Аржентина, в град  Буенос Айрес.

Предварително се извинявам, защото превода от английски е мой, а аз не съм завършил английска филология, но простотията и наглостта се разбират!

ЕО ВИ И ИЗТОЧНИКА: - ТУК!
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

5 коментара:

 1. За толкова голяма тъпня и ''съвършенство" до безобразие не знам! Климатът е такъв точно и само заради подобни вещи специалисти! Земята като жива енергийна материя откликва, реагира и доказва, че така повече не може да продължава, ама нека се опита някой да го обясни!... Невинни са "виновни" точно и само заради действията на малцина "богоизбрани"!!! Вселената си има други планове, хич не се връзвайте на подобни долни идиотщини! Прочетете и вижте в коя категория се намират точно тези духовно и научно всезнаещи!... Може би на мнозина ще се изясни и разкрие картинката...
  http://sunshine69love.blogspot.com/2015/06/blog-post_32.html

  ОтговорИзтриване
 2. ИЗВИНЯВАЙТЕ, НО АЗ СЪМ ВИЖДАЛ И СЪМ БИЛ ПРИ ХААРП.. ИМА ГО И В РУСИЯ. ДА, ПРИРОДАТА Е ВСЕМОГЪЩА, НО НЕ РАЗЧИТАЙТЕ САМО НА НЕЯ! НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ КАК ИДИОТИТЕ НИ СЪСИПВАТ?! ТЕСЛА ГО Е СКРИЛ И СЛАВА БОГУ, НО ТЕХНИКАТА И НАУКАТА СЕ РАЗВИВАТ И ТО С БУЙНИ ТЕМПОВЕ. ОСТАВАМ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО, ЧЕ СТЕ ОТ ИДИОТИТЕ. НАДЯВАМ СЕ ДА ГРЕША И ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ! КОГАТО НЕ СТЕ ВИДЕЛИ ЛИЧНО НЕЩО, И НЕ СТЕ ПОНЕ РАДИОЛЮБИТЕЛ, ТО НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!. МОЖЕ БИ СЪМ ВИ РАЗБРАЛ ПОГРЕШНО И ЗАТОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ! НО ЗНАМ, ЧЕ ИМА ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ С ИМЕТО: - ХЕЙТЪРИ ИЛИ ТРОЛОВЕ. ЗАТОВА ТАКА РЕАГИРАМ. ПРИЯТЕН ДЕН И СЕ СЪБУДЕТЕ БРЕ ХОРА....И ПАК ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ....... ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, Ники, погрешно разбра, но и без това няма никакво значение, за мен са важни същността и истината! Разминаването идва от това, че всичко е в едно и пак едно си значи! Идиотите съсипват и природата, и нас барабар с нея, а ние сме зависими и тясно свързани!... Науката и техниките наистина се развиват с бързи и ускорени темпове, дано и разумът да надделее! Виждам какво става и какви са последствията, но се надявам, че няма да се случат напълно! Ако чакаме и вярваме на изроди, свършени сме!... Нека всички не спираме да се събуждаме и да се осъзнаваме във всяка една област като пълноправни и напълно свободни човешки същества! Именно от нас си зависи, не искам и да си помисля, че пъклените планове ще успеят!...Всичко най-добро на теб и на всички четящи!

   Изтриване
  2. Природата я съсипват най-много точно тези,които искат да спасят. Варварски изсмукват ресурсите и ,за да печелят, също така в основата на капитализма е и консуматорството,което също води до употребата на много ресурси.

   Изтриване
 3. Потвърждавам, тъкмо и аз писах за това! (http://smelata-ovca.blogspot.fr/2015/06/blog-post_21.html) Това означава че официалното отброяване започна... Календарът е обявен, който видял - видял; който разбрал - разбрал!

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.