петък, 30 октомври 2015 г.

ЗАЩО НЕ ПУСНЕТЕ 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ „КОЗЛОДУЙ” БРЕ ТЪПАНАРИ!


ВСИЧКИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НЯМА ИЗИСКВАНЕ ЗА СПИРАНЕ НА ТЕЗИ ДВА БЛОКА, КОИТО ЗАРАДИ СВОЯТ КЕФ И СЕКСУАЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ГИ СПРЯ ПО СВОЯ ИНИЦИАТИВА МЕГЛЕНА КУНЕВА? КАКВО МИ ГОВОРИТЕ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ! ТОВА Е ДОБРЕ, НО ПЪРВОТО ДЕЙСТВИЕ Е ЗА МЕСЕЦ – ДВА И ТО БЕЗ ПАРИ! НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА КАЖА ОСВЕН – „ДА Е**  ВАШ***  М**А   КРАДЦИ, КУРВИ, СТАРИ ЧАНТИ, СТАРИ И НОВИ ДУПЕДАВЦИ! ЩЕ СЕ УДАВИТЕ В ТЕЗИ ХАРТИЙКИ НАРЕЧЕНИ ПАРИ…” ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БРЕ!!! ВИЕ НЕ СТЕ ЗА ТАМ! ОТ НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБЕРАТ ХОРАТА ЗА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ДА СЕ НАМАЛЯТ С ДВЕ ТРЕТИ… СЕГАШНИТЕ ПАРТИИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО И СА СВЪРЗАНИ ЕДНА С ДРУГА КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА В ИМЕТО НА КРАЖБАТА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТАКЪВ ПРОЦЕС ТЕЧЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ, НО ХОРАТА В СВЕТА ИМ СВЕТНА!!
Я МИ ОТГОВОРЕТЕ, ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА КОЗЛОДУЙ?! ЗАЩОТО ВИЕ,  КРАДЦИ ФИНАНСОВИ ЩЕ ЛАПНЕТЕ ГОЛЕМИЯ ***! ПУСНЕТЕ ДВАТА БЛОКА И ЦЕНАТА ЩЕ ПАДНЕ ДО 5 СТОТИНКИ ЗА КИЛОВАТ ДНЕВНА! ИЗГОНЕТЕ ТЕЗИ ИЗРОДИ ОТ ЕОН, ЧЕЗ И ЕНЕРГО ПРО, ТОЕСТ ТИМ!  ПРИЗНАЙТЕ СИ КРАЖБАТА И ДАЛАВЕРАТА БРЕ!!!  ХА ДА ВИ ВИДЯ СЕГА КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ, СЛЕД КАТО ЗНАЕТЕ, И АЗ ЩЕ ВИ КАЖА ОЩЕ ВЕДНЪЖ – ДВАТА БЛОКА СА В ПЪЛНА ИЗПРАВНОСТ И СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЕЗИ В „ЧЕРНА ВОДА” В РУМЪНИЯ! ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ПО ВЪПРОСА И ГО ИЗМЕСТВАТЕ КЪМ БЕЛЕНЕ БРЕ ПЕДЕРАСИ ГАДНИ! ЯЗЪК, ЗА БЪЛГАРИЯ! АНАТЕМА НА ВАС!

 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. Трябва всички енергоразпределителни дружества да се ревизират! А Енерго Про вече няма никакво българско участие и всичките печалби заминават за Чехия!

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.