вторник, 20 октомври 2015 г.

НОВАТА „ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ" НА ИЗРАЕЛ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИЯ!


Знаете ли, че Израел бавно и славно изкупува балканския полуостров и по-точно България? Това става със съдействието на предишните и сегашните управляващи, които непрекъснато отклоняват въпросите за мизерията на българския народ и бавното му изчезване, налагат тотален контрол над почети всички медии на базата на страха, като ни вкарват в казуси които макари нищожни се коментират с дни. Според последните анализи, Израел ще престане да съществува като държава след 20 години и те упорито търсят новата „Обетована земя”, която в случая сме ние, нашата земя. Знаете ли, колко необитавани затворени комплекси собственост на Израел, изкупени заедно със земята и построени не като нашите нови домове, а много по-добре има? Има и в София, и във Варна, и в Пловдив, и в Русе, и във Велико Търново и…  Знаене ли за блоковете израелски във комплекс „Меден рудник” в Бургас? А за празните и луксозни „хотели”, по Черноморието и планините ни? А знаете ли че Лукойл не е руски, а е собственост на клана израелски Родшилдови?  А моловете - чия собственност са, знаете ли? - Пак са израелски. Ами, че Соломон Паси продаде на Израел най - плодородната земя в тракийската долина и по - точно тази около плвидивските села на Израел?!  Да продължавам ли? Ами гледайте този филм и за някои от тези неща,  но го пуснете от 57мин. и 20 секунда.  Успех!
  


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

6 коментара:

 1. Много неясни неща има около кончината на този достоен Българин - Валентин Фъртунов

  ОтговорИзтриване
 2. Уф, отдъхнах си. :)
  Евреите са предприемчиви и работливи. Аз се боях, че ислямисти ще населят България... защото емиграцията на българите очевидно ще продължи.

  ОтговорИзтриване
 3. А ние с какво доказахме, че заслужаваме да имаме държава?

  ОтговорИзтриване
 4. Не мога да кажа че не е важно кой купува земите ни но най важното е кой си дава това право и си позволява да разпродава родната ни земя? Трябва да се търси отговорност на виновниците и да бъдат наказани! Днеска сме тука, утре ни няма но тази земя е завещана и ние сме длъжни да спазваме това завещание като го предадем на поколенията след нас! Каквото и да притежаваме то остава тук на земята! Стига вече с тази алчност никой никога не се е наситил защото човешкото око е ненаситно! Родината е най-свещеното нещо на света! Без родина човека е един скитник който от всякъде бива прокуден! Нима искаме такъв живот за децата си! Замисли се народе! Нима ще бъдем прокълнати от децата си заради нашето овчедушие?

  ОтговорИзтриване
 5. Те може да си мислят, че я купуват, ала ние ще я национализираме и ще им плюем на плановете!

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.